Şimdi Ara

2si1 'Görüntülü-Sesli' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz haftalarda yaşanan aksiliklerden ders aldık bu sefer 1 değil, 2 değil, 3 değil 5 kere kontrol ettik :) 2si1 "Görüntülü ve Sesli" olarak karşınızda. 
     
    PS Plus oyunları;
    https://www.youtube.com/user/playstationturkiye?sub_confirmation=1 
     







  • Bu hafta da olmayacak mı acaba derken geldi :)

  • 5 kavanoz bal sandımdı
  • "Görüntülü-Sesli" Çok şükür



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 19 Mayıs 2017; 23:20:13 >
  • Geçen hafta şuradaydık yapamadık, ondan önceki hafta kayıt yapmayı unuttuk, bir önceki haftada parmağıma diken battı...

    Tamam kusursuz program beklemiyoruz arada çekilemeyen bölümler olur ama ben art arda düzgün çekilmiş 3 bölüm 2si1 izlediğimi hatırlamıyorum. Bu tür haftalık videoların kitlesi bizim gibi devamlı takip eden kemik kitle ama o kadar aksatıyorsunuz ki devamlı takip etmeye değmeyecek programlar sunuyorsunuz bize.

    Aynısı Mobilite içinde geçerli. Lütfen şu videolara gerekli özeni gösterin.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlerden

  • teknoloji çok acayip bir şey hem ses hem görüntü aynı anda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerayı unuttuğunuza alışmıştık. Geçen hafta sese de basmayı unuttunuz sanıyordum.

  • arkadaşlar bende bu player çalışmıyor, youtube'a da yüklenmemiş, çözüm önerisi olan varmı indirme seçeneği dışında.
    Not: firefox ve opera maxthoon ie vivaldi edge neon da da çalışmamkta.

  • cs go oynanmıyor neden herkez oynar diyor anlamıyorumki HL değil bu cs go saçma sapan fps düşmeye başlıyor gtx980hof kullanıyorum fx8350 @4.85ghz 10x10 kişilik sv lerde 120fps maximum aksiyonun başladığı anlarda fps çok düşüyor hele birde publik serverlere girdiğinde fps 30dan aşşağı düşüyor maçta 200fps üstü görebiliyorsunuz evet ama yinede düştüğü yerler oluyor maçta bile
    milisaniyelerin her bir fps nin oyun hıçkırıyormu gecikme oluyormu baya önemli bir oyun cs go öneli diyorum yanlış anlaşılmasın çok dandik ince ayar yapılmamış bir oyun intel işlemcide biraz daha iyi durum ama yinede min max değerleri aşırı oynuyor bu oyunda :) gta 5 i çok güzel oynatıyor mesela ama her oyun aynı oynanışta stilinde değil :)

  • kolay kolay yorum yapmıyorum ama bu sefer yapma ihtiyacı hissettim.kota konusu ortaya çıktığından beri bence donanımhaber üstüne düşeni yaptı.erdi beye gereksiz yüklenildiğini düşünüyorum,çünkü kendisinin iyi niyeti gayet açık bir şekilde görülüyor.en nihayetinde kendisi de internet kullanıcısı doğal olarak bizim tarafımızda.yalnız ben geçen hafta program yapılmaması konusunda sizi haksız buluyorum.bildiğim kadarıyla gerekli çalışan sayısına ve haber editörlerine sahipsiniz.elbette her hafta sizi görmek isteriz,ama siz olmadığınız zamanlar da programı hazırlayıp sunacak başka arkadaşlar olmalı diye düşünüyorum.

  • erdi bey samimi iyi niyetli bir insan olduğu için yapılan haksız yorumlara üzülmüş. onunla birlikte ben de üzüldüm :( nette sanal kimliklerin arkasına gizlenerek ona buna sallamak çok kolay. bu tip olumsuzlukları görmezden gelmekte fayda var. zira bunları önemsemek asabiyete sebep oluyor. o da bünyeye zarar malum. kimin ne olduğunu akıl ve vicdan sahibi olan kimseler anlayabiliyor. dert etmemek lazım.

  • İSS ler AKN ler Kotalar kısmında sen niye şöyle yapmadın o niye böyle cevap vermedi o niye böyle yaptı dersek meydanın orta yerinde birbirimize laf anlatmaya kalkarsak bir arpa boyu yol alamayız suyun başında olanların istediği olmuş olur. Bu durum belli oldu ki 2019 yılına kadar sürecek olan satranç gibi bir hamle oyunu olacak. DH bu oyunda en iyi satranç tahtası görevi görürse etkili olur. Bir firma böyle yaptı/dedi diğerine hamle sırası gelecek bu hamlelerden sonra BTK kısmına topu atıp onun hamlesine bakacağız bunları birbirinin karşısına getirmemiz tarafların hamlelerini yakından takip etmemiz gerekli yerde gerekli tarafa gerekli reaksiyonu göstermemiz gerekir. Şuan ki durumda yakın tarihte BTK dan ses seda çıkmaz ise reaksiyon göstermemiz gereken taraf olarak görülmekte.

    Bu AKN belasının zaten zamanında ortaya çıkmasına neden olan olaylardan biri kotadan dolayı acayip acayip faturaların gelmesiydi, kota bittiğinde ekstra ücret yerine hız düşümü gelmişti. Şimdi İSS ler kendilerine kaldırın denilen güncel uygulamayı kaldırırlarken zaten daha önce geçmişte kaldırın denilen bir uygulamayı tekrardan yürürlüğe sokma cesaretleri nereden geliyor? Üst sınır koymuşlar ama +300 liralık fatura ihtimali var. BTK tarafına yöneltilmesi gereken konular bunlar. Bir nevi İSSleri BTK nın önüne atmamız BTK nın da bu duruma müdahale etmeye zorunlu kalması gerekli. Bu süreçte öyle akşamdan sabaha olacak gibi görülmüyor. Ortaya çıktığında tepkileri görünce tarifeleri kuzenim yazmış diyen İSS sular durulunda hemen o yalanladığı tarifeleri piyasaya sürdü. Kaçmak için böyle onlarca hamle yapacaklar, değiştirecekler gerekirse geri çekecekler ama kolay kolay vazgeçmeyecekler. Yıllardır aynı hizmeti verip milyarlarca lira kar elde etmek alt yapıya önem vermek varken süslü reklamlar çekerek, pahalı isimleri oynatarak mevcut düzen sürsün diye ellerinden geleni yapacaklar.

    Alt yapı olayına gelirsek bu meseleye belediyeleri de dahil etmemiz gerekli, tarafları bir araya getiremesek bile hepsinin eteklerindeki taşlarını ortaya döktürmemiz gerekli. DH ve diğer Teknoloji Medya oluşumları burada hayati önem taşıyor, vatandaş olarak tepkiyi biz verirsek netice gelir ama kime ne tepki vermemiz gerektiğini görmemiz için bu teknoloji medyalarının olayları bizlere aktarması gerekli.




  • adamın ağzı alışmış Samsun diyemedi şehirleri sayerken samsung dedi ya :)

  • Sıkmayın canınızı öyle edepsizler her yerde var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: brhn1

    arkadaşlar bende bu player çalışmıyor, youtube'a da yüklenmemiş, çözüm önerisi olan varmı indirme seçeneği dışında.
    Not: firefox ve opera maxthoon ie vivaldi edge neon da da çalışmamkta.

    ad-bloq plus ve element hide helper for ad-bloq plus player sorunsuz çalışıyor tek bir reklam görmüyorum :)

    kusura bakmasınlar ama reklamlardan siteleri göremez olunca bunları kullanıyoruz

    ayrıca yetmeyen yerde bloq site plus diye birşey daha var onuda kullanabilirsiniz

    yalnız dikkatli kullanın bunları yanlış yerleri blocklamayın

    internette gezinmede usta olduk ne siteye engel tanıyoruz nede reklamların arkasına saklanmışını bir şekilde... amaca giden yolda herşey mübah olmasada sonuca varıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H34RTL3SS -- 20 Mayıs 2017; 4:35:48 >
  • Erdi reis candır ya

  • bence youtuber kursu mukemmel bi fikir bu kadar geri zekalıya zorunlu yaparlarsa youtub turkıye kurtulur umarım

  • Daha önce 2si1 i başka kişiler sunduğunda beğenilmedi ve bir sürü olumsuz yorum yapıldı. İnsanlar doyumsuz.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.