Şimdi Ara

LG G6+ resmi olarak duyuruldu, mevcut G6'lara yeni özellikler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G6+ resmi olarak duyuruldu, mevcut G6'lara yeni özellikler geldi

    LG, daha fazla depolama alanı, yeni renk seçenekleri ve kablosuz şarj ile gelen G6+ modelini duyurdu. Her şeyden önce LG'nin RAM'i yükseltmediğini belirtmek gerekir. Dolayısıyla G6+ da orjinal G6 gibi 4GB RAM'le geliyor. Cihazdaki hafıza ise 64GB'dan 128GB'a çıkarılmış durumda. Yani yeni varyantta iki kat daha fazla depolama alanı var.

     

    G6 Plus ile gelen bir diğer önemli yenilik de bu modele özgü sunulacak Qi kablosuz şarj özelliği. Ancak bunun sadece belirli ülkelerde satışa sunulacak cihazlarda yer alması bekleniyor. Ne yazık ki konuyla ilgili daha fazla ayrıntı yok.

     

    LG G6+ ayrıca ses kalitesini artırmak için 32-bit Hi-Fi Quad DAC sistemini kullanan birinci sınıf B&O kulaklıkla birlikte geliyor. Kulaklığın kutuya dahil edildiğini belirtelim. LG henüz yeni G6+ modelinin fiyatını ve satın alınabilirlik durumunu açıklamadı ancak şirket detaylı bilginin daha sonra geleceğini söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung'un ekrana gömülü parmak izi sensörü ekran sorununa neden oluyor
    Yeni cihazda optik astro siyah, optik deniz mavisi ve optik terra altın dahil olmak üzere birkaç yeni renk seçeneği mevcut. LG arka panelde, ışık yansımasına bağlı olarak ton değiştirebilen farklı bir kaplama kullanmış.

     

    LG G6'ya yeni özellikler geldi


    LG, standart G6 modeli için bir dizi iyileştirme duyurdu. Bunlar arasında mevcut yüz tanıma teknolojisinden daha kullanışlı ve herhangi bir düğmeye basmadan yüz tanıma sistemi ile cihazın kilidini açmayı mümkün kılan "Face Print" güncellemesi bulunuyor.
     
    http://www.gittigidiyor.com/lg-g6

     

    Ayrıca, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve pil tüketimini azaltmak için Qualcomm yonga seti ve tüm mevcut sensörleri kullan Düşük Güç Tüketimi (Low Power Consumption) adında yeni bir özellik var. Bulunduğunuz yere ve hareketinize bağlı olarak sensörlerden veri toplayıp güç kullanımını optimize edebiliyor. LG henüz bu özelliğin tam olarak nasıl çalışacağını açıklamadı.

     

    Son olarak LG G6'ya gelecek üçüncü önemli iyileştirmeden bahsedelim. Akıllı telefon artık kamera lensinin önünün parmakla kapatılması durumunda bir bildirimle fotoğraf çeken kişiyi uyarabilecek. Böylece deklanşöre basılmadan önce durumun fark edilmesi sağlanarak fotoğraf karelerine istenmeyen parmakların girmesi önlenecek.



  • Büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmez. Resmi garantili LG cihaz bulmak artık çok zor. Hangi mağazaya sorsanız LG telefon işini bıraktı diyor.



    Paralel ithalat ile getirenlerde G4'ün anakart yakma olayından çok zarar etti. Hatta bu yüzden şirketi kapatıp başka isimle şirket açan firma bile oldu. O yüzden onlarda artık LG'yi bıraktı artık getirmiyorlar.



    Şuan yıldızı parlayan Xiaomi. Paralel ithalat ile getirenler yok satıyor.
  • Gerekli bir hamle değil bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus'ın hakkını verememişler. Bari 835 koysaydın. Kamera bokeh yapabilseydi vs.

  • 4gb olmamış...Önde olmak istiyorlarsa 6gb kadar çıkarabilmeliler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık samsung ambargosu ortadan kalktığına göre bahanesi de kalmadığından s835 olmalıymış.bir de bokeh eklenebilirmiş.64gb olmuş 128gb olmuş çok farketmez.nasılsa hafıza kartı var.
  • Büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmez. Resmi garantili LG cihaz bulmak artık çok zor. Hangi mağazaya sorsanız LG telefon işini bıraktı diyor.



    Paralel ithalat ile getirenlerde G4'ün anakart yakma olayından çok zarar etti. Hatta bu yüzden şirketi kapatıp başka isimle şirket açan firma bile oldu. O yüzden onlarda artık LG'yi bıraktı artık getirmiyorlar.



    Şuan yıldızı parlayan Xiaomi. Paralel ithalat ile getirenler yok satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6" ekran, SD835 işlemci, 6GB Ram, 128GB hafıza olursa Plus olur, böyle bir telefon ancak LG G6 Fosss olur..

  • LG G2 İle Çok Büyük Başarı Yakalamıştı Fakat G3 Ve G4 Deki Kasadaki Çatlamalar,Ekran Sararması,Anakart Yanması,Bootlop Gibi Kronik Problemlerden Ve Teknik Servisinin Çoğu Telefon Sahiplerini 1 Aydan Fazla Telefonsuz Mağdur Bırakması Olsun 5-6 Ay Tüketici Hakem Heyeti İle Telefonun Parasını Almaya Çalışanlar Olsun LG Kendi İpini Çekti Telefonu Garantili Alıyorsun 4-5 Ay Sonra İthalat Garantili Çıkıyor Yarı Fiyatına Herkesin Elinde Görüyorsun Telefonu G5 İse Modüler Yaptılar Fakat LG Arkadaşlarını Göremedik Hiçbir Modülü Getirmedi G6 3799 TL Fiyatı Ve Snapdragon 821 İşlemci İse Sürü Piyasaya Tamamen HTC Gibi Çakıldı LG Telefonlarda Hiçbir Zincir Mağazada Yok Artık Ki Çokta İyi Oldu Bence Bir G3 Mağduru Olarak...

  • Neresi plus olmuş ki bunun? ram aynı işlemci aynı kamera aynı ekran aynı, batarya aynı? Ben mi bir şeyleri kaçırıyorum? Kablosuz şarj olmasa ne olacak ki ?

  • İsmin/modelin yanına "+" koyunca plus mı oluyor?

    Firmalar da iyice yeşile saldı.

  • Plus dediğin ekranı büyük olur. iPhone 7 Plus, Galaxy S8+ gibi. Ekranı aynı yapıp sadece hafızayı arttırmak cihazı Plus yapmaz.

  • Arkadaşlar LG telefon işini bırakmadı veya Türkiye'den çekilmedi. LG, Türkiye satışlarını operatörler üzerinden yapacağını duyurdu. Bu yüzden teknomarketlerde göremiyorsunuz.

  • Delta garantili lg g4 almıştım ghost screen var diye servise götürdüm yalansız en az 150 tane kutusu gördüm serviste çalışana sordum bunlar ne iş diye hepsi parça bekliyor dedi şansıma 10 gün içinde ekranı değiştirdiler servisten aldığım gibi sattım gerçekten de ithalatçıları zarara uğratan model oldu g4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zooom koy zoommm

  • lg Türkiye piyasasında izlediği stratejilerle zaten bu cihazda gelse satıcağına inanmıyorum.

  • Lg sırf "PLUS" heyecanını yaşamak için çıkarmış.

  • quote:

    LG G6+ ayrıca ses kalitesini artırmak için 32-bit Hi-Fi Quad DAC sistemini kullanan birinci sınıf B&O kulaklıkla birlikte geliyor.

    Şu konuda bir LG bir de HTC var adam gibi kalite sunan. Apple, Samsung ve avaneleri bu adamların yanında halt etmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 20 Haziran 2017; 2:39:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG'nin teknoloji marketlerinde olan durumunu bilen var mı ?
    Telefon aksesuarı satıcısıyım lg satışları bıçak gibi kesti, samsung,huawei gibi telefon alanlar geliyorlar (genelde operatör yada teknosa vatan gibi yerlerden geliyorlar) sohbet ettiğimizde lg türkiye pazarından çekilmiş doğru mu diye ? bana soruyorlar.
    Oradakiler öyle söyledi farklı marka aldık diyorlar.

  • Aynen öyle Xiaomi o konuda gayet iyi iş yapıyor.

  • 4GB yeterinden fazla bir miktar olsa da, amiral gemilerinin 1-2 senede bir olayı bir adım öne taşıması gerekir,
    2 nesil öncenin telefonu Note 5, S6edge+ 4GB ram ile gelmişti. Adam akıllı bir özellik gelmediği sürece tek fark donanım artışında oluyor zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.