Şimdi Ara

en iyi boya markasi oneri. . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
57.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadsalar odami boyatcamda acaba hangi marka iyidiri ben marshall boya dusunuorm acaba bu isten anliyan varsa oneride bulunabilrmi



  • Babam taşerondur, her zaman kaliteli işler yapar ve boya işlerinde her zaman dyo kullanır. Şu anda piyasanın en iyi markası dyo'dur, ama biraz pahalıdır. Alacaksan dyo al. Ama yağlı boya mı, plastik boya mı, su bazlı mı... Hangisi?


    Söylersen yardımcı olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 3 Mart 2007; 20:18:47 >
  • valla dostum mavinin tonlari yada yesilin tonlari dusunuorm ben

    nebilm hangisi oldugunu ya dostum ben analamam etmem ehuehu

    ne farklari var onlar bahsedersen sevnrm
  • dyo,marshall

    farklarını tam bende bilmiyorum ama plastik boya adından da anlaşıldığı gibi plastik gibi duran boyadaır. özellikle okullarda işe yarar. ayak izi vb. iz kalmaz bezle sildinmi geçer. su bazlıda sulandırılmış olan boya sanırım genellikle evlerde kullanılan boya buydu galiba.

    yanlış bilgi vermiş olabilirim sen bilen arkadaşların tavsiyesine uy
  • hmmm tmm dostum saol o zmn subazli alirim heralde gene nalburla konsrm tabi bide usta bulmak gerek tabi saolsn ya dyo yada marshall ozmn
  • Plastik boya: Günümzde bir çok evde bu tip boya kullanılır, su ile inceltilir, kokmaz, çabuk kurur, yıkanmaz (silinir), maliyeti düşüktür.

    Yağlı boya: Bu günlerde fazla kullanılmaz, çünkü maliyeti yüksektir, zahmetlidir, solvent içerdiği için kanser riski oluşturu.

    Su bazlı boya: Bildiğim kadarı ile son altı yılda kullanımı artmıştır, plastik boyaya yakındır, plastik boyadan daha ucuzdur ama plastik boya kadar dayanıklı değildir.

    Nano plastik: dyo'nun Nanomat ismi ile geçen boya su bazlıdır(plastik), ışıkla kendisini temizler, plastik boyadan biraz daha pahalıdır ama hakkını verir, kolay kolay kir tutmaz.


    Genel olarak bublardır. Ama alacaksan dyosan ya da nanomat almanı öneririm, ben.
  • hmmm anlasilan ya nanomant yada plastik olucak ztn bi oda yapcagmdan nanomat olabilr bakalim artik saol dostum bi bakym dyonun sitesine renk seceneklerine
  • nanomat piyasada 135 - 150 YTL arasında satılıyor (15 lt / 25 kg) ve bu fiyatın aşağısındakiler çoğunlukla sahte oluyor. Güvenilir bir nalburdan alırsan sorun olmaz.


    Ama almışken parayı verip kaliteli bir şey almanı öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 3 Mart 2007; 20:36:39 >
  • dyonun sitesinde pek bsy yok gorunmu renkler fln ama marshallda gorunuo oraya bakiym bi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tech_türk

    nanomat piyasada 135 - 150 YTL arasında satılıyor (15 lt / 25 kg) ve bu fiyatın aşağısındakiler çoğunlukla sahte oluyor. Güvenilir bir nalburdan alırsan sorun olmaz.


    Ama almışken parayı verip kaliteli bir şey almanı öneririm.


    valla acik konusiyim o kdr para vermem bgn sordum marshall 40 milyon dedi 1 kutu herseyiyle beraber iste fircasi fln filan cok pahaliyms o gerenk yok




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.