Şimdi Ara

Samsung Galaxy Wide 2 (Galaxy J7 2017?) duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Wide 2 (Galaxy J7 2017?) duyuruldu


    Samsung’un alt seviyedeki önemli akıllı telefon serilerinden Galaxy J7 için 2017 güncellemesi beklenirken, Güney Kore’den gelen haberler ilginç bir güncellemenin başladığına işaret ediyor.


     


    İsim farklı


     


    Samsung’un ülkesinde duyurduğu Galaxy Wide 2 adındaki yeni akıllı telefon görünüşte pek ilgili değil ancak model numarasına baktığımızda durum farklılaşıyor. Modelin numarası SM-J727S. Normalde bu seri Galaxy J7 modeline ait. Bu bakımdan modelin global pazarda Galaxy J7 2017 olarak tanıtılacağı tahmin ediliyor.


     


    Geçen yıla göre yenilenmiş modelde büyük bir donanım geliştirmesi mevcut değil. 5.5 inçlik ekran 720p çözünürlük taşıyor ancak LCD tercih edilmiş. 2016 versiyonunda Super AMOLED ekran yer alıyordu. Telefona 8 çekirdekli bir işlemci hayat verirken 2GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile destekleniyor.


     


    Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera bulunan modelin bataryası da 3300mAh kapasiteli. Kasanın kalınlığı 8.6mm olurken işletim sistemi de Android 7.0 olmuş.


     


    Ayrıca Bkz.Karşınızda Galaxy S8 Active
    Galaxy J7 2017 modelinin öncekine göre biraz daha iyi özellikler taşıması bekleniyordu. Elbette fiyatı düşünüldüğünde bu özellikler çok da düşük değil. Samsung bazı ülkelerde donanımı değiştiriyor. Örneğin Full HD çözünürlük ve 3GB RAM seçeneği geçen yıl Asya Pasifik ülkelerine sunulmuştu. Bu yıl da aynısı olabilir ve ayrıca tasarım da farklılaşabilir. Galaxy Wide 2 modeli için Güney Kore’de istenen fiyat 265$ civarında.  

    Samsung Galaxy Wide 2 (Galaxy J7 2017?) duyuruldu 







  • Çok çirkin.

  • hala 720p ekran mı kaldı ya 2017deyiz. Sonra da bunu orta seviyede iddialı diye getirip kakalamaya çalışıyorlar. sevemedim gitti şu firmayı.

  • Su 2gb ram ve -16gb rom sacmaligindan firmalar ne zaman vazgececek cok merak ediyorum. Bugun lenovo, htc bin lira seviyesinde 32gb rom, 3gb rami standart haline getirmisken samsung neyin kafasini yasiyor anlamıyorum....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017'de 5.5 inçte 720p ekran 2 gb ram ve 16 gb depolama artık istemiyoruz. Xiaomi'yi örnek alın biraz.

  • İğrenç. Daha yeni arkadaşa telefon aldım. J7 Prime almak istiyorduk ama ekran şu iğrenç PLS TFT olduğu için mecburen Amoledli olan versiyonu J7 2016 aldık. Bunda da Amoled kullanmadılarsa büyük hata yaptılar. Fiyattan kısmak için yapıyorlar ama ne fark edecek ki. 50 lira fark etsin daha iyi ekran olsun. Ben şahsen J7 Prime 50-100 lira daha pahalı olup Amoled ekran olsa onu aldırtırdım.

  • samsung s8 ve s8plustan sonra bune şimdi şıklığı bozdun :)

  • En az s3 kadar çirkin.

  • Xiaomi Mi 5 bundan çok daha ucuzve amiral gemisi bir modelken gidip de buna para verenin aklından şüphe ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.