Şimdi Ara

Galaxy Note 8 Samsung’un en pahalı telefonu olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Note 8 Samsung’un en pahalı telefonu olabilir 

    Samsung’un en çok beklenen modellerinden birisi olan Galaxy Note 8, Evan Blass tarafından paylaşılan bazı bilgilere göre akıllı telefonu satın almayı düşünenlerin cebini yakabilir. Blass, güçlü donanımlara sahip olması beklenen akıllı telefonun 999 euroya satışa sunulabileceğini ve hatta fiyatın bundan da çok olabileceğini tahmin ediyor.
     

    Samsung; ülkeden ülkeye değişen vergiler, pazarlama stratejileri ve para birimlerinden ötürü akıllı telefonlarını farklı fiyatlar üzerinden satışa sunuyor. Örneğin Galaxy S8 Avrupa’da 800 euroya satışa sunulduğunda cihazın ABD fiyatı 750 dolardı. Bu örnekten yola çıkarak Galaxy Note 8’in ABD’de 900-950 dolar civarında fiyat etiketine sahip olacağını söyleyebiliriz.

     

    Akıllı telefonun sonbahar mevsiminde satışa sunulacağı düşünülüyor ancak Samsung’un bir sürpriz yaparak yaz sonlarına doğru satışa sunabileceği de tahmin ediliyor.








  • Parmak izini ekrana gömerler mi bilemem ama fiyatları gömecekleri kesin demiştim! :-)

  • S8 Plus ta 3500, note 8 de 3300. Samsung u anlamak zor.

    Fiyat olarak iPhone 8 ile yarışacak.



    Artık Samsung un fiyat politikası yüzünden bu cihazı çok istememe rağmen hemen almayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat olarak ileriye gittiği kadar pil kapasitesi olarakta geriye giden Samsung'u tebrik ediyorum. Harikasınız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 inc ve üzeri telefon değil tablet sınıfına girer iyice abarttılar cebe nasıl sığacak bu telefon

  • iPhone 8 de pahalı olacak ne oluyor bu piyasaya anlamadım gitti iyice kapitalizmin uşağı oldular

  • Geçen senenin amiral gemileri bile çok pahalı. 2 sene geriden almaya başlarız. Fiyatlar durmayacak gibi. 5000-6000 e doğru gidiyoruz. :(
  • Note 7 çıksın alalım eskiyince bunu alırız o zamana biraz ucuzlar

  • Ülke ekonomisi bu kadar dibi görmüş döviz uçmuşken ucuz telefon beklemek abesle iştigaldir. Hiç öyle Xiaomi falan demeyin. Xiaomi resmi olarak girsin 1200 liraya amiral gemiyi rüyanızda görürsünüz. Bunun vergisi var, servis ağı var, garantisi var, var oğlu var. Olacak sana telefon 2500 lira.

    Öyle görünüyor ki Note 8 5000-6000 arası fiyattan girebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bize en az 5.000 tl ye gelir.
  • Yakın geçmişe kadar toplu taşımada, ortamlarda, dışarıda vs insanlarda o dönemin en tepe model telefonlarını sıkça görürdüm. Örneğin bir samsung S3-S4, iphone 6 vs gibi, çıktıktan ortalama 6 ay içinde herkeste görmeye başlardım. Ne zaman tepe model telefonlar 2 bin tl üzeri çıkmaya başladı o yukarıda yazdığım ortamlarda bu tepe model telefonları görmek azaldı. S8 çıkalı kaç ay oldu ama inanın mesela metrobüste dahi 2-3 kere zor görmüşümdür. İphone 7 plus da aynı şekilde. Yani halk parası olmasa bile borca girip alıyordu, şimdi eskisi gibi o şekil de almıyor-alamıyor. Örnek olarak S8 5 bin tl olarak duyuruldu anında avucunu yaladığı için fiyatı geri çekmek durumunda kaldı ve daha da düşüyor. Note 8 isterse 10 bin tl olsun, fiyatı düşmek zorunda. Günümüz zamanında telefonlarda ortalama orta seviye ve en tepe model telefonu olan bir insan aynı işi gayet rahat yapabildiği için ve mevcut vergi ile ekonomik durumun hali ortada olduğu için halk bir telefona 3-4 binden fazlasını vermiyor-veremiyor.





  • İyice alınamaz seviyelere çıkıyor cihazlar,özellikle ülkemizde...Sonumuz hayırlı olsun.

  • Her yeni model öncesi samsungun genel uyarısı bak öncekine göre biraz daha fazla acıtacak haberiniz olsun der misali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil kapasitesi onemlidir. :D

  • sen onu boşverde note 7R uçuza çıkar note8 kalsın

  • Alim gucu ciddi sekilde dustu. Bugun pazara ve temel ihtiyaclara ayirdiginiz paradan arta bir sey kalmiyor. Eskiden kilo kilo yapilan pazar alisverisi, artik gramla yapilmaya baslandi. Hal boyle olunca, telefon,bilgisayar gibi ihtiyaclarda asiriya kacilma luksu bitti.



    Diger husus, bugun 1200-1700 araligindaki bir cihaz ile, 4.000-4.500 civarindaki bir cihazin gunluk kullanim acisindan farki yok. Eskiden bu fark cok buyuktu. Ucuz cihazlar, kullanim deneyimi acisindan 3310 seviyesinden otesini yapamiyordu. Ama bugun 800 liraya alacaginiz bir cihaz ile hemen her islerinizi sorunsuzca yaparsiniz. Ha sadece az kaliteli ekraniniz olur, cihazdan daha az ses cikar falan. Ama eskiden telefonun telefon islevini bile yapamayacak donanimlarla satilirdi cihazlar. O yuzden millet kendini zorlar, ust model almaya calisirdi.

    İyiki cinliler ucuza amiral gemisi donanimlara sahip markalarla piyasaya girdiler de bu kan emicilerin biraz frene basmasina vesile oldular. Olar olmasyadi halen bugun 1gb ramli ve milattan onceki islemcilere sahip cihazlara dunya para veriyorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Haziran 2017; 9:5:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekran kavisli olduğu için çok fazla tutmaz
  • Yaklaşık olarak 5000 lira olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten bir telefon için çok pahallı.keşke xiaomi de böyle kalemli bir telefon yapsa da kullansak.samsung güncelleme de sıkıntılı.cihazlar hep sıkıntılı.patlaması çatlaması cabası birde üstüne bu fiyat hiç olmamış.aklı olan almaz.neticede en boy oranı çok fazla ve herkesde fırıncı küreği gibi el yok yani tek elle kullanım çok kötü

  • note 7 almak istedim patladı, note 8 bekleyim dedim dayanamadım mi 6 aldım. iyi ki beklememişim :D

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.