Şimdi Ara

Xbox One X için 8TB Seagate Game Drive Hub

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox One X için 8TB Seagate Game Drive Hub


    Son dönem konsollarına artık harici olarak depolama sürücüsü bağlanabiliyor. Üreticiler de yeni ürünlerinde bu noktaya özellikle dikkat çekerek tüketici ilgisini yakalamaya çalışıyor. Seagate’in yeni sürücüsü buna son örnek.


     


    Yer sıkıntısı yok


     


    Geçtiğimiz yıllarda Xbox 360 ve Xbox One için 2TB kapasiteye sahip Game Drive Hub depolama sürücüsünü duyuran Seagate, sonrasında kapasiteyi 4TB seviyesine çıkarmıştı. Xbox One X duyurusu sonrasında ise firma 8TB kapasiteli yeni sürücüsünü duyurdu.


     


    Sürücü tüm Microsoft konsolları ile uyumlu. Aslında sürücü konsol harici her türlü bilgisayarda da kullanılabiliyor ancak bir kaç özelliği sayesinde konsol odaklı hale geliyor. Örneğin kutuyu konsola bağladıktan sonra ön taraftaki USB 3.0 portları ile kontrolcüyü şarj edebiliyorsunuz. Üstelik bunu yaparken kontrolcü oyuna bağlı kalmaya devam ediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Retro konsollara olan ilgi büyüyor

    Game Drive Hub ayrıca Xbox Game Pass abonelik servisini de belli bir süre hediye ediyor. Böylece 100 civarında oyunu konsola indirebiliyorsunuz. Seagate Game Drive Hub sürücüsü 199$ fiyat etiketine sahip.


     







  • Bunlar "tüm Microsoft konsolları ile uyumlu", "yer sıkıntısı yok" gibi tersten okunan reklam cümleleriyle pazarlanmaya çalışılsa da gerçekte müşterilerin hayali piyasadan alabileceği her HDD,SSD,usb bellek gibi sürücüleri konsolunda kullanabilmektir.
  • hacı.basat kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki 8Tb lık hdd ler 200$ dan pahalı. Hadi daha ucuza buldun diyelim onu direkt konsola takıp çalıştıramazsın ekstra birşeylere para vermen lazım. 200$ çok gelebilir ama 8tb bir tak çalıştır depolama için uygun bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 dolara konsolu aldık zaten fiyat fazla
  • 200$ amerikada biri için para değil ama bize göre çok büyük para,geliştik güçlendik ya ondan olsa gerek bunlar

  • Gayet mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.