Şimdi Ara

Netflix Castlevania Serisi için Yeni Bir Poster Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Netflix'in Castlevania animasyon serisi için yeni bir poster yayınlandı. Postere baktığımızda ise 1986'da NES için çıkış yapan orijinal Castlevania oyununun kapak tasarımından esinlenildiğini görüyoruz. 

Daha öncesinde Netflix tarafından detaylandırıldığı üzere video oyunundan uyarlanan karanlık orta çağ fantezisi animasyon serisinde "Gözden düşmüş Belmont klanının hayatta kalan son üyesi, Doğu Avrupa'yı Vlad Dracula Tepe'nin elinde yok olmaktan kurtarmaya çalışacak."

Netflix'in Castlevania animasyon serisi 7 Temmuz'da çıkış yapacak.

Serinin ilk sezonu dört bölümden oluşacak ve her bir bölüm 30 dakika uzunluğunda olacak. Seri için ikinci sezon da planlanıyor ve 2018'de çıkış yapacak.

• Muhteşem görünüyor, bu çizgi film için beklentilerim çok yüksek.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ilk sezon 4 bölümmüş ya

• Bildiğin anime yapmışlar beklentimi baya düşürdü.

• Muazzam.Sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Tam istediğim çizimde.Animeleri de artık şöyle saçma salak fiziksel fazlalıklar eklemeden yapsalar ne güzel olur.

• Bunun yanın da şu Bloodstained: Ritual of the Night çıksa artık ama gelecek yıldan önce gelmeyecek belli ki. En son yayınladıkları E3 2016 demosu ardından eski castlevania yapımcısı Koji İgarashi oyunu hazırlayan ekibi büyütüp daha iyi bir oyun deneyimine odaklanmıştı.

2d düzlemde ilerleyen bir oyun için güzel grafikleri olacak belli ki. Son yayınladıkları video da yeralan karakter modellemesi de gayet iyi hazırlanmış.

Konami kime tekme vurduysa hepsi iyice güzel işlere yöneldi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackTim

Bildiğin anime yapmışlar beklentimi baya düşürdü.

anime olması güzel .ama ne yalan söyliyeyim bende başta normal bir yapım olacağını düşünüştüm. gerçi çok büyük bütçe gerekirdi muhtemelen. ben animesine de razıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.