Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8 basın görseli sızdırıldı iddiası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Note 8 basın görseli sızdırıldı iddiası


    Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 8 için meraklı bekleyiş sürerken yavaş yavaş detaylar da netleşmeye başladı. Bunda en büyük rolü görsel sızıntılar oynuyor. Son sızıntılar dış tasarımı biraz daha şekillendirdi.


     


    Netleşiyor


     


    Galaxy Note 8 modelinin basın görseli olduğu iddia edilen yeni resim, önceki sızıntılarla örtüşüyor. En önemli fark ise parmak izi sensörünün arka kısımda görünmeye başlaması. Samsung’un ekran üzerine parmak izi sensörü ekleme çabasının parlaklık sorunu ortaya çıkardığı gündeme gelmişti. Firma muhtemelen bundan vazgeçti ve klasik sensör yerleşimine geri döndü. Ayrıca Galaxy S8 serisinin aksine sensör bu kez kameranın altına yerleştirilmiş.


     


    Bazı kaynaklar görselin iptal edilen çift kameralı Galaxy S8 Plus versiyonuna ait olduğunu iddia ediyor ancak S-Pen kalemi de net bir şekilde görünüyor. Bu bakımdan artık yavaş yavaş final tasarıma doğru gittiğimizi söyleyebiliriz. Sadece nabız ölçer sensörün yerleşiminde bir değişiklik olacak gibi görünüyor. Bu da önümüzdeki haftalarda netleşecektir.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung’un gelecek yılki amiral gemilerinde farklı yonga seti iddiası

    Dış tasarım üç aşağı beş yukarı ortaya çıksa da donanım konusunda halen net bilgiler mevcut değil. 3300/3600mAh kapasiteli bir batarya ile gelmesi beklenen Galaxy Note 8 modelinde Qualcomm’un aynı Snapdragon 821 yonga setinde olduğu gibi daha verimli bir üretim sürecinden geçen ve daha performanslı Snapdragon 836 yonga setini hazırladığı zaman zaman gündeme geliyor.


     


    6.3 veya 6.4 inçlik kavisli Super AMOLED ekranda 2960x1440 çözünürlük sunacak olan telefonda 6GB LPDDR4X RAM, 256GB’a kadar depolama seçeneği gibi özelliklerin olması bekleniyor. Bazı bölgelerde telefon 8GB RAM ile sunulacak.


     


    Yeni telefonun 28 Ağustos tarihinde New York’ta yapılacak etkinlikle tanıtılacağı iddia edilmişti. Ayrıca 999$ gibi bir fiyat etiketinden bahsediliyor ancak bu rakam 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi için mi bilinmiyor. 


     

    Samsung Galaxy Note 8 basın görseli sızdırıldı iddiası 







  • Kamera ekipmanı ve parmak izi okuyucunun aynı alanda olması sizce de saçma değil mi, kullanım zorluğu yaşatmaz mı?

  • Bir kaç farklı tasarım sızmış durumda, şirket gerçek tasarım sızınca bilerek farklı tasarımları da mı sızdırtıyor acaba. Şaşırtmak için.

  • Çinli bir firma bile ekrana gömülü parmak izi okuyucuyu gömebilirken note gibi seriye bu zulüm yapılmamalı. Parmak izi okuyucuyu apple koyduktan 1 yıl sonra Samsung kullandı ama berbat haldeydi. Umarım Samsung yine yemeğe çöreklenen ergen gibi davranmaz. Adam akıllı bir Şeyler bulup bunu da biz

    Yaptık der. Piyasadaki en işlevsel telefon olan note

    Serisi umarım hakettiği Yerlere gelir.

  • S8 e göre parmak izi sensörünün yeri daha iyi olmuş tuşları da biraz daha aşağı çekseler tadından yenmez

  • Pekı koruyucu kılıf takınca parmak izi sensörü nasıl çalışacak ? Ben hiç beğenmedim parmak izinin arkada olmasını.

  • 2016 yaşadığı sıkıntılara rağmen.2017 ve 2018'de samsung rakiplerine fark atacak...
    LG'deki çift tıkla uyandır özelliği bu tarz geniş ekranlara gelmeli.
    Parmak izi okuyucuyu ekrana gömülü olması gerek.
    Samsung s8'deki göz tarayıcısı daha kapsamlı olmalı ve iyleştirilmesi gerek.
    Ekran kasa oranında kusursuzu yakaladılar, telefonun boy oranını dengelemeleri lazım.

  • note serisinde edge ekran iyi olmuyacak bence

  • bu parmak okuyucusunu yan tarafa koyan bir firma var mı sanki en rahat yan taraf gibime geliyor.

  • 3500 TL seviyesinde gelse tüm şartları zorlarım alırım bu haliyle. Ama 999 Euro konuşuluyor :( 5000+ gelmesi muhtemel olan bir cihaz.

  • Apple ve Samsung çift kamera tasarımını cidden doğru düzgün kullanamıyor. İğrenç duruyor resmen arkası. HTC One M8 hala en iyisi bence kamera tasarım olarak. Birde parmak izi okuyucu arkada.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetgirgin

    bu parmak okuyucusunu yan tarafa koyan bir firma var mı sanki en rahat yan taraf gibime geliyor.

    Sony.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple, parmak izi olayını ekrana entegre ederse Samsung büyük darbe yer. Riskli bir hareket olacak Samsung için.

  • Parmak izi o kadar gerekli mi? Gömmezse batar, fena çuvallar. Keşke modüler yapı ve yüksek kapasiteli bataryayı güzel bir şekilde verseler. Parmak izi olmasa da olur

  • Note 7'i de ucuza cıkarsınlar alalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • Adamlara 1000 dolar pahalı geliyor ama bizde zaten gelen modeller 1000 dolar ve tabii onun TR fiyatı için 3,5 katı şeklinde. Eh bizde de satıyor, onlarda da satacaktır ama adamların saatlik ücreti ile bizimkini düşününce bizde nasıl satıyor hala anlamıyorum.

    S8 i kıstas alınca 1000 doların bile üzerinde tabii...

  • S8 e göre parmak izi bu şekilde çıkarsa nispeten piyasadaki arka plan parmak izi okuyucu telefonlar gibi olur s8 den daha kullanışlı olur ancak işin ucunda ekrana koyma haberleri de çok dolaştı ben zannetmiyorum bu sene ekrana bişey koyacağını anca s9 a filan saklar. s8 den hallice + kalemli güzel bir tel olur yine birçok alan insan çıkacaktır. Ama apple son şakasını yapıp ekrana entegra bir parmak izi çıkarırsa çok adamı kendine çeker diye düşünüyorum. Bekleyelim görelim.

  • Parmak izi arkada olmuyor ,ekrana gömmeden de olmayacak gibi görünüyor

  • 999 dolara gider 10 tane kuzu alırım, bayram vakti daha fazla kazanırım :D şaka bi yana kafayı mı yediniz sevgili firmalar 1000 dolarlık nasıl bir ar ge yaptınız? Inovasyon adına birşey yok! Yiyeyim sizin ekran kasa oranınızı.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.