Şimdi Ara

FIFA 18 Yarın Tanıtılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    FIFA 18, yarın resmi olarak tanıtılacak, EA Sports resmi twitter hesabı üzerinden FIFA 18 için 5 Haziran'da ilk bakış yapılacağını duyurdu.

FIFA 18, eylül ayında konsollar ve PC için çıkış yapacak.  

• Geliyor gönlümüzün efendisi
  • Geliyor 2 gözümün nuru. Bu sene sokak futbolu beklentisi var bakalım.
  • Ligimiz olacak mı bir bilginiz var mı ? 2015 yılında 3 yıllık bir anlaşma sağlanmıştı ligimizle ilgili ve bu süre doldu. Ne olacağı hakkında bir bilgi var mı ?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fragman biter. Tam video bitecekken şampiyonlar ligi müziği ve logosu gelir. Ah ah. :( Fifa'ya geçse şu lisans

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • EA Access'e ne zaman gelir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Fragman biter. Tam video bitecekken şampiyonlar ligi müziği ve logosu gelir. Ah ah. :( Fifa'ya geçse şu lisans

muhtemelen sokak futbolu ile ilgili 5-10 saniyelik teaser gösterilir
  • Gram heyecan yok nasilsa fifa 17nin patchli hali gelecek o kadar.

Evet fifa 17 guzeldi pesi gomeli yillar oluyor ben de fifaciyim ama bu adamlar 17de motoru degistirmesine ragmen aman aman bir degisim olmadi 18den de beklentim yok.

Fifa Street gelse daha cok sevinirim cok özledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Haziran 2017; 2:29:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga valla 17 çıktıgında 16 yı 40 liraya almıştım sonra 17 origine eklendi 1 ay denedim sarmadı Onlinesi boşalmazsa 1 kaç sene daha görürür 16 da Yoksa halimiz dumaz
  • Bu oyundan her sene bi devrim niteliğinde değişiklik beklemeye gerek yok. Zaten güzel yaptılarsa kadrolar güncellenir ve devam edilir.

• Her sene kutulu aldığım tek oyun :)

• Momentum kaldırılmadan bu leş oyun oynanmaz. Fifa 11 ve önceki konsollara özel çıkan fifalar şunlardan bin kata daha iyiydi.

• Şu momentum diyenlerin dillerini kesmek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: avei21

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Vahlok

Fragman biter. Tam video bitecekken şampiyonlar ligi müziği ve logosu gelir. Ah ah. :( Fifa'ya geçse şu lisans
    </blockquote>
    muhtemelen sokak futbolu ile ilgili 5-10 saniyelik teaser gösterilir

Ne gibi bir değişiklik bekliyorsun mesela?.
    Evet bende isterim her sene mükemmel yenilikler gelsin oyuna ama..
    Bu bir futbol oyunu gelebilecek ve yapılabilecek özelliklerin bir sınırı var.
    Ve yapılabilecek her şeyi tek bir seferde oyuna koymazlar,
    Koyarlarsa seneye oyundan kimsenin bir beklentisi olmaz çünkü her şey var dersin ve oyunu almazsın.
    Maalesef bu bir ticaret stratejisi, bu bir gerçek.
    Ama yine de eski bir PES oyuncusu olarak yine FIFA alınır oynanır, çünkü hak ediyor.

• Eyyy EA! İnsanlık namına şu tactical defending dayatmasını kaldır online maçlarda. Kaç senedir kanser ettin beni. Pes de yıllardır fason, mecburiyetten alıp fifa oynuyoruz ama cinnet geçirmeye az kaldı haberin ola!

• Arkadaşlar FIFA 17 aktif olarak ProClubs ve ultimate team oynuyoruz FIFA 18'de aynı şekilde devam edeceğiz, bizimle birlikte oynamak isteyenler Discord adresimize bekleriz:https://discord.gg/PDxXVyU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.