Şimdi Ara

iPhone 8'in gizlisi saklısı kalmadı, cihaz yeni bir videoyla sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 8'in gizlisi saklısı kalmadı, cihaz yeni bir videoyla sızdı

    Apple henüz iPhone 8'in yolda olduğunu bile doğrulamış değil ancak akıllı telefonla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan en son görüntü cihazla ilgili gün ışığına çıkan çok sayıda söylentiyi doğrulamış durumda.

     

    YouTuber EverythingApplePro tarafından yayınlanan video, Apple'ın yeni tasarımlarını lansmana hazır hale getirebilmeleri için kılıf üreticilerine gönderdiği yüksek kaliteli bir maket modeli gösteriyor. Yani, aslında bu tamamen gerçek bir iPhone 8 değil, ancak telefonun aşağı yukarı nasıl görüneceğini gösteriyor.

     

    Daha önceki sızıntılarda olduğu gibi, cihazın neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca arka paneldeki dikey olarak konumlandırılmış çift kamera, Apple'ın artırılmış gerçeklik alanına adım atmasına yardımcı olacak.

     

    Ayrıca Bkz.LG G6'nın mini versiyonu geliyor: LG Q6
    Videoda iPhone 7 ile kıyaslanan telefonun daha geniş olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca fiziksel bir Home butonu yok. Bu da Apple'ın Touch ID teknolojisini ekranın altına yerleştirdiğini gösteriyor. Son birkaç haftadır ortaya çıkan sızıntılara inandırıcılık kazandıran videodaki cihaz muhtemelen iPhone 8'in final tasarımı olacak.

     

    Apple'ın Eylül ayındaki planları hakkında hala bir sürü aydınlanmayan konu var. Bazı analistler şirketin iPhone 7S ve iPhone 7S Plus modellerinde küçük güncellemeler yapacağını ve kablosuz şarj gibi yeni teknolojiler sunacağını söylüyor. Önümüzdeki aylarla birlikte daha somut bilgilere sahip olmayı umuyoruz.

     








  • Çalışan bir prototip görmeden bu olduğuna Hala inanasım yok
  • Kilit tuşu uzun olmuş ve renk olarak diğer tuşlardan farklı,bence touchid kilit tuşuna yerleştirilmiş
  • Logo sanki 3 boyutlu gibi duruyor sanırım sensor orada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

    Çalışan bir prototip görmeden bu olduğuna Hala inanasım yok

    Çalışan prototip olur mu hocam hiç. Android değil ki bu öyle pat diye açılsın. Önce tasarımı ayarlıyorlar sonra işletim sistemini entegre ediyorlar. Hele ki zaten her yeni iphone da yeni bir ios sürümü tanıtılıyor. Öyle rahat bir konu değil yani.
  • Apple logosu touch id olmuş galiba bence başarılı ama o kamera tasarımı mide bulandırıcı arkası dönük birakmazdım.
  • Istedifginiz Kadar Yanlis Anlayabilirsiniz beni ama "CIRKIN" ......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cangunner

    Kilit tuşu uzun olmuş ve renk olarak diğer tuşlardan farklı,bence touchid kilit tuşuna yerleştirilmiş

    Kılıfta sanki o kısım kapatılıyor hocam. Parmak izi orada olsa kılıf kapatmazdı hocam
  • Çok güzel görünüyor. Umarım jetblackte renk atma sorununu bu modelde çözebilmişlerdir.
  • Apple logosu touch id olmuş gibi sanki. İçeri çökük yapmışlar çünkü.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    İ8 veya pro adı her ne olacaksa... onda sorun olmaz sanırım, ön arka cam olacak. 7s ve 7s+ ise kırmızı renk kullanılır jet black olmaz
  • Kamerayı o kadar çıkıntı yapacağına ayrı verseymiş keşke.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanandnexus


    quote:

    Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

    Çalışan bir prototip görmeden bu olduğuna Hala inanasım yok

    Çalışan prototip olur mu hocam hiç. Android değil ki bu öyle pat diye açılsın. Önce tasarımı ayarlıyorlar sonra işletim sistemini entegre ediyorlar. Hele ki zaten her yeni iphone da yeni bir ios sürümü tanıtılıyor. Öyle rahat bir konu değil yani.

    Elbette çalışan bir prototip vardır ama piyasaya düşmesi çok zor.
  • Bu sene türkiyede ekonomik kriz var eldekileri kullanmaya devam

    Zaten türkiye satış fiyatı 4000-5000tl arası olacaktır

    Alacaklar şimdiden belediyeye yazılsın yada banka kredi başvurusunda bulunsun
  • Gerçekten sevmedim
  • Cihaza çamur atmanın bir anlamı yok. Yakışıklı tasarım olmuş. Sadece kamera çıkıntısı biraz göze batıyor ama gerçekte göze hoş da gözükebilir. Kamera sensörü küçültülmedikçe bu durum her zaman karşımıza çıkacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 2 Temmuz 2017; 15:35:50 >
  • Parmak izini ekran altına koymadılarsa çöp.
  • Ana ekran tuşunu (touch ıd tuşunu) Samsung gibi ekranın altına gömecekler. Yani yenilik yok.
    Ekranı samsung gibi tam ekran yapacak. Bu maket olduğu için ön kamera, yakınlık sensörü ahize vs yok orada onlar olacak. Belki onları orta yere sıkıştırıp diğer görsellerde ki gibi yanlara bildirim çubuğunun simgelerini koyarlar. Oyun oynarken bile sürekli pil yüzdenizi görün pilim bitti derdinden kurtulun gibi överler o girinti.

    Parmak izi okuyucusu ya sony gibi yan tarafta olacak yada o elma hep açık kalıyor biz onu değerlendirelim diyerek oraya koyacaklar. Keşke ikisine'de koysalar. İsteyen istediğini kullansa. ( iki yere parmak izi okuyucusu koyarlarsa bu devrim olur )

    Kamera berbat duruyor. Çerçevesini o kadar çirkin yapmazlar. Arkası'da piano black berbat gözüküyor. Yıllardır kurtulamadınız şu iğrenç görümünden. Piano black berbat bir şey.

    Ayrıca yıllardır diğer telefon üreticileri apple firmasından daha büyük kamera sensörü kullanıyor ve s8 modelinde ve diğer modellerde çıkıntının durumu belli. Biz beceremiyoruz demektir bu kamera çıkıntısı.

    Ön taraftan yuvarlak köşeler hariç güzel gözükecek ama arkadan berbat duracak bir telefon gibi duruyor. Ön taraf berbattı onu topluyorlar bari.




  • Arkadaşlar Qualcomm ekran içine yapılan parmak izi sensörünü henüz daha yeni duyurdu. Oysa ki iPhone'lar çoktan üretildi. Hal böyle oluncada parmak izinin ekran içine monte edilmesini beklemek gereksiz. Sensör Apple logosunda olacak. Bence yine olabilecek en mantıklı şekilde Apple bu işi çözüyor. Çünkü Apple logosu altına bir sensör koyarak tasarımı bozmaktansa bu durum olabilecek en iyi çözüm gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.