Bildirim
Day of Infamy Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
İnceleme için teşekkürler. Steam'de %75 indirime girerse alırım inşallah. -
Birkaç bug'ı olmasına rağmen insurgency gibi gerçekçilik ve mekanikleri süper.Grafiğe çok takılmamak gerek oynanışı gerçekten iyi. -
Oyunun asıl numarası oynadığın haritayı öğrenmek ve silahlara alışmak. Ondan sonra refleks önemli olan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BU OYUN İLE İLGİLİ DÖRT SİTEDE SAYFALARCA İNCELEME OKUDUM..NE YAZIK Kİ HİÇ BİRİNDE BU OYUNUN SADECE İNTERNET ÜZERİNDEN Mİ YOKSA BİLGİSAYARIMZLA KENDİMİZ DE OYNAYABİLİYORMUYUZ BİR TÜRLÜ BU BİLGİYE ULAŞAMADIM..YİMİBEŞ SENEDİR OYNAMADIĞIM SAVAŞ OYUNU KALMADI.. medal of honor serisi,call of duty serisi,wolfenstein serisi ,battlefeld serisi,brother in arms serisi ve daha sayamıyacağım tüm macera oyunlarını oynadım..
GEL GÖR Kİ HEPSİNİ DE BİLGİSAYARIMA KARŞI OYNADIM..YANİ ONLİNE OYNAMAK NEDİR BİLMİYORUM..DOLAYISIYLE BİLEN BİR ARKADAŞ SEVABINA BU OYUNUN SADECE İNTERNETTEN Mİ YOKSA BİLGİSAYARIMIZA KARŞI DA OYNANABİLİYOR MU BUNU BU SAYFADA AÇIKLARSA ÇOOK SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜLER
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X