Şimdi Ara

LG G6'nın mini versiyonu geliyor: LG Q6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG G6'nın mini versiyonu geliyor: LG Q6

    Mayıs ayının başında, LG'nin amiral gemisi LG G6 telefonunun mini bir versiyonunu çıkarabileceğini duymuştuk. Şirketin yeni cihazda ekran boyutunu 5.7 inçten 5.4 inç'e düşüreceği ve 18:9 görüntü oranını koruyacağı söyleniyordu. Ancak bu planların geçerli mi yoksa LG tarafından rafa kaldırılıp kaldırılmadığından emin değildik.

     

    Telefonun gerçeğe dönüşeceği, sızıntılarıyla ünlü isim Evan Blass'ın attığı tweetle onaylanmış durumda. Görünüşe bakılırsa düzenleyici onayı bekleyen akıllı telefon LG Q6 ismiyle piyasaya sürülecek. Blass ayrıca cihazın tek lensli 13MP bir arka kamerayla gelebileceğini ve 3GB RAM'le donatılacağını söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 8'in tasarımı ortaya çıktı
    Bu arada ekranın görüntü oranı 18.5:9 olacak yani Samsung'un bu sene Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde kullandığı oranla tamamiyle aynı. Ne yazık ki bundan başka herhangi bir teknik özellikten söz edemiyoruz. Ancak telefonun muhtemelen selefiyle aynı Snapdragon 821 yonga setiyle gelmesi bekleniyor.

     

    LG, geçmişte de telefonlarının mini versiyonlarını çıkarmıştı ve belli ki satış açısından Samsung ve Apple'ın egemen olduğu bir pazarda bunun gerekli olduğunu düşünüyor. Ayrıca şirketin daha küçük ekran seven tüketicilere hitap etmek istediğini de söyleyebiliriz. LG Q6 hakkında önümüzdeki günlerde daha somut bilgilere sahip olmayı bekliyoruz.

     









  • Hadi bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg nedir ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu boyutta ince cercevelerle iddialı olur.sonucta oralarda s8'i devasa boyuta çıkaran samsung'un rekabet gücü yok.ama amiral gemisi özellikleri lazım.ram kabul edilir,tek kamera da boyut nedeniyle ok ama ana kamerayı korusun bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten saka gibi birde bu firmalarin basindaki sozde ceolar milyonlar kazaniyor inanilir gibi degil.Tabi lg de hakli 5.7 ile 5.4 arasinda daglar kadar fark var kesinlikle mini lakabini hakediyor.Bari 5 yapsalarmis mini olduguna degermis...Tabi artik dana gibi 5.4 mini lakabini almasida ayri bir komedi insanlarla dalga geciyorlar resmen sonar biz niye batiyoruz...

  • Valla ekran boyutu filan anlamam yan genişliği 7 cm den büyük telefon kullanamıyorum. S8, P10 gibi cihazlar elde rahat duruyorlar. G6'nın da ergonomisi daha iyi olup, ekranı fhd ye düşürüp diğer özellikleri de aynı bıraksın her türlü alınır.

  • Snapdragon 835 ile gelirse yeni amiral gemisi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.7 inç ekran olsaydı, mini olabilirdi..

    Lg'nin şimdiye kadar çıkardığı en iyi modeli G2 D802 di. Hala ikinci telefon olarak kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.4 mini? lgnin anlayışı farklı.

  • Lg g2 den sonra 6 ya geciyim dedim arastirdim hep sorun hep sorun samsun s8 e gectik lg ile devam etmek istiyordum

  • Küçük ekran seven değil, küçük telefon seven kullanıcılara hitap ediyor. Zira ekranı benzer boyuttaki telefonlardan büyük.
  • süper :)
  • Umarım işlemci olarak S660 tercih edilir. Samsung C10'da Sony X Ultra (dedikodusu ediliyor) htc yeni minisinde kullanacak. S821'i zaman zaman geçen bir işlemci. Referans tasarımdan uzaklaşmış bir işlemci. Ve bu sefer ilk kesimdeki gibi pili sömürmüyor. 14nm üretim sürecinden geçtiğinden ve yarı özelleşmiş olması sebebiyle S625 serisinin yerine daha güçlü bir alternatif sunulmuş oldu. S650/2 güçlüydü ama verimsizdi bence de.

    HTC U11 mini (U11 Lifestyle da olabilir ismi) modelinde işlemci olarak S660 konulanacağı garanti gibi. LG de G5 SE de yaptığını burada tekrarlasa ve 2K yerine FHD ekran ile karşımıza çıksa harika olurdu. S8 mini de geliyor S821 ile. Bu yüzden LG'nin mantıklı oynaması lazım bu cihaz için. İşlemci Ve bataryadan büyük ölçüde kısması kaçınılmaz sonu getirir.

    LG ilk defa lite cihazını çok kısmamıştı G5 SE de. Bunda eğer gidip S625 falan koyarsa burada hiç satmasın bence. Çünkü her yerinden kırpık bir cihaz olur.

    Ayrıca bazı arkadaşlar ekranın büyük olmasında dert yanmış. Mini olmasının koşulu ekran boyutundan ziyade kasa boyutu. O kasa da büyük ihtimal 5 inçlik telefonların kasasına tekabül ediyor. Yani isyan etmeye gerek yok arkadaşlar. Devir 5 inç telefonları bile küçük görmeye iten bir devir. Eğer mini telefon istiyorsanız gidip iPhone SE ve Xiaomi nin bu telefona cevap diye çıkardığı telefona bakmanız lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 6 Temmuz 2017; 11:44:43 >




  • Lg G2

    Samsung S2

    iPhone 4S bunlar efsane cihazlardı sadece iPhone kullandım ama gerisini hep duydum duymaya da devam ediyorum. Teknoloji geliştikçe şirketler iyice sapıtmaya başlıyor ve ne kadar gereksiz özellik varsa onu ekliyorlar. Umarım üstte saydığım 3 cihazın çizgisine geri dönerler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.