Şimdi Ara

Qualcomm’dan enerji verimliliği odaklı Snapdragon 450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Qualcomm’dan enerji verimliliği odaklı Snapdragon 450


    Alt seviye mobil cihaz pazarı için portföyünü genişletmeye devam eden Qualcomm, yeni bir giriş seviyesi yonga seti daha duyurdu. Snapdragon 450 adındaki yeni model maksimum enerji verimliliğine oynayan bir yonga seti olacak.


     


    Tatmin edici performans


     


    Açıklanan bilgilere göre Snapdragon 450 yonga seti, Snapdragon 625 yonga setinin biraz kırpılmış bir versiyonu konumunda. 8 adet Cortex-A53 çekirdeğini 1.8GHz saat frekansında çalıştıran yonga seti, Adreno 506 grafik birimini de 600MHz seviyesinde çalıştırıyor.


     


    14nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 450, bu açıdan 400 serisinde bir ilki teşkil ediyor. Enerji verimliliği odaklı olan yonga seti, giriş seviyesinde uzun kullanım süreleri sunabilen akıllı telefonlar anlamına geliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 8 basın görseli sızdırıldı iddiası

    Yonga setin 300Mbps indirme hızları sunan X9 LTE modem barındırırken, USB 3.0 desteği sunması öne çıkan özelliklerden. Yine 13MP çözünürlüğünde çift kamera ve gerçek zamanlı bulanıklık efektlerini akıcı bir şekilde uygulamaya da destek sunuyor. Ayrıca Quick Charge 3.0 ile 2750mAh kapasiteli batarya yüzde 85 sınıra 35 dakikada geliyor.


     


    Qualcomm Snapdragon 450 yonga seti sonbahar aylarında örnekleme sürecine başlayacak. İlk cihazların piyasaya çıkması ise yılın sonlarını bulacak. 


     



  • Gören de millet S8+'ından render alıyor sanır. Markette SD 450'nin açamayacağı bir tane uygulama var mı? Ne bu üst seviye işlemci sevdası?

  • Colouse C kullanıcısına yanıt
    Olay sadece uygulama acma ya da oyun oynama degil hocam. Ust seviye islemciler daha fazla ozellik ile geliyor ornegin sd652 lpdd3(933mhz) bellege destek verebilirken sd820 lpddr4(1866mhz) bellek turune destek verebiliyor. Ayrica kullanilacak kamera cozunurlugu vs islemci tarafindan belirlenen bir ozellik. Kisacasi amac sadece oyun ya da uygulama acma degil daha iyi islemci daha fazla ozellik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Kamerası için telefon alımına bir şey demem fakat sırf işlemcisi en iyi olsun diye telefon alanlar az değil. Ben onlar için konuştum.
  • Kamera ve batarya suresi onemli benim icin..gerisi hikaye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.