yav bi ram bide hdd takviyesi süper olcak aslında bu makineye, xp nin yanına vista kurunca pek bişi kalmadı diskten geriye bide laptop alırken oyun moyun oynamam diyodum ama crysis bile oynuyorum bu aletle(desktop makinada gforce 2 var da ). acaba en ucuz şekilde depolama alanını nasıl artırabiliriz fikri olan?
yav bi ram bide hdd takviyesi süper olcak aslında bu makineye, xp nin yanına vista kurunca pek bişi kalmadı diskten geriye bide laptop alırken oyun moyun oynamam diyodum ama crysis bile oynuyorum bu aletle(desktop makinada gforce 2 var da ). acaba en ucuz şekilde depolama alanını nasıl artırabiliriz fikri olan?
CPU-Z is a freeware that gathers information on some of the main devices of your system.
CPU Name and number. Core stepping and process. Package. Core voltage. Internal and external clocks, clock multiplier. Supported instructions sets. Cache information. Mainboard Vendor, model and revision. BIOS model and date. Chipset (northbridge and southbridge) and sensor. Graphic interface. Memory Frequency and timings. Module(s) specification using SPD (Serial Presence Detect) : vendor, serial number, timings table. System Windows and DirectX version.
hocam marka model fiyat? öneri vs. vs. ama internet sitelerinden olmazsa iyi olur.
quote:
Orjinalden alıntı: caprice
quote:
Orjinalden alıntı: suicide
işlemciler sanıldığı kadarı ile pahalı değil ama ununtmamanız gereken olay bunlar hesaplı takılan parçalar şu anda bile ısınıyorki yeni bir işlemci daha fazla güç daha fazla ısı demek karar sizin
bizim işlemciler AMD TURİON 64X2 TL 52 İŞLEMCİ BULUNMAKTA
TL 56 - TL 64 arası işlemci bağlanabilir.
ben ram lari yükselttim faydası oldu ama ben oyun veya programla uğraşmadığım için fazla da bilgiye sahip olamadım
@caprice tl-60 150 euro.aslında alınabilir.ama şimdi ben bunu ebaydan nasıl alabilirim ki.hem gümrüğe de takılabilir.ben zaten laptopu masa üstü gibi kullanıyorum yani güç harcaması önemli değil.acaba türkiyede mobil işlmci satan bir yer yok mu? 2 gün öce hızlıal.com dan sipariş ettiğim 1gb kingston marka ramlar bu gün elime geçti.şu işlemci olayını da halledersem yeni bir bilgisayar almama gerek kalmaz.gerçi bu arada 1100 ile 1200 arasında bir fiyata satabilirsem yeni bir laptop alacağım.
bende denedim şimdi hata değilde versiyonun uymadığından bahsediyor, belkide rusyaya satılmış olan modelleri için olabilir bu bios. biliyosunuz p52 lerde çeşit çeşit örneğin benim ki p52-n29 diye bi model.