Mobile review'a incelemesi eklenmiş. Tasarım ve özellik açısından harika bir telefon. Wi-fi olmasada olur çünkü bu alette 3g ve edge ikilisi var. İnceleyin bakalım.
hani qvga 30fps video kaydedicisi vardı qvga15fps yazıyor
Link verebilir misiniz? Pek çok sitede telefonun 30 FPS video kaydı yapabildiği belirtilmiş.
quote:
30fps kayıt yapabilen symbian lı tel var mı?yoksa bu da yapamaz olabilir
Örn: N93, N93i, N95
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
heartles arkadaşımızın verdigi linkte okudum ingilizcem iyi degildir ama qvga15 fps yazıyo daha aşagıda qvga 30 fps de yazıyor ama sanki o izletme için
heartles arkadaşımızın verdigi linkte okudum ingilizcem iyi degildir ama qvga15 fps yazıyo daha aşagıda qvga 30 fps de yazıyor ama sanki o izletme için
GSM Arena'da telefon ilk duyurulduğunda 30 FPS video kayıt özelliğinden bassedilmişti. Ancak Mobile-review'da telefonun 320x240@15 FPS video kaydı yapabildiği ve aynı çözünürlükte 30 FPS'lik videoları oynatabilme yeterliliğine sahip olduğu belirtilmiş. Teknik özellikler kısmını düzeltiyorum; teşekkürler.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
6 mayısta yazdıgım yorumdada şaşkınlıgımı belirtmiştim .çünkü cihazın 30 fps video kaydetmeyecegi bana söylenmişti (ayıptır söylemesi kaynaklarım saglamdır)..........................yinede çok güzel cihaz.. bide şu şeritleri ve işıklandırma gece mavisi olsaydı tadından yenmezdi dimi
6 mayısta yazdıgım yorumdada şaşkınlıgımı belirtmiştim .çünkü cihazın 30 fps video kaydetmeyecegi bana söylenmişti (ayıptır söylemesi kaynaklarım saglamdır)..........................yinede çok güzel cihaz.. bide şu şeritleri ve işıklandırma gece mavisi olsaydı tadından yenmezdi dimi
Katılıyorum, benimde hoşuma gitmedi açık yeşil neon renk. Mavi olsa daha bi oturaklı gözükürdü telefon.