Şimdi Ara

Yeni iPhone 8 sızıntısı cihazın final tasarımını ortaya çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
8.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni iPhone 8 sızıntısı cihazın final tasarımını ortaya çıkardı

    iPhone 8'in sahneye çıkmasına sadece birkaç ay kalırken ortaya çıkan yeni sızıntılar, Apple'ın amiral gemisi hakkında daha önce duyduğumuz bazı söylentileri doğrulamaya devam ediyor.

     

    Apple'ın Çinli üreticilerine yakın bir endüstri kaynağından geldiği iddia edilen yeni fotoğrafların, iPhone 8'in final tasarımını gösterdiği iddia ediliyor. Yeni görseller ayrıca Apple'ın gerçekten de cihaz için oldukça önemli yükseltmeler üzerinde çalıştığını da ortaya koymuş durumda.

     

    Touch ID ekranın altına gömülüyor


    Her şeyden önce fotoğraflar, Apple'ın 8 numaralı iPhone için daha ince çerçeveler üzerinde çalıştığı yönündeki son spekülasyonlara paralel görünüyor. Ön panel Apple'ın Home butonunu kaldırdığını ve bunun yerine kenardan kenara bir ekrana yer verdiğini onaylarken, üst kısımda ise sensör barının yer aldığını görüyoruz.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi, Mi Notebook Air serisini yükseltti
    Bu yeni sensör barının ön kamera ve ahize için kullanılacağı söylense de bazı kaynaklar ek güvenlik için yüz ve iris tanıma sistemi içerebileceğini iddia ediyor. Arka panele bakıldığında, Apple'ın dikey çift kamera düzenini tercih ettiğini görüyoruz. Parmak izi sensörü için herhangi bir yer yok, bu yüzden Apple, Touch ID'yi ekranın altına gömecek gibi görünüyor.

     

    Yeni iPhone 8 sızıntısı cihazın final tasarımını ortaya çıkardı

    Kablosuz şarj geliyor


    iPhone'a gelecek önemli bir güncelleme daha var. Arka panelin camdan yapılmış olması Apple'ın kesinlikle kablosuz şarj teknolojisi sunmayı planladığı anlamına geliyor.

     

    Hepsinden önemlisi, bu özellik sadece iPhone 8 için geçerli olmayacak aynı zamanda iPhone 7s ve 7S Plus'ta da kullanılabilecek. Bu yılın başlarında, Apple'ın uzun menzilli bir kablosuz şarj sistemi üzerinde çalıştığı söyleniyordu ancak bu özelliğin henüz hazır olup olmadığı bilinmiyor.

     

    Öte yandan iPhone 7s Plus, aynı şekilde yatay olarak monte edilmiş çift kamera sistemiyle gelecek. Daha küçük iPhone 7s ise mevcut modelde olduğu gibi tek lensli bir kameraya sahip olmaya devam edecek. Yenilenen iPhone serisinin büyük olasılıkla Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. O zamana kadar daha fazla sızıntının gelmesini umuyoruz.







  • dencek biey yok artık

  • Eğer parmak izi okuyucuyu ekrana yerleştirebildilerse sektörde ilk olacaklar ki önemli bir yenilik. Arka taraf ise umarım bu şekilde gelir şahsen beğendim. Kameralar da aynı şekilde dikey olarak konumlandırılmış ki video ve foto çekimi için daha iyi bir deneyim olacaktır.



    Fakat ön taraf ciddi bir eksi yiyor. Ön taraftaki ekran alanına konulmuş ahize insanı rahatsız eder. Çünkü ekran konusu ayrı bir konudur ve simetri olması zorunludur. Ekran bütünlüğünü tamamen bozuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 13 Haziran 2017; 14:1:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple yapman gereken tek şey iphone 5sin kasasını ekran kasa oranını yükselterek 16:9 ekranla piyasaya koyman çok güzel cihaz olur

  • ben beğendim şahsen. Gerçi son hilini yani çalışır halini görmek gerekiyor ancak touch idnin ekrana entegre edilebilmesi çok değişik bir kullanım deneyimine sahne olur diye düşünüyorum. Dolayısıyla hele bir çıksın, görelim nasıl bir iş ortaya koymuş Aplle beyciğim.

    Ama fiyatı çok çok pahalı olacaktır
  • Çok iyi olmuş. Ekran kasa oranı muazzam seviyede. S8ün bile baya ötesinde. Appleda 16:9 oranına veda ediyor sonunda. Youtube videoları için kötü haber.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 13 Haziran 2017; 14:17:19 >
  • Bence touch id olmayacak iris tarama gelecek demedi demeyin

  • Bu leş tasarımı sırf apple diye alacaklar ya ona üzülüyorum.

    Not: Almayı düşünüyordum fakat bu leş tasarımdan dolayı vazgeçtim. Teşekkürler apple.

  • Berbat !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone fanları genelde samsung tasarımlarını begenmezler ama bu urun samsung urunlerine cok benziyor..:)

  • Lahmacun küreği gibi duruyor

  • O kadar umutluydum güzel bir şey gelecek diye. Tamam belli oldu. Bu seneki iPhone bu. Şimdiye kadarki sızıntılar hep bunu gösterdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasa 2 ay önce sızdı ve kabul gördü.
    Kasa boyutu Plus cihazlara oranla küçüldüğü için Apple kullanıcısı tarafından çok beğenilecektir.
    Apple Plus serisini Samsung'da S serisini sonlandırabilir, yılda tek amiral gemisi geleneğine geri dönebilirler.
  • güzel bence.ekran tepesindeki girintiye multimedya içeriği denk gelmez illaki ona göre optimize edilir.kamera altında kalan dikdörtgen alan 16:9 olduğu sürece birşey olmaz. 16:9 resim ve her türlü video (kamera,youtube,netflix,tivibu...) için endüstri standardı.bu oranı bozarsa mantıksız olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Haziran 2017; 15:2:30 >
  • Essential Phone'un tasarımında hata var diye haber yapan bi arkadaş vardı nerede o?

  • 7S ve 8 in aynı anda tanıtılacak olması çok kötü bir hamle. Hatta biraz daha ileri gideyim 10. yıla özel iPhone X diye bir cihaz çıkarıp bunu yeni nesil cihazdan daha cazip hale getirip 7s serisine darbe vurmakta aynı şekilde. Apple mobil dünyada saygınlığını kaybediyor istediği kadar satsın rekor kırsın. Artık değişiklik yapmaya daha sıcak bakıyorum, keşke mi mixx 2 TR de ulaşılabilir olsa da alsak ama bizim piyasada anca Note 8 çıksın da bizde yolumuza bakalım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ayrı tasarımlı cihazlar çıkmayacak apple yapmaz bunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosster

    Essential Phone'un tasarımında hata var diye haber yapan bi arkadaş vardı nerede o?

    Resmi sayfasında yer verilen görüntülere göre Essential Phone'da cihazın ön kamerası görüntü içeriğinin ortasında yer alıyor; iPhone'da ise durum farklı: Kamera hizasında yalnızca operatör ve batarya gibi simgelere yer veriliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki 8 beklemeyip 7 almışım içim rahatladı.

  • bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.