Şimdi Ara

Jaguar, elektrikli I-Pace SUV'un üretimine başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jaguar, elektrikli I-Pace SUV'un üretimine başladı
    Bir yıldan kısa bir süre önce Los Angeles Otomobil Fuarında tanıtılan Jaguar'ın elektrikli SUV'unun üretim versiyonu yılın ilerleyen döneminde tanıtılacak.
     
    [bkzdh=917889]
    Automotive News haberine göre elektrikli otomobilin üretimi Magna Steyr'ın Avusturya fabrikasında çoktan üretime başladı. Aracın üretilen ilk örneklerinin 2017 Frankfurt Otomobil Fuarındaki resmi lansmanın hemen sonrasında Avrupadaki showroomlarda yerini alması planlanıyor. 2018 yılının ikinci yarısına kadar Amerikan pazarında satılmayacak olan araç o pazarda muhtemelen 2019 model olarak satışa sunulacak.
     
    Aracın bu denli hızlı üretime girmesinde en büyük etken Magna Steyr üretim ekibinin I-Pace projesine başından beri dahil olması oldu. Konuyla ilgili konuşan Magna Steyr araç teknolojisi ve mühendisliği başkanı Karl-Friedrich Stracke, doğru işlemleri en başından beri uyguladıklarını ve aracı üretilebilirlik bakış açısıyla geliştirdiklerini belirtiyor.
     
    Jaguar, elektrikli I-Pace SUV'un üretimine başladı
    Sahip olduğu 90 kWh kapasiteli bataryası ile tek şarjla 354 km menzile sahip olması beklenen Jaguar I-Pace, toplamda 400 beygir güç ve 700 Nm tork değerine sahip olacak. Hızlı şarj olabilen araç 50 kWh DC şarj ile 90 dakikada %80 doluluk oranına ulaşacak.
     







  • Zamanla daha makul modeller göreceğiz. Harika değil mi ama tek şarj ve 350 km mesafe

  • Bu firmadan güzel bir araç çıkar.

  • Menzil hesabı avrupa normuna göreyse 354 km değil, 250 km anca gideriz. Sahi, bu menzil hesabını neden gerçek koşullara göre yapmazlar amerikalılar gibi...

  • Aynı menzili Kıbrıs'ın yerli aracı Günsel'de verebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.