Şimdi Ara

2si1 Yeni Bölüm: 16 çekirdekli işlemciler ve dahası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    2si1'in yeni bölümünde Mesut Çevik, Erdi Özüağ ve Tunahan Safdır hem teknoloji hem de oyun dünyasındaki en son gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. 



  • kaç aydan sonra sonunda geldi

  • nereden nereye.. daha 3-5 yıl önce tabletler ilk yaygınlaşmaya başladığında 1.0 ghz çift çekirdekli ve 1 gb ramli ainol elf 2 tabletimi yenilmez olarak görürdüm. daha neler göreceğiz merak içindeyim.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3'te Bedhesda ne tanıttı?

  • Almanya'da bir arkadaş 4 tane gözlük almıştı. Babalar gününe hediye etmek için. Karar verememiş 4 ünü birden istemiş firmadan. Birini beğendik. Ne yapacaksın dedim. Diğerlerini geri göndereceğim bunun da parasını ödeyeceğim dedi. Ödemezsen ne olur dedim. Uyarı yazısı gönderirler. 2 ay içinde ödemezsem devlet tarafından gelirimden kesilir ve ceza yerim. Evdeki elektrikten cebimdeki cep telefonunun faturasına kadar hepsi iptal olur. Kredi kartlarım iptal olur. Kredi alamam. Kısacası devletten izin almadan adıma en ufak bir sözleşme, fatura, KK vs işlemi yapamam dedi.

    Kısacası vatandaşa güvenden ziyade Devletin kontrolü ve yaptırımı adam gibi uygulaması sayesinde Amazon un geri gönderme sistemi çalışıyor.

  • Mesut Çevik'in "Pırrrrooo" demesine koptum.

  • 7 ya da 8 yıldır antivirüs yazılımı kullanmıyorum hiçbir şekilde de virüs girmedi. Kimse bana meşhur saldırıları anlatmasın onlar zaten mevcut savunam yöntmelerini de aşıyor.

    Sağdan soldan kaçak mp3 torrent indirmeyin virüs gelmesin.

  • Siteniz 4-5 gündür en az 3-4 kere refresh yapmadan kullanıcı adımı algılamıyor. Kullanıcı adım ve şifrem göründüğü halde tıklıyorum ama aynı ekran geliyor bunu en az 4 kere refresh yapınca kullanıcı adımla giriyor. Tarayıcınız ne diye sizden pm geliyor, cvp veriyorum ama maksat ilgilendik hesabı. Chrome ve opera masaüstü siteniz ve aynılarının mobil sürümünde bu bahsettiğim durum geçerli. Bunu son 2 yıldır sürekli yazıyorum ve sitenizin bunu tık arttırma adına bilinçli yaptığını düşünüyorum. Her defasında yazıyorum ama malum bilinçli bir olay olduğu için doğal olarak düzeltme olmuyor. Ayıp gerçekten bu yaptığınız ayıp.

  • Dijital Kimlik olayı 2-3 yıl önce farklı platformlarda ortaya attığım bir fikirdi. Şu an geçtiğimiz çipli kimlikler bizim için en uygun ortam. Çok farklı teorilerim vardı. Video da duyunca kendi iç sesimi duyar gibi oldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağzınıza sağlık dolu bir video olmuş windows un liste dışı antivirusleri kapatıp defender a geçmesinin çok iyi değil windows defender zaten çok fazla işlemci kullanıyor. Son iki senedir kurduğum her pc ye bitdefender yüklüyorum reklam amaçlı değil denedim memnun kaldım ve başkasını denemekle uğraşmadım. Son zamanlarda antivirus programları test eden varsa daha iyisini bulan yazarsa sevinirim.

  • Mesut ve Erdi yoksa 2si1 programı da yok bu tescillenmiş oldu. zaten şu sitede ''büyük ustalar'' haricinde editör olarak değerli görebilecek neredeyse kimse yok

    (Burak Şolt'u hariç tutuyorum.Burak'ta Mesut ve Erdinin ilk zamanlarındaki heyecan ve şevk var bu yüzden yaptığı incelemeleri en güzel şekilde son ayrıntısına kadar irdeleyip bizlere sunuyor.) çoğusu yalan haber yada kendi çıkarımlarına göre oradan buradan derleme haber yapıyorlar bunun en bariz örneği ''Akkuyu Nükleer Santrali’nde üretilen elektrik 2 kat pahalı satılacak'' haberi idi. malum haberi yapan şahıs daha elektriğin birim fiyatını bilmez iken greenpeace in sözde çalışmalarına dayandırarak kendince yorumları ile kendi görüşünü haberleştirmeye çalışıyor kaynak desen yok hak getire sonra yeni yetme bu haber editörlerine ''güven'' haber oku ''inan'' bu tarz haberlerin devamının olması Donanımhaber mecrasının güvenilir bilgi kaynağı olmaktan gitgide uzaklaştıracağını belirtmeme gerek yoktur diye düşünüyorum bu mecranın ''büyük ustaları'' seyahatler arası olsa bile katıldıklarını belirttikleri Donanımhaber haftalık toplantılarında ''Doğru'' ''Güvenilir'' Haberciliğin nasıl olduğunu konusunu açıp yeni yetme Editörlere adeta ders gibi anlatmalarını öneririm. varsa bir ISO sertifikası ''güvenilir habercilik'' noktasında Anasayfada haber yazan yeni Editörlere şirket bünyesince gerekli eğitimlerin verilmesi gerekmekte. şu yazımdan Donanımhaber'in genelini eleştirdiğim anlaşılmasın ''büyük ustaların''(bu kavrama Burak Şolt'u da dahil edebiliriz) yaptıkları işler emekler noktasında hiç bir lafımız yok hatta kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum ancak ''büyük ustalar'' haricinde de doğru güvenilir içerik üretme noktasında bir süredir sıkıntı var bunu dile getirme amaçlı yazdıklarım.

    3-4 sene önceki durumun benzeri olması lazım bu mecrada ne vardı 4 sene önce Mesut ve Erdi haricinde Kaan Arlı ve Ender Yıldız vardı o zaman teknoloji noktasında muhteşem 4'lü ye BSC tarafınında en parlak dönemi olduğunda Talha Aynacı eşlik ediyordu.

    Şahsen şu Mecradan yine o zamanlar ki kadroya yakın kişilerle o senelerin kalitesinde işleri bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 24 Haziran 2017; 5:31:27 >




  • Haftalardır yoksunuz 2si1 i mobilite kadar sevmem ama öldüğünüzü düşünmeye başlamıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grand trışka

  • Hangi konuyu videonun kaçıncı dakikasında konuşmaya başladığınızı videonun altına yazarsanız,benim gibi video içeriğinde ilgisini çeken konuyu izlemek isteyenler için çok iyi olur.

  • turhanında eline bişey verseydiniz o üvey evlat gibi kalmış

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Onun sebebi sanırım şu 8 saniyelik reklam. Reklam engelleyici kullanıyorsanız oturum depolama'da tutulan pageCount değişkeni yerine tamamen çerezleri engelliyorsa giriş yapamıyorsunuzdur. SessionStorage(oturum depolama) engelleyecek ama diğerlerini engellemeyecek şekilde ayarlarsanız çözülür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 24 Haziran 2017; 10:6:52 >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Selam. Masaüstünde reklam engelleyici var ama mobilde hiçbiri yok. Mobilde de yaptığına göre olay yine aynı şeye geliyor. Birsürü siteye üyeliğim var ve tek sorun burada oluyorsa sorun tarayıcıda değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten sitedeki kodlarda. Reklamı engelleyemesinler diye zorluyorlar, zorladıkça daha fazla soruna sebep oluyor. Forumdaki reklam için yazılan kodlar forumun kendisinden daha fazla.

    Ayrıca Citizen çok çalışıyor, ondan da olabilir.
  • reklam işi çok problem.siteye giriyorsun.bir ses patlaması sayfa yı kaplayan video kapatmaya çalışıyorsun kapat ikonu gizlenmiş.bulup basıyorsun seni başka siteye yönlendiriyor.mobilden bağlanıyorsun veri kullanımından yiyen uzun videolar.özellikle ses patlaması çok aşırı oluyor. adblock kullanımını hak ediyorlar.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.