Şimdi Ara

Çift kameralı Samsung Galaxy C10 göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çift kameralı Samsung Galaxy C10 göründü

    Samsung'un Galaxy S8'i çift kamerayla donatacağı söyleniyordu ancak akıllı telefon üreticisi başka yönde bir karar verdi. Arka kısmında iki lens bulunan Galaxy S8 prototipleri sızdırılmış olsa da nihai ürünün arkasında sadece bir kamera vardı.

     

    Bu kez de Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy Note 8'in arkasında çift kamera olacağı söyleniyor ancak bu model iki lensli ilk Samsung akıllı telefon olmayacak. Görünüşe göre Galaxy Note 8'den önce çıkacak olan Galaxy C10'un arka panelinde çift kamera göreceğiz.

     

    Ayrıca Bkz.Google'dan "akıllı" kamera uygulaması: Google Lens
    Galaxy C10'un akıllı telefonu son derece zarif Rose Gold renginde ortaya koyan bir görüntüsü internete sızdırılmış durumda. Cihazın arka kısmındaki LED flaşlı çift kamera yerleşimi dikkat çekiyor. Şu an için lens kapasitesi hakkında bilgi yok ancak Galaxy Note 8'in 12MP ve 13MP'lik sensörlerle gelebileceği belirtiliyor. Bu bağlamda Galaxy C10'un da benzer bir dizilime sahip olacağını söyleyebiliriz.

     

    Galaxy C10, Samsung'un kişisel asistanı Bixby'yi destekleyecek


    Ne yazık ki sızdırılan görüntü akıllı telefonun arka panelini tam olarak göstermiyor. Telefonun ekranını ve yan kısımlarını bile göremiyoruz. Sadece arka panelin üst orta kısmına yerleştirilen dikey çift kamera ve hemen üzerindeki anten çizgileri açığa çıkmış durumda. Samsung logosu ise kamera lensinin hemen altında yer alıyor.

     

    Söylentilere göre Galaxy C10 ve C10 Plus, Adreno 512 grafik işlemci birimi içeren 8 çekirdekli Snapdragon 660 yonga setine sahip olacak ve Bixby'yi destekleyecek. C serisindeki her iki akıllı telefonun da sanal asistanı çağırmak için fiziksel Bixby düğmesi ile gelmesi bekleniyor.

     

    Yeni C10 akıllı telefonların 4GB ve hatta geçen yılki Galaxy C9 Pro'nun da aynı RAM kapasitesi ile geldiği göz önüne alınırsa 6GB RAM'le gelebileceği söyleniyor. Galaxy C10 ve C10 Plus, Çin de dahil olmak üzere yalnızca sınırlı sayıda ülkede kullanıma sunulacak.



  • kamerası s8den iyi olursa çelişki olur. ya da bu telefon beklenilenden pahalı olur. ihtiyacımız olan telefonlar 2000 tl altı modeller. bunları ucuz ve kaliteli yapsınlar artık.

  • Güzele benziyor telefon
  • türkiyeye resmi gelmiyen bir ürün c serisi üzücü :(

  • ben samsung c9 pro kullanıyorum çokta memnunum hepsiburada'dan 1670tl'ye aldım şimdi dahada ucuzladı incelemesini yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    kamerası s8den iyi olursa çelişki olur. ya da bu telefon beklenilenden pahalı olur. ihtiyacımız olan telefonlar 2000 tl altı modeller. bunları ucuz ve kaliteli yapsınlar artık.

    Muhtemelen s8 den iyi olucak ama Samsung Türkiye getirmeyeceği için çok da umurlarında olmaz cihaz 2000 tl civarı paralel ithalat gelebilir.
  • C9 pro 4k cekmedigi icin almamistim bu insallah ceker ve knox ile oynanmayan bir pararlel ithalatci tarafindan getirilir

  • Özelliklere bak ya şaka gibi :D

  • Anlaşılan ilk deneyecekler.Benzer bir tepkiyi Galaxy Alpha'da da yapmışlardı.

  • Çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye piyasasına yine ithalatçı garantisiyle gelir.İlk geldiğinde yüksek fiyatla sonra düşmeye başlar. Tabii dolar kurunu da hesaba katmak gerek. Ağustos başı gibi piyasaya çıkar. TR'de eylül gibi satışa çıkar. Aralık ve 2018 Ocak gibi satın alınabilecek fiyatını bulur. Mesela ben satın almayı düşünüyorum.

  • Bu samsungun A,B,C,D,S,J,...,Note,.... vs bitmez. Sür piyasaya yazılım destegini kes tamam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden se şu "C" serisi düşük yonga seti kullanıyor.



    Mesela "C9 pro" orta segment telefon için 1750tl istiyorsun her şeyi iyi yapıyorsun ama yonga setinden kaybediyorsun.



    Bütün her şeyi 'S' serisine yükleme.



    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı yabancı sitelerde SD660 işlemci, 6.2" QHD ekranlı, 6GB Ram ve 4000mah bataryalı C10 Plus dedikodusu geçiyor, bence 6.2" ekrana yükselmeli bu telefon ve bu özelliklerle uygun fiyata gelirse tercih nedeni olur.

  • telefonun üzerindeki çizgiler iphone 6'nın çizgilerini andırıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khytr89

    C9 pro 4k cekmedigi icin almamistim bu insallah ceker ve knox ile oynanmayan bir pararlel ithalatci tarafindan getirilir

    sırf 4K içinse yazık olmuş.ben dahil çevremde 4K video seçeneğini kullanan (samsung s7edge,sony z5 ve iphone7 kullanıcıları) yok.sebebi ise FHD'ye kıyasla gözle farkedilecek kalite farkı olmaması ve fazla yer kaplaması.o kadar çok takılmayın yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 29 Mayıs 2017; 15:58:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.