Şimdi Ara

Token: Tüm hayatınızı yönetecek tek yüzük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Token: Tüm hayatınızı yönetecek tek yüzük


    Giyilebilir cihazlar artık günlük hayatta yaygın olarak kullanılan bir nesneye dönüştü. Bunun sonucunda da ilginç kullanım fikirleri ortaya çıkıyor. Token adındaki doğrulama yüzüğü tüm bilgilerinizi tek bir yerde topluyor.


     


    Her şey tek bir yerde


     


    Blueooth ve NFC teknolojilerini barındırması ile dikkat çeken Token ayrıca sürüklemelere duyarlı bir parmak izi sensörüne sahip olması ile de rakiplerinden farklılaşıyor. Token ile araç kapısından bilgisayara akıllı telefona kadar pek çok şeyin kilidini açabilir veya mobil ödeme yapabilirsiniz.


     


    Aslında daha önce bunların hepsini yapabilmek için parmak izi okuyucusu olan mobil cihazlar veya eşleşmiş akıllı saatler kullanıyorduk. Token bir veya birkaç elemanı aradan çıkararak çok daha kolay kullanım senaryoları üretiyor.


     


    Token kullanıcıya rahatlık sağlamak için pek çok platform ile işbirliği yapmış. Mastercard, Micosoft, Visa bunlardan bazıları. Gelecekte daha çok platform listeye eklenecek ve yüzüğün gerçek potansiyeli ortaya çıkacak.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung kar konusunda Apple’a büyük fark atmaya hazırlanıyor

    Yüzüğü kullanabilmek için ilgili sistemlere tanıtmak gerekiyor. Örneğin Windows 10 işletim sistemine tanıtarak ekranı açabilirsiniz. Yine uyumlu uygulamadan Visa veya Mastercard kredi kartını ekleyerek alışveriş yapmaya başlıyorsunuz. Ayrıca Londra’da toplu taşımalarda ödemeler Token ile yapılıyor. Araç kapısını açmak için özel adaptörü araca takmanız gerekiyor.


     


    Yüzüğün bataryası 6 hafta gidiyor ve kablosuz olarak şarj ediliyor. Token, potansiyeli olan bir ürün ancak henüz üretim aşamasında değil. 249$ ön sipariş karşılığında Aralık ayında ürüne kavuşacaksınız. Kilit mekanizması ve araç adaptörü ile fiyat 399$ oluyor. 


     







  • Sauron is coming!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg tara kauluk agh burzum ishi krimpatul
  • 3 yorum var ve çok belli ki her biri bir espri bir bağ var ama nedense hiç birini anlamadım. Kaçırdığım bir nokta var :) Demek akşam 10 dan sonra yorumlar daha esprileşmeye başlıyor bu yüzden seviyorum donanımhaberi ama mumkunse esprilerle ilgili biri benide aydınlatsın lütfen :)

    Yüzüğe gelince umarım giyilebilir nitelikdeki akıllı ürünler giderek daha şık hale gelir zira bu yüzük güzel ama daha iyileri daha dogrusu daha farklı tarzlarla seçim şansının oldugu birden fazla modellerle gelir. Zira evet teknolojisi onemlı fakat adı üstü giyilebilir olması giydiğimizde yakışması anlamınada gelmeli bence. Ayrıca zaten neredeyse herkesde artık aynı telefon ki bunu maddi bakımdan değil tarz bakımından söylüyorum, yine akıllı saatler biraz daha ilerlerse hepımızde aynı saatler sonra aynı yuzukdu gözluk du derken şu bilim kurgu filmlerindeki tek tip insan görüntüsüne döneceğiz gibi ondan korkuyorum. Giyilebilir teknolojide kesinlikle tarz ve farklılıklar çok önemli.





  • Bu ecnebilerde taharet yoktu değil mi?

  • damada annesinden her şeye hükmedecek tek yüzük =) geline bile

  • quote:

    Orijinalden alıntı: j.sahin

    3 yorum var ve çok belli ki her biri bir espri bir bağ var ama nedense hiç birini anlamadım. Kaçırdığım bir nokta var :) Demek akşam 10 dan sonra yorumlar daha esprileşmeye başlıyor bu yüzden seviyorum donanımhaberi ama mumkunse esprilerle ilgili biri benide aydınlatsın lütfen :)


    Yüzüklerin Efendisi serisi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil1026 -- 29 Haziran 2017; 10:3:4 >
  • Sauron bütün özel bilgilerimizi ele geçirmeye geliyor

  • j.sahin kullanıcısına yanıt
  • Titreşimli mi?
  • gozunuzde buyutmeyin buna guvenip yola cikarsiniz şarji falan biter yolda kalirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komikmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pırlanta bir yüzüğe sahip olmayı hiç istemedim, ama Token'e hayır diyemem.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.