Şimdi Ara

Voipbuster,Lowratevoip,Voipdiscount ve diğerleri için Telefon Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
11.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün rehberler siteye taşındı,adresi imzamda bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 13 Eylül 2007; 14:53:10 >

• Hocam biraz daha açarmısın. Birde ( @ ) olarak gösterdiğin yerler ( . ) olmasın?
  • hayır görüldüğü gibi @ işareti olacak.Bu ayarları bizzat denedim ve çalıştıktan sonra buraya yazdım.Tüm ayarları düzgün bir şekilde yaptığınızda oluşturduğunuz profil adının hemen altında "Kayıtlı" ibaresi çıkacak.
  • E60,E61,E62,N80,N73,N80 internet edition modelleri wi-fi desteklediği için ücretsiz bir bağlantı noktası bulduğunuzda internete para ödemeden istediğiniz kadar görüşme yapabilirsiniz

şu n73 internet edition yanlış mı okudum yoksa internet edition yükleyince wi-fi özelliği oluşuyormu?????????????
  • wi-fi yazılımsal değil donanımsal bi özelliktir..arkadaş yanlış yazmış..
  • Arkadaşımız E50 ve N73 yazmış çünkü sip aramaları anladığım kadarıyla 3G üzerinden de yapılabiliyor. Yani ülkemizde 3G teknolojisi devreye girse teknik olarak 3G üzerinden görüşme yapabilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazarcik -- 2 Mart 2007; 9:06:18 >
  • Wi-Fi desteği olmayan ama SIP desteği olan telefonlar EDGE altyapısı üzerinden arama yapabiliyorlar.Yalnız yukarıdada dediğim gibi EDGE ile Voip arama yapmak ,cep telefonuyla normal arama yapmakla aynı değerdedir.Hatta daha fazlaya mal olabilir.Diğerlerine yardımcı olmak amacıyla deneyen arkadaşlar yorumlarınızı bu başlık altında paylaşmanızı rica ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elinize sağlık güzel bir referans bilgisi olmuş bu başlık altında bu konuyu tartışmaya&deneyimleri yazmaya devam.
  • illa 10 euroluk üyeliklemi kullanabiliyoruz bunu. bir yere üye olmadan wifi ile bedeva görüşme yapamazmıyız?
  • Ne yazıkki şimdilik en ucuzu bu.Her şekilde fiyat olarak telekomdan çok üstün.Ayrıca sadece cep telefonunuzla değil VOIP adaptörünüzle de bu tarifelerden yararlanabilirsiniz.VOIP adaptörü için ayarlar biraz daha farklı,yukarıdaki sitelerin SIP menüsünden ayarları bulabilirsiniz.VOIP adaptörü olarak benim de kullandığım Linksys SPA 3000'i tavsiye ederim.Adaptör almayı düşünenlere ayarlar konusunda yardımcı olabilirim.

Sitesinden bedava görüştüren bir servis var belki duymuşsunuzdur, Jajah.com .Kendi telefonunuzu yazıyorsunuz, karşıdakinin telefonunu yazıyorsunuz sizi birbirinize bağlıyor.Hiçbir şekilde program yok direk sabit telefonla konuşuluyor.Deneme konuşması yapıyorsunuz, sınır yok diyorlar ama abartmamak koşuluyla.Abarttığınızı görürlerse konuşmanızı kesip, kredi satın almanızı istiyorlar.Daha sonra aktif olarak hesabınızı kullanmaya devam ederseniz ,bedava görüşmeye devam ediyorsunuz.İşte bu sitenin SIP ayarlarını bulmaya çalışıyorum,bulursam burada paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scqo -- 4 Mart 2007; 14:04:13 >

• yazmis oldugun ayarlari nokia e65 de denedim fakat bir turlu baglanti saglayamadim.

lowratevoip ve voipstunt kullaniyorum ikisinde de olmadi..
  • Eline saglik hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murdoch

Eline saglik hocam

Sende calisti mi?
  • Truphone u deneyin birde
    bircok yere hem ev hem cep bedava
    uyelik ucretsiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

Truphone u deneyin birde
    bircok yere hem ev hem cep bedava
    uyelik ucretsiz

O sadece amerikada oluyo heralde.
  • A pardon o tracfone idi .
  • Ayarları yapılandırdım ancak arama yapmayı denedıgımde internet telefonu hizmeti yok yanıtı vermekte.N80 kullanmaktayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gozkhan

yazmis oldugun ayarlari nokia e65 de denedim fakat bir turlu baglanti saglayamadim.

lowratevoip ve voipstunt kullaniyorum ikisinde de olmadi..

Bu ayar1 telefonun neresine yaz1yoruz. Baglanti klasorunde internet tel var orda sadece gms yada internet secenegi var o kadar. Diger ayarlarin gorunmesi icin wi-fi alani icindemi olmak gerekiyor?

Tamam ayar yerini buldum şimdi bi wi-fi ağ bulup denemeye kaldı.. Lowrateden hesabım vardı sip telefonla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 30 Mayıs 2007; 18:00:14 >
  • Lowrate ve VoipStunt dan hesabim var, ikisini de kullanamadim!
    Gerci ne olduysa bilmiyorum evdeki wifi modeme baglanamiyorum, evdeki haric her modeme baglaniyor neyse
    denedikten sonra sonucu yazarsan sevinirim.
  • Mevcut ayarlari wireless uzerinden degil de Turkcell Edge uzerinden denedim ve ucretsiz olarak ABD`yi arayabildim.. Wifi ile neden olmuyor bilemiyorum ama sanirim sorunu bozebilirim, onemli olan bunun yapilabiliyor olmasi.
    basligi acan arkadasa paylasimi icin tesekkur ederim.!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.