Şimdi Ara

Hoverboardlara yeni rakip: MOOV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hoverboardlara yeni rakip: MOOV 

    Satışa sunuldukları tarihten kısa bir süre sonra yanma problemlerinden ötürü öncelikle birçok ülkede halka açık alanlarda kullanımı yasaklanan, ardından da popülerliğini kaybeden hoverboardlara yeni bir rakip geliyor. Radical isimli bir firma, hoverboard’a benzeyen ancak kontrol edilme şekli ve özellikleriyle daha farklı olan MOOV isimli cihazı için Kickstarter üzerinden bağış topluyor.
     

    MOOV’u hoverboardlardan farklı kılan asıl özelliği sürüşünün ayak hareketleriyle değil, kullanıcının vücut ağırlığıyla ayarlanması. Düz bir platform üzerinden kontrol edilen MOOV, ağırlık merkezini otomatik olarak algılıyor ve tekerleklerinin hareketini buna bağlı olarak değiştiriyor. Yaklaşık 23 cm çapında, 8 cm kalınlığında tekerlekleriyle birçok hoverboard’dan daha büyük tekerleklere sahip olan MOOV, saatte 24 km hıza ulaşabiliyor.

     

    Radical’in kurucularından ve mühendislerinden birisi olan EJ Williams, kontrol şeklinden ötürü paten, kaykay, longboard sürücülerinin ve sörfçülerin MOOV’u kolaylıkla kullanabileceğini düşünüyor.

     

    UL Certification’a sahip olan MOOV, Dallas’ta bulunan test merkezinde uzun süredir test ediliyor. Yaratıcıları, bataryası başta olmak üzere cihazın hiçbir bölümünde sorun olmadığını ve yanma/patlama riski taşımadığını garanti ediyor.

     

    MOOV, 1200 dolarlık fiyatı ile Kickstarter üzerinden bağış topluyor. Cihaz 50.000 dolar sınırını çoktan geçmeyi başarmış. 









  • BTTF nesli bunu beğenmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerim5100 -- 17 Haziran 2017; 21:28:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.