Şimdi Ara

WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

    90'ların sonlarında yani internetin henüz her eve girmediği dönemde sadece bir avuç anlık mesajlaşma hizmeti vardı. Yani Yahoo! Messenger, MSN Messenger, AOL, ICQ ve Jabber gibi bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda seçeneğe sahiptik. Bununla birlikte, günümüzde modern dünyanın büyük bir mesajlaşma sorunu olduğu ortada. Çok fazla uygulama ve hizmet var ve sadece birini kullanmak son derece zor.

     

    Çoğumuzun günlük yaşamımızda en az üç veya dört mesajlaşma uygulaması arasında mekik dokuduğumuz bir gerçek. İş için Google Hangouts, yakınlarımızla bağlantı kurarken WhatsApp, okul ve üniversite arkadaşlarımızla iletişime geçmek için Facebook Messenger gibi seçenekler arasında gidip geliyoruz. Ancak bu mesajlaşma hizmetleri için tarayıcıda sürekli olarak dört sekme açık tutmak biraz can sıkıcı olabiliyor.

     

    WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

    Birden fazla anlık mesajlaşma hizmeti kullanıyorsanız hepsini tek bir pencere altında toplayabilirsiniz. Google Chrome kullanıcıları buradan indirebilecekleri All-in-One Messenger uzantısıyla bunu yapabilirler. Mesajlaşma hizmetlerinin karmaşıklığından sizi kurtarabilecek web tabanlı sohbet uygulaması All-in-One Messenger, 30'dan fazla anında mesajlaşma platformunu destekliyor.

     

    Ayrıca Bkz.Google’dan sıradan bir bilgisayarı derin öğrenme makinesine çeviren sistem
    Tek bir pencerede birden fazla hesapta oturum açmanıza izin vermesinin yanı sıra, aynı platformda birden çok hesaba giriş yapabilmenizi de sağlıyor. Dolayısıyla, çift SIM'li telefon kullanıyorsanız ve telefon numaralarınıza bağlı iki WhatsApp hesabı varsa, ikinci hesaba erişmek için oturum açıp kapatmanız gerekmiyor.

     

    WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

    Tüm hesapların tek bir pencerede toplanmasının yanı sıra, mesaj aldığınızda bildirimleri etkinleştirebilir ve tek bir tıklamayla yanıt verebilirsiniz. Uygulama arayüzü son derece basit ve ana ekranda mevcut mesajlaşma platformlarının simgeleri var. Bunlar arasında Facebook Messenger, WhatsApp, Slack, Skype, Yahoo! Messenger, Google Hangouts, Telegram WeChat, ICQ ve TweetDeck bulunuyor.

     

    Bir hesap eklemek için, ilgili simgeye dokunmanız yeterli ve daha sonra kurulum aşamasına geçiyorsunuz. Google Hangouts, Skype, Facebook Messenger ve Slack gibi platformlarda, kullanıcı kimliğiniz ve şifreniz ile giriş yapmak zorundasınız. WhatsApp'da ise tıpkı WhatsApp Web'de yaptığınız gibi QR Kodunu taramanız lazım.

     

    WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

    Hesapları ekledikten sonra, ana ekranın üst kısmında etkin mesajlaşma hizmetleri görünecek. Bunun dışında bildirim ve sesleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan seçenekler var. Aktif tüm hizmetler sekme biçiminde görünüyor ve kolayca aralarında geçiş yapabiliyorsunuz. Hesaplardan birini kaldırmak için, sol üst taraftaki "Ayarlar" simgesine tıklayarak etkin mesajlaşma hizmetini seçip ardından sil düğmesine basabilirsiniz.







  • Bütün yumurtalarını aynı sepete koyma demişler zamanında.
  • Line yoksa çöp

  • Opera kurun gerek yok böyle atraksiyonlara.
    WhatsApp, Google Hangouts, Facebook Messenger ve diğerlerini tek uygulamayla kullanın

  • Franz diye bir uygulama vardı aynısı işte

  • sevgili yorum silmeye bayılan haberin sahibi editör,

    eklentinin güvenliği hakkında da bilgiler paylaşır mısınız? çünkü onlarca sohbet uygulamasını tek bir çatı altında birleştiriyoruz ve tek bir güvenlik açığında tüm uygulamalarımız tehlikeye girmiş oluyor. dolayısıyla özel hayatımız. hani belki bilmiyor olabilirsiniz ama ben chrome eklentilerinin güvenliğine güvenmiyorum halihazırda direkt zararlı yazılım olan chrome eklentileri varken. nolursunuz beni ve toplumu bilgilendirin ve de böylece sansür uygulamaktan da vazgeçmiş olun. lütfen.

    saygılarımla.
  • reshthesucker R kullanıcısına yanıt
    Selam,

    Reklam yapıyorlar, para aldılar vs. gibi herhangi bir dayanağı olmayan, asılsız yorumların ne içeriğe ne de siteye bir faydasının olmadığı ortada. Varsa bununla ilgili elinizde bir kanıt, o zaman konuşmaya hakkınız olur. Aksi taktirde platformu zan altında bırakmaya gerek yok. Uzantıya gelecek olursak, gizlilik ve güvenlik odaklı kaygılarınız varsa zaten uygulamanın gizlilik politikasında gerekli bilgiler var, okuyabilirsiniz. Bu tür uzantılar genellikle platformların sağladığı API'ler üzerine kurulu olduğundan, tahmin ettiğiniz gibi bir durum olacağını zannetmiyorum ki oturum açma kimlik bilgilerini hiçbir şekilde saklamadığı da vurgulanıyor. Yine de kullanıp kullanmamak kişinin özgür iradesine bağlı. Güvenmiyorsanız elbette kullanmayacaksınız. İçeriğin amacı bu tip uygulamalara ihtiyaç duyan kullanıcıları bilgilendirmek. Zorla kullandırmak değil.

    Kolaylıklar...

    Onur SEVEN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • macromedia21 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın silinmiş yorumu en beğenilen yorumlarda duruyor. Bu yorumu siliyorsan ki içinde benim yorumumda olduğu gibi reklam göndermesi bulunmuyor. Bu yorumları sildikten sonra ben reklam ithamında bulundum. Bu yorumları siliyorsan ürünü korumaya çalışıyorsun demek oluyor bu. Dayanağım bu. Platformu değil seni zan altında bırakıyorum. Ki çarpıttığına göre de ateş olmayan yerden duman çıkmaz.



    Ayrıca dediğin gibi apilardan oluşsaydı sadece kötü niyetli eklentiler olmazdı platformda. samsungun ortam dinlemesi yaptığı dünyada kıçı kırık bi eklentinin kullanıcı sözleşmesine güvenmek pollyannacılıktan başka bişey değil. Üzgünüm bu haberi size ben verdiğim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara bende böyle kullandım fakat sonra Chrome'a geçtim.

  • Opera'yı yıllardır kullanırım. Chromium sonrası bir dönem çoğu özelliğini kaybetmişti ama dönüşü çok sağlam oldu. Built-in vpn, adblocker ve mesajlaşma uygulamaları kendi başlarına bile tercih sebebi. Efsane speed dial'ini, Turbo (offrode) mode, mouse gesture'ları da unutmamak lazım tabi.

  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bir hevesle bende Opera kullandım. Aslında beğeniyorum operayı, fakat Chrome'daki bazı işlevsel özelliklerin eksikliğini çektiğim için tekrar Chrome'a dönmek zorunda kalıyorum.

    Mesela sayfa çevirisi, Opera'da yok. Chrome'da bu standart.

    Opera'nın üst barı biraz daha fazla aşağıda, chrome da bu daha yukarıda ve ekran genişliği olarak biraz daha fazla alan sağlıyor.

    Yani alışamadığım bir kaç durum var. Opera'nın tasarımsal olarka 1-2 rötüşe daha ihtiyacı var. Ne zaman Operaya geri dönsem, maksimum 1 hafta sonra Chrome geri dönüyorum.

  • Bu programa vereceğiniz hangouts, yahoo messenger ve benzeri şifrenizin aynı zamanda belki tüm hesaplarınızın bağlı olduğu mail şifreniz olduğunu sakın unutmayın.

  • Bu program nedeniyle hacklenme olasılığınız olduğunu sakın unutmayın. Buna hacklenme de denmez, kendi hesaplarınızın şifrelerini kendi isteğinizle vermiş olursunuz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    Bir ara bende böyle kullandım fakat sonra Chrome'a geçtim.

    Bana çok kullanışlı geldi. Vpn reklam engelleyici mause kısa yolları ve son olarak whatsapp yeterli geliyor bana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimlik bilgileri uçarmı mi mı mış nasıl güvencez ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan35

    Kimlik bilgileri uçarmı mi mı mış nasıl güvencez ?

    İnsanların mail ve benzer hesap bilgilerine erişmek ve satmak gibi bir niyetim olsa böyle bir uygulama yazarım. Hem de en iyisini, en güzelini, en kullanışlısını, en sevilenini yazarım ki dünyada mümkün oduğunca çok kişi kullansın. Çok iyi bir hacker bile olsam google'ı whatsappı facebooku hacklemek ile uğraşmam, böyle bir uygulama yazarım. Garantili kesin sonuç alırım. Kullandığınız ana mail adresiniz TC kimlik no gibi birşey. Nerede (Apple, Samsung, Hepsiburada, Sahibinden, Gittigidiyor, Teknosa, Ebay, Amazon, Donanımhaber, ... ) hesap açsanız bu mail adresinizle ilişkili olacaklar.
    Bu uygulamayı bilmem, yazan konusunda fikrim yok. Ama güvenip güvenmemek artık size kalmış. Ben Türküm, bana AIDS bulaşmaz gibi bir cesaret olur bu. Belki bulaşmaz, ama ya bulaşırsa?




  • Anlamadim, yine ustte sekme seklinde iste?

  • Ben Chrome'u bırakamıyorum,kullanımına alıştım.Gerçi Bazen Sosyal Medyalara engel veya yavaşlama getirildiğinde tekrar onu kullanıyorum.
  • Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    Aynı nedenler yüzünden bende Chrome kullanıyorum,gerçi çok ram yiyor ama olsun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KalemKolik

    Line yoksa çöp

    yani, Line 'da öne çıkan özellik ne ?
    neden Line ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.