Şimdi Ara

Huawei bilgisayar dünyasına hızlı girdi: İşte MacBook'un rakibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Akıllı telefon dünyasının en başarılı isimlerinden Huawei, son yıllardaki yükselişini bilgisayar dünyasına da yansıtmak istiyor. İlk dizüstü modellerini duyuran Huawei, Matebook X modeliyle hem çok şık hem de güçlü ve işlevsel bir bilgisayar hazırlayarak en güçlü MacBook rakiplerinden birine imza atmış. Tüm detayları bu videoda anlattık, Donanım Haber farkıyla Türkiye'de ilk kez. 



  • adamlar çalışıyor..
  • çok pahalı , aynı paraya asus ux390 varken alınmaz bence .

    1000 dolar altına girmesi lazım piyasaya

  • Klavye dizüstülerde önce olmalı, touchpad gereksiz büyük, dizüstüyü illa fare ile kullacağız.. Bu cihaz için geçerli olmasada, 3000 tl civarı satılan dizüstülerde firmaların kullanıcılara bu şekilde alternatif sunmaları gerekir, nedense sadece çok pahalı ürünlerde bunu görüyoruz..

  • Şu apple fiyatları şişirdikçe diğer üreticilerde fiyatları arttırıyor.Bu tip cihazlar keşke daha uygun fiyatlara satılsa.

  • Macbook'la rekabet icin macbook fiyatinda girerse herkes yillardir asina oldugu urunu alir

  • Macbook'la rekabet icin piyasaya macbook fiyatinda girerse herkes yillardir asina oldugu urunu alir

  • Apple sadece yazılım üreten diyenler de çıktı ya.. Doğru zaten tüm firmalar işlemcilerini, ramlari, ekranları kendileri üretiyordu dimi?
  • Güzel güçlü olabilir ama apple geçmesi baya zor :D

  • Rakip olamaz ancak aynı işletim sistemini kullanırsa rakip olabilir anlayın şunu artık.

  • telefon mikro... laptop biraz daha makro... elektronik... yada nano.. mikro.. elemanlar gümbür gümbür geliyor... vestel izlesin...

    //kardeşim aselsana yaptırt... vestelde bassın... uygun fiyattanda ver // daha ne diyeyim? en iyi elektronikçileri aselsanda tut silah yapımına kullan.. cep telefonu laptop daha çok satılan silah... bunu görememişler...

  • Artık iyice huawei den nefret ediyorum. Her sene aynı terane her sene! Huawei'den macbook'a rakip. Sanıyorlar ki kafamız çalışmıyor bizim ya da çöpe atacak çok paramız var.

    Evet, çinli bir markaya, windowslu cihaza, apple'dan fazla vereceğim... Geçen sene ki matebook'a ne oldu 3ü 5i sattı gerisi? Gerisi yok. Apple aldık geçtik.

    Ha sen diyorsan ki ben çinliyim, 1200 dolarlık macbook 12'yi, ben de xiaomi gibi 550 dolara çıkarırım kaliteli vaziyette, o zaman diyelim ki huawei rakip çıkarmış.

  • Windowslu bilgisayar macbook un rakibi olamaz kulvarlar farklı. Macbook un olayı işletim sistemi. Macbook kullanıcılarının çoğu verdiği paraya daha performanslı bir Windows laptop alabileceğini biliyor ama belirli nedenlerden macbook almak durumunda kalıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akasha_Ether

    Windowslu bilgisayar macbook un rakibi olamaz kulvarlar farklı. Macbook un olayı işletim sistemi. Macbook kullanıcılarının çoğu verdiği paraya daha performanslı bir Windows laptop alabileceğini biliyor ama belirli nedenlerden macbook almak durumunda kalıyor.

    Dünyayı bilemem ama nedense Türkiye'de Macbook türevi kullananların %90'ı yanına Windows kesin kuruyor. %50'den fazlası da sadece Windows kuruyor. Dolayısı ile bu teziniz gerçek hayatta malesef çürüyor.

    Ha ülkemde hemen hiçkimse Windows kullancak olsa da Macbook almayıp daha ucuza birabir taklidi ve daha güçlü X markayı almaz. Çünkü Macbook'un üzerinde elma logosu var, ötekilerde yok. Buradaki hemen hiçkimseden kasıt ülkemdeki Macbook tercih edenlerden hiçbiri anlamında kullanıldı.




  • Otomatik oynat kapalı ama otomatik oynatıyor.

  • Hiç bir Mac kullanıcısı, Windows işletim sistemli bir Mac'i Mac diye tercih etmez, Mac'e rakip olmak için Macos'a rakip olmak gerekli, Macos ise alışkanlıktır, yaklaşık on yıldır Macosx'de bir iki çubukdan baska görsel değişiklik olmadı.
  • Video sürekli donuyor bu sorunu halen çözememiş olmanız hayret verici. Ben şahsen kendi adıma artık sitenize pek uğramıyorum. Bir kaç teknoloji haberi okuyup video izlemek için siteye giriyorum her seferinde aynı rezilliği çekiyorum. Yıllardır bu işin içinde olan bir sitenin bir video player sorununu bu kadar uzun zamandır çözememesi ayıp gerçekten ayıp artık.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Macbook kullananların bootcamp ile windows kurmaları olayı biraz ihtiyaç durumundan kaynaklanabiliyor. Türkiye'deki macbook kullanım oranı en fazla teknoparklardaki startup şirketlerde. Onu da devlet desteği ile alıyorlar. Bunun dışında tasarımcılar geliştiriciler ve bir de herşeyi en pahalısı en gösterişlisi kafasında olan zenginler var. Türkiye "bilgisayara ihtiyacım var, macbook iyi bir seçenek" diyen adam fazla yok. Telefonda elma logosu olayı doğru ama bilgisayarda değil.

    Windows kullanım oranı bakımından en büyük işletim sistemi olduğu için uygulama yelpazesi çok fazla.

    Ben de macbook kullanıyorum windows kurmamak için kendimi zor tutuyorum bazen.

    Ama burdaki olay windows bilgisayarın Mac bilgisayarla kıyaslaması. Senin dediğine göre 10bin lira verip macbook almak yerine ondan çok daha iyisinden 2 tane windows laptop alabilirdim. Ama dediğim ihtiyaç meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şarkı ne kadar gidiyor ve usb type ç thunderbolt 3 destekliyor mu ? Ekran kartı yönünde icin de ne vardır?

  • Rakip dahi olamaz.

    O paçoz çin Huawei bir MacBook olamayacak.

    Gene baltayı taşa vurdunuz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.