Şimdi Ara

Cowon Iaudio U3 Final Firmware v1.26 + Font patch !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, arkadaşlar Cowon Iaudio U3 final firmware v1.26 çıktı özellikler ve iyileştirmeler şöyle ;

[Improved Features & Fixed Bugs]

- Support album art
    - Fixed the error when deleting Bookmark
    - Changed the range of frequency in Japan from 76 ~ 90 MHz to 76 ~ 108 MHz
    - Support right-alignment display for Hebrew lyrics in LDB

* How to use 'Album art'

1. Please edit the ID3tag of a MP3 or WMA file by selecting [Edit Tag] from the JetAudio option.
    (JetAudio shold be installed on the PC.)

2. Please turn Album art on under the Display menu.
    [Settings]-[Display]-[Wallpaper]-[Album art]

3. Play the tagged file in iAUDIO U3.

Cowon u3 mükemmel ses kalitesi ve özellikleri ile beni cezbetti aldığıma çok memnunum cihazda tek hoşuma gitmeyen şey Lcd ekranındaki yazıların okunaksızlığı ve inceliği olmuştu ama artık oda tarih oldu font patch ile ben v1.26 final firmware'i yükledim ilk farkettiğim şey alet daha hızlı açılıp kapanıyor, en azından beta kullanmıyorum artık , ayrıca font patch'ide bu firmware'e entegre ettiğinizde yazılar çok okunaklı ve kalın oluyor kesinlikle font patch'ide yüklemenizi öneririm ben font patch'li 1.26 versiyonunu aşağıda linke upload ettim dileyen ordan indirebilir,kesinlikle dosyada hiçbir sorun yoktur güvenle yükleyebilirsiniz yalnız dikkat etmeniz gereken şey bu final 1.26 versiyonu yüklemeden önce v1.26 beta'yı yüklemeniz gerek yoksa aleti elinize alırsınız söyleyim şimdiden , ilk önce 1.26 betayı yükleyin sonra aşağıda font patch'li v1.26 final firmware'i yükleyin kesinlikle pişman olmayacaksınız

Bu arada Font patch'siz ve font patch'li ekrandan örnekler ;

Cowon Iaudio U3 Final Firmware v1.26 + Font patch !

v1.26beta Firmware = >>http://www.cowonglobal.com/download/file/cowon_program/iAUDIOU3_firm/U3_FW_1.26b.zip

Font patch'li v1.26 Final Firmware = >>http://r apidshare.com/files/18441640/U3_FW_1.26_font_patch.rar.html

Not: r ile a arasındaki boşluğu kaldırın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 27 Şubat 2007; 0:05:52 >

• Eyvallah güzel paylaşım, zaten U3 ün tek eksi yönü fontların minikliği olsa gerek ama bunun firmware yükseltmeden normal bi font patch i yokmudur, yani firmware yükseltmek istemiyorum ben memnunum 1.21 den, bana sadece font patch lazım...
  • Evet sadece font patch'i var, ama 1.21'e patchleniyormu bilemiyorum tam olarak ama patchledikten sonra tekrar firmware'i yüklemen gerek

http://r apidshare.com/files/18607846/U3FontPatch.zip.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NKBoot v3.0 Final WinPE 11
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.