Şimdi Ara

Rivet Networks yeni Killer teknolojilerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rivet Networks yeni Killer teknolojilerini duyurdu


    Killer markalı ağ ürünlerinin arkasındaki isim olan Rivet Networks, Computex 2017 fuarına 3 yeni ağ teknolojisi ile geliyor. Yeni teknolojiler oyuncuların en verimli bağlantılara sahip olmasını amaçlıyor.


     


    Killer xTend


     


    Killer xTend 3 noktada oyuncuların yardımına koşuyor. İlk olarak teknoloji bilgisayarınızı bir ağ anahtarına dönüştürüyor ve beraberinde getirdiği Ethernet portlarını ihtiyacınıza göre ağ içerisinde kullanmanızı sağlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.HTC Vive artık kablosuz

    İkinci olarak WiFi adaptörünü bir ağ genişletici haline getiriyor. Üçüncü olarak ise akıllı bir şekilde ağ kullanımını izliyor ve düşük veya yüksek önem seviyesine göre sıralıyor.


     


    SmartByte


     


    SmartByte kullanıcıların canlı video akışları yaptığı veya video izlediği durumlarda WiFi üzerinden performansı otomatik olarak ayarlıyor. Böylece kullanıcının bağlantıya müdahale etmesine gerek kalmıyor.


     


    Killer MultiGig


     


    Bu teknoloji hakkında teknik detay yok ancak yakın ortamlardaki bağlantı çıkışını arttırdığı ifade ediliyor. Yeni teknolojilerin tamamen veya ayrı ayrı yeni üst seviye anakartlarda yer almaya başladığı ifade ediliyor. 


     







  • Son paragraf tüm hayalleri yıktı.
  • tamamen kandırma hiç bir faydası yok bunların zaten siz trafiği router dan sonra teslim ediyorsunuz ondan sonrası kötüyse işiniz yaş iyiyse gelsin headshotlar.

  • ttneti yada diğerlerini daha iyi mi yapıyor?
    cevap hayır ise ihtiyacın varmı sorusuna hayır diyebiliriz
    internetin kalitesi yerde sürünürken modemi routeri arşa çıkarsan ne olur
    150ms ping değeri 140ms e düşse ne olur düşmese ne olur :)
    damla damla gelen internetin bant genişliğini ayarlasa ne olur ayarlamasa ne olur
  • Kullanmış olduğum anakart da kıller ethernet e2200 var bi fark göremedim şimdiye kadar.

  • Z87 de Kıller E2200 ve z270 de E2500 teknolojıleri olan anakartlar kullandım ve açıkcası bahsedilen iyileştirmelerden herhangi birini gözlemlemedim.Donanımsal olmayıp yazılımsal olarakta ping gibi etkenleri düşürdüğü iddaa edilen yazılımlarda var ama onlarda herhangi bir işe yaramıyorlar.Bağlantı kalitesi iyi olmadıktan sonra kıllerde bizi kurtaramaz.
  • Killer ethernet kullanan anakartlardan uzak durun hiçbir işe yaramadığı gibi windows yükleyince intel lan gibi sürücülerinide otomatik bulmuyor, başka bir bilgisayardan indirip usb den atıp yüklemek zorunda kalıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.