Şimdi Ara

Fuji S6500 icin Türkçe kullanma Kılavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4-5 kb/sn upload hızıyla ancak yükleyebildim. Bu arada 60 ve 80. sayfalarda sayfalar yer değiştirmiş birleştirme sırasında. Sayfa Numaraları doğrudur. Bazı sayfalarda fotokopi çekilirken görüntü dışı kalmış, İdare edecez artık. Vatana millete hayırlı olsun .... "Adanags" e AÇIK TEŞEKKÜR....

http://rapidshare.com/files/18848277/fuji_s6500_TURKCE.rar

edit:link guncellendı ve tek parca halıne getırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 1 Mart 2007; 14:15:08 >

• Fuji için kullanma kılavuzu olduğunu belirtseydiniz keşke. Paylaşım için teşekkürler.
  • ADANAGS ve BİPEKKAN;

Elinize sağlık,çok teşekkür hepinize.

• Nasıl Teşekkür edecegim bilemedim bu çok iyi oldu
  • süpersiniz yaaaw. Emeğinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Arkadaşlar Kilvuzunuz (!) Burada.....
    4-5 kb/sn upload hızıyla ancak yükleyebildim. Bu arada 60 ve 80. sayfalarda sayfalar yer değiştirmiş birleştirme sırasında. Sayfa Numaraları doğrudur. Bazı sayfalarda fotokopi çekilirken görüntü dışı kalmış, İdare edecez artık. Vatana millete hayırlı olsun .... "Adanags" e AÇIK TEŞEKKÜR....

sevgili bipekkan vermiş olduğun emeğe saygı duyuyor ve banada açık teşekkür ettiğin için ayrıca teşekkür ederim.

• sizlere bipekkan aracılığı ile yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, ayrıca bipekkan a da çok teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: 06

ADANAGS ve BİPEKKAN;

Elinize sağlık,çok teşekkür hepinize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON 650D (SÜPER PAKET)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler The_Web, İyi yapmışsın. Ben bile yeniden derli toplu diye yeniden indirdim..
    quote:

• quote:

Teşekkürler The_Web, İyi yapmışsın. Ben bile yeniden derli toplu diye yeniden indirdim..
    quote:

paralı rapid uyesı oldugum ıcın, en az 6 ay bu lınk guncel olucak,
    ılerde alıcaklarada faydalı olur ınsallah

• İnşallah...
    quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Teşekkürler The_Web, İyi yapmışsın. Ben bile yeniden derli toplu diye yeniden indirdim..
    quote:

paralı rapid uyesı oldugum ıcın, en az 6 ay bu lınk guncel olucak,
    ılerde alıcaklarada faydalı olur ınsallah

• arkadaşlar keşke bu kitabın fotokopisini taratacağınıza kendisini çekseydiniz. ben foto makinesi ile çekiyorum
    üstelik fuji de text modu var çok kullanışlı bu işler için.

üstelik flashlı küçük ebatta ve parlak beyaz renkten kağıdı olmasını rağmen kiatabı gayet güzel çektim parlama ışık patlaması olmadı..
    şu an siteme koydum.. gene geri çektim her kitabın içine imzamı attıktan sonra geri yükleyeceğim maksat emek zayi olmasın...
    derizbin.6te.net -- tarihte midyat başlığında

1-çekme işi için flash kullanmayınız deniliyor. ama fuji için istisna koayabilirsiniz.
    2-sayfa düzgün ve düz olsun.
    3- kadraj ı tam ayarlayın.bunu için çizgili ekranı tavsiye ederim.
    4-flash kulanılacaksa objektif golgesi düşmesin.Kullanılmayacaksada etraftan aşırı gölghe düşmesin onun için ışık yandan gelsin üstten gelmesin.
    5-acdsee ile sadece yazı olan yerleri seçin save crop as deyin kaydedin.kenarları atsın lazım değil.
    6-ABBYY fine reader ile tüm fotoları program içine atın .hepsini seçip türkçe okutun.
    6-1- okunamayan yerleri seçip foto olarak kalsın diyebilirsiniz. bu arka resim de olabilir matemiksel şekilde olabilir...
    7-save as deyin isterseniz pdf isterseniz doc olarak kaydedin.
    8-pdf de özellikler de farklı ayarlar mevcut onları deneyerek en iyisini bulun sayfa arkaplan rengini de yerleştirme gibi.

eğer varsa imkanınız bu fotoların çekerseniz ben kitap yapmak için uğraşırım..
    rapid share atmanız yeterli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radiko -- 3 Mart 2007; 23:43:49 >

• Merhaba Sevgili Radiko,
    "adanags" arkadaşımız büyük bir incelik göstererek bana fotokopisini gönderdi, bende çok kısa zamanda şansında yardımıyla pdf'ye çevirdim ve rap*d' e koyabildik.
    Hepimiz bildiğim kadarıyla 1-2 arkadaşımız hariç makinenin yabancısıyız. Ben de daha makinanın text modu olduğunu yeni farkettim. Ve iyi biliyorum bazı sesi soluğu çıkmayan 2-3 arkadaşımızda da Türkçe manuel var. Onlarda bu yolda bir incelik yaparlarsa, şu andakinden daha kaliteli manuellerimiz olur..... Bende yardıma tekrar hazırım....
    quote:

Orjinalden alıntı: radiko

arkadaşlar keşke bu kitabın fotokopisini taratacağınıza kendisini çekseydiniz. ben foto makinesi ile çekiyorum
    üstelik fuji de text modu var çok kullanışlı bu işler için.

• arkadaşlar,
    türkçe klavuz çok faydalı oldu. ama ben hala photometre deki 3 ayarın ne işe yaradığını anlamadım,
    örnek olarak hangi durumlarda ne kullanacağımızı anlamadım.
    busoruyu başka topicte mi sormalıydım bilmiyorum ama...
  • teşekkürler
  • Arkadaşlar Rapiden dosya silinmiş galiba bunu yeniden yüklermisiniz

edit :Mesaj yerine ulaşmış oldugundan resim kaldırılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adroit -- 12 Mart 2007; 20:05:35 >
  • malesef rapid hesabımız hacklendı

dosya ucmus,
    ben yenı bır lınke koyarım
  • The Web kardeşim sen bana özelden yolla ben herkesin ulaşabilecegi bir yere yüklerim saglıcakla kal inşallah yakında ya nikon dslr yada bu fuji S6500 alıcam ama önce hastenenin kredi kartı borcunu bitirmem gerek saglıcakla
  • Arkadaşlar o kadar uğraşmışsınız hacklenmiş.Tekrar yükleyebilirseniz sevinirim.
  • @The_Web yeniden yüklemiş, Linkimiz Aşağıda:

http://****.com/files/26945055/fuji_s6500_TURKCE.rar.html

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Arkadaşlar o kadar uğraşmışsınız hacklenmiş.Tekrar yükleyebilirseniz sevinirim.
  • quote:

@The_Web yeniden yüklemiş, Linkimiz Aşağıda:

http://****.com/files/26945055/fuji_s6500_TURKCE.rar.html

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Arkadaşlar o kadar uğraşmışsınız hacklenmiş.Tekrar yükleyebilirseniz sevinirim.

eline sağlık kralsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.