Şimdi Ara

1 CM MAKRO SU OLACAK ISO 800 OLACAK SÜREKLİ VİDEO ÇEKECEK EN AZ 1/2000 OLACAK BÜTÜN BU ÖZELLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iso 800 Olacak
    Sürekli Video Çekecek
    En Az 1/2000 Olacak
    arkadaki ekran büyük olacak
    optik zoom olacak
    boyutuda sigara paketi gibi olacak

bütün bu özellikleri taşıyacak markası canon veya nikon olacak
    fiyatıda 500 YTL yi geçmeyecek
    kompakt olacak

çokmu şey istedim model tavsiyesi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 28 Şubat 2007; 17:27:28 >

2004 Toyota Corolla Terra 1.6 16v VV-TI Sedan / GranitGri
  • tam üstüne bastın kaldır ayağını canon g7
    ama 500 ytl ikinci elde var......

• sanyo e6 alacaksın 150 ytl'de cebinde kalacak

örnek fotoğraflar:

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=10707786&mpage=15

• quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

sanyo e6 alma bence videoyu çok kısa süre çekersin çeksede ses görüntüden sonra geliyor macroda pek net değil ekran soluk batarya hemen bitiyor gece fotoları çok kötü

+1 e6 yı geçte ßu fiyata çok zor makina bulursun o özelliklerde

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanyo E6 düşünmelisin tam sana göre topiğimize beklerim ... diğer arkadaşları dinleme çok bildiklerini zannediyorlar casio onlara para ödüyor kötüleyin diye takma sen alıştı bütün forum
    and the road gets tough

I don't know why
  • bu sanyocularla casiocuların didişmesinden gına geldi artık yaw hala bıkmadınız dalaşmaktan
  • Gereksiz polemiklere girmek yersiz her markanın yerine göre güzel makineleri var ama burada istenen cihaz için E6 fiyat kalite performans eğrisiyle gün geçtikçe satışı artan bir kompakt makine. Bende Canon A530 Kodak Z700 gibi kompakt, Nikon Coolpix 8800 , Sigma d9 gibi SLR cihazları kullanan biriyim ve kendime herzaman yanımda olabilecek eniyi makineyi aradım ve özenle deneyerek bir Sanyo E6 aldım. Aradığın tüm özellikler mevcut ve kesinlikle 1cm macrosu mükemmel. iyi değil diyenlerin bu fiyata satılan makinelerinden fotoğraflarını görelim öyle sonuca varın.. iyi seyirler..

Sanyo VPC E6 ÖZELLİKLERİ >> http://www.earlyadopter.co.kr/business/Default.asp?mode=read&num=13336&page=4&sub=1&sub1=10&board_id=3&article_code_id=30&step=9

1 CM MAKRO SU OLACAK ISO 800 OLACAK SÜREKLİ VİDEO ÇEKECEK EN AZ 1/2000 OLACAK BÜTÜN BU ÖZELLİKLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 28 Şubat 2007; 22:02:14 >

• Selamlar

Canon A620 534 YTL 8 taksit Ayrıca yanında verdikleri

1 GB SD HAFIZA KARTI Fiyata Dahil
    Tambora 145 DIGITAL KAMERA ÇANTASI Fiyata Dahil
    GP MiniQuick PowerBank 2700mA 2 kalem(AA) Ni-MH pil (AA ve AAA) Fiyata Dahil
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18422

Saygılar...
    (arkadaş sigara paketi kadar istemiş) Bencede arkadaşlar haklı, bu konuda eniyi seçenek Sanyo E6 olacaktır. Geçenlerde Teknosada çoğu cihazı uzunca inceleme fırsatım oldu kesinlikle mükemmel bir kompakt makine. istenilen tüm özellikleride karşılıyor.

Ampul mampul derken, mumunu kaybetti Türkiye... Karanlık tünelde, "belki o ucundaki ışıktan çıkarım" diye, borç üstüne borç yaparak, el yordamıyla ilerlemeye çalışıyor. O ışık, tünelin ucuysa hala, ne ala. Bana sorarsanız... Üzerimize gelen trenin farı !
  • bir makinede sigara büyüklüğü kocaman lcd fazla optik zum arayacagına

büyük ccd'li manuel ayarı olan bi şeyler ara.
  • kardeş senin istediğin özelliklere göre canon da çok güzel makinalar var .. ama kesinlikle fiyatı arttırman gerekli sana canon (A640) a bakmanı öneririm .. sende benim gibi video çekme özelliği olan bir makina arıyorsun ..ben 2-3 haftadır araştırıyorum bu makina baktıklarım arasında en iyisi ve video çekme özelliğide hafıza kartı kapasitesine bağlı olarak aratbiliyor bu önemli biliyorsun ...

Bende izmir'e gider gitmez bu makinayı alacam inş .Bu arada makina fiyatı 790 YTL civarı .. Teşekkürler

sanyo e6 alma bence videoyu çok kısa süre çekersin çeksede ses görüntüden sonra geliyor macroda pek net değil ekran soluk batarya hemen bitiyor gece fotoları çok kötü

ben sanyo e6 kullanıyorum
    video hiç de kısa süreli değil.görüntü kalitesi de ses senkronizasyonu da gayet hoş.
    macro çekimlerde bu fiyata sanyodan daha iyisi yok.resimler karşılaştırılırsa gayet açık görülür.
    ekran kalitesi çok çok güzel.batarya hemen bitmiyor çok rahat 300 resim çekilebiliyor.
    haklı olabileceğin tek nokta gece çekimleri konusunda biraz yeteresiz bu doğru.ama diğer saydıklarının hepsi uydurma bence.

• Kesinlikle katılıyorum. Bu fiyata alabileceğin tek makine ya E6 ya E60 kardeşim.
    quote:

Orjinalden alıntı: acemiaslan

quote:

ben sanyo e6 kullanıyorum
    video hiç de kısa süreli değil.görüntü kalitesi de ses senkronizasyonu da gayet hoş.
    macro çekimlerde bu fiyata sanyodan daha iyisi yok.resimler karşılaştırılırsa gayet açık görülür.
    ekran kalitesi çok çok güzel.batarya hemen bitmiyor çok rahat 300 resim çekilebiliyor.
    haklı olabileceğin tek nokta gece çekimleri konusunda biraz yeteresiz bu doğru.ama diğer saydıklarının hepsi uydurma bence.

• kesinlikle canon a630 derim a640 pahalı a610 ve a620nin lcd ekranı istediğin kadar büyük değil.Gittigidiyor gibi sitelerden 500-520 civarı bulabilirsin yada tanıdığın varsa yurtdışından getittir.1 cm'den makro var Gece çekimleri oldukça güzel iso800 var video kaliteli yanlız öle çook uzun süre çekemezsiz biraz fazla yer kaplıyor birde makinenin boyutları biraz büyük ama seninkide şu reklam gibi olmuş hani iki çocuk uçak bileti almaya gidiyorlarda iki koltk yanyana olacak hemde cam kıyısı olacak diolarya onun gibi işte

Buda gece çekimine örnek olsun dün gece saat 1'e doğru çektim photoshopta resmin boyutlarını küçülttüm sadece onun haricinde noise reduction dahil hiç bir oynama yapmadım
    iso800 de 15sn enstantane f/2.8 manuel focus(sonsuza ayarlandı)Canmın kenarına sabitleyim çektim.Havada ay ışığı dahi yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloturk2 -- 1 Mart 2007; 12:47:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

Gereksiz polemiklere girmek yersiz her markanın yerine göre güzel makineleri var ama burada istenen cihaz için E6 fiyat kalite performans eğrisiyle gün geçtikçe satışı artan bir kompakt makine. Bende Canon A530 Kodak Z700 gibi kompakt, Nikon Coolpix 8800 , Sigma d9 gibi SLR cihazları kullanan biriyim ve kendime herzaman yanımda olabilecek eniyi makineyi aradım ve özenle deneyerek bir Sanyo E6 aldım. Aradığın tüm özellikler mevcut ve kesinlikle 1cm macrosu mükemmel. iyi değil diyenlerin bu fiyata satılan makinelerinden fotoğraflarını görelim öyle sonuca varın.. iyi seyirler..

Sanyo VPC E6 ÖZELLİKLERİ >> http://www.earlyadopter.co.kr/business/Default.asp?mode=read&num=13336&page=4&sub=1&sub1=10&board_id=3&article_code_id=30&step=9

aynı fotoyu yabancı sitede A620 makrosu olarak gösteriyolardı eminmisin bunun sanyo olduğundan exif bilgilerinde birşey yazmıyo fakat o baktığımda A620 diyordu

• quote:

Orjinalden alıntı: abormen

1 Cm Makro Su Olacak
    Iso 800 Olacak
    Sürekli Video Çekecek
    En Az 1/2000 Olacak
    arkadaki ekran büyük olacak
    optik zoom olacak
    boyutuda sigara paketi gibi olacak

bütün bu özellikleri taşıyacak markası canon veya nikon olacak
    fiyatıda 500 YTL yi geçmeyecek
    kompakt olacak

çokmu şey istedim model tavsiyesi bekliyorum.

öyle bir makine yok

kriterleri biraz daraltın, ya da fiyatı yükseltin....

Orjinalden alıntı: THESHUCK

quote:

+1 e6 yı geçte ßu fiyata çok zor makina bulursun o özelliklerde

ikili saldırı takımı iş başında... nasıl bu kadar kullanmadığınız bir makina hakkında atıp tutabiliyorsunuz merak ediyorum. el insaf...! e6 topiğinde ve makro topiğinde birçok fotoğraf örneği var...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.