Şimdi Ara

Sin City TV Dizisi Üzerinde Çalışılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Frank Miller'ın çizgi romanı Sin City televizyon dizisi oluyor. 
     
       Deadline'ın raporuna göre, The Weinstein Company ve Dimension Sin City televizyon dizisi üzerinde çalışıyor. Frank Miller'ın çizgi romanına odaklanılacak dizide görünüşe göre filmdekilerden farklı karakterler ön plana çıkarılacak.
     
       Bu projede The Walking Dead dizisi yapımcısı (29 bölüm) Glen Mazzara ve Underworld filmlerinin yapımcısı Len Wiseman birlikte çalışacaklar. Ayrıca yapımcı kadrosunda Stephen L'Heureux de bulunacak. Stephen L'Heureux 2014'te vizyona giren Sin City: A Dame to Kill For filminde de aynı görevi üstlenmişti.
     
       Sin City televizyon dizisinin oyuncu kadrosu ve çıkış tarihi bilgileri henüz yok.








  • Özüne sadık kalacaklarsa batırırlar olmaz o iş. hala evimde 80ler sonu 90lar başı çizgi roman baskıları durur, oldukça aşinayımdır bu seriye. Basin city o kadar da geniş bi hayal evreni değil, bir diziye hayat verecek kadar konu bolluğu yok.
    Az, öz...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • film gerek karakteriyle gerek atmosferiyle baya güzeldi. dizisi de aynı tadı verirse ne ala.
  • Ya zaten filmi var ne gerek var dizisini çekmeye ulan şu aralar hollywood iyice batırdı , sürekli remake sürekli eskiden yapılmış bir şeyin farklısını yapma.
  • Filmlerin dizisini yapma olayının suyu çıktı iyice. Bırakın da aklımızda film olarak kalsın. Kalitesiz dizi yapıyorsunuz sonra filmin havası da sönmüş oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.