Arkadaşlar daha önce verildi mi bilmiyorum ama telefon çok hoş gerçekten 2 mp kamera Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI işletim sistemi ve 1030 mAh lik piliyle güzel duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 8 Temmuz 2007; 21:16:46 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
askerde Hakkari Dag ve komando tugayı 1 gram uranyumun enerji potansiyeli 2,5 ton kömüre eşittir. Nükleer enerjiye karşı çıkmadan önce sadece gercekleri araştırın... Doğal kaynakları tüketmeyin... FOREVER HWA OC TEAM
Dedim ya verilmiş olabilir diye kusura bakmayın dedik, o kadar hoşuma gitti ki dayanamadım konuyu açtım ilgili konuyu da aradım ama bulamadım Çok hoş bi telefon hem tasarım hem özellik olarak hpsda desteği hem de 3,6 mpbs ile..
Sanki çene yapısına uygun gibi duruyor yani biraz eğimli ama fotoğrafları dikkatli inceleyince sanki düzleşecek gibi duruyor. Tam olarak emin değilim ama..
Sorulardan sadece video ile ilgili olan kısmı yanıtlayabileceğim şimdilik; videosu 30 fps olarak görünüyor ki bu da bir cep telefonu için çok iyi bi değerdir. Diğerleri için sitelerde yazılı bir şey yok. Kaynağı ilk mesajda vermiştim.
1-Zoom kaç x? 2-Hangi Formatta Ne Kadar Çözünürlükte Kaç FPS video Çekiyor 3-BaşKonuş,Kızılötesi,Fm Radio,Visual Radio Varmı
Telefonun detaylı teknik özellikleri şu an için belli değil. Telefon 320x240 piksel 15 FPS video kaydedebiliyor. Dijital yakınlaştırma fotoğraf kalitesini ciddi oranda düşüren bir özellik olduğu için pek önemli değil. Telefonda 4 GB hafıza kartı desteği ve internette ''fit to face'' diye tabir edilen bir tasarım bulunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 8 Temmuz 2007; 21:17:50 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Cevaplar için sağol knight, Motorola gerçekten bir şeyler yapmaya başlamış ama maalesef henüz wi-fi olayına giremediler. Mesela q9 modelini ele alalım, pda gibi duruyor ama açıklamalarında wi-fi yok.