Şimdi Ara

Razer’ın mobil oyun pazarına yönelik büyük planları var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer’ın mobil oyun pazarına yönelik büyük planları var


    Oyuncu donanımları pazarında lider aksesuar ve bilgisayar üreticilerinden birisi olan Razer, mobil oyun sektörüne yönelik büyük planlar içerisinde. Firma gelecekte bu sektöre büyük yatırımlar yapmayı planlıyor.


     


    Planlar büyük


     


    Bir röportajda konuşan firmanın patronu Tan Min-liang, mobil oyun sektöründe gerçekten oyuncuların ihtiyacını karşılayacak bir donanım veya yazılım olmadığını, gelecekte mobil oyunculuğun kendileri için büyük anlam ifade edeceğini dile getirdi.


     


    Razer’ın mobil oyunculuk konusunda ne tür planları olduğu bilinmiyor ancak çalışmaların şimdiden başladığı ifade ediliyor. Mobil oyun için özel geliştirilmiş bir akıllı telefon mu yoksa bir aksesuar ürünü mü gündemde şimdilik sır.


     


    Ayrıca Bkz.AMD Radeon Vega Frontier ekran kartının fiyatı dudak uçuklatıyor

    Geçmiş yıllarda da pek çok firmanın mobil oyunculuğa yönelik farklı ürünlerle piyasada tutunmaya çalıştığına şahit olduk. Nokia N-Gage telefonu, kontrolcü entegre edilmiş oyun tableti, telefon oturtulabilen kontrolcüler veya kablosuz kontrolcüler yıllar içerisinde görücüye çıktı. Bunlardan en çok aksesuar tarzındaki kontrolcüler piyasada tutunmayı başardı.


     


    Razer hatırlanacağı üzere 2015 yılında Android oyun konsolu geliştiren Ouya firmasını satın almıştı. Bu yılın başlarında ise Nextbit akıllı telefon üreticisini bünyesine kattı. Bu deneyimlerden firmanın ne ortaya çıkaracağı merakla bekleniyor. 


     



  • Kaliteli yapımlar için bir stüdyo kurabilir yada kendi markaları altında üst seviye telefon (kutu içeriğinde oyuncu aksesuarları olacak şekilde) piyasaya çıkarabilir.Sonuçta Razer oyun sektöründe öncü bir şirket,yatırımlarını ve hamlelerini dikkatli yapıp güzel sonuçlar alacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.