Şimdi Ara

Halo 6 E3'te Olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Microsoft'un önemli markalarından Halo'nun yeni oyunu E3'te olmayacak.

Halo serisinin geliştiricisi 343 Industries'in topluluk yöneticisi Brian Jarrard Reddit üzerinden yaptığı yorumda Halo serisinin bir sonraki oyununun E3'te olmayacağına ilişkin bir açıklamada bulundu. Ancak Brian Jarrard 343 Industries'in E3 için "küçük bir şeyi" olacağını da belirtti.

Halo 6 şu anda geliştirilme aşamasında ancak oyun hakkında pek bir bilgimiz yok. Geçtiğimiz ay yapılan bir açıklamada Halo serisinin yönetmeni Frank O'Connor, Halo 5: Guardians'ın aksine Halo 6'da Master Chief'e odaklanılacağını belirtmişti. O haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Microsoft E3 2017 basın konferansı 12 Haziran 00:00'da başlayacak.

• Koca Efsane seriyi yediler ya. Halo Reach'e aşık olan birisiyim ama halo 4 ile birlikte mahvettiler seriyi.
  • Olursa ekime kadar olmasa kasıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 13 Mayıs 2017; 3:50:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ne diyoruz?

RIP xbox ruhuna el fatiha
  • halo 83 duyuruldu mu arkadaşlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

halo 83 duyuruldu mu arkadaşlar???

Hayir,God of War 11 ve Gran Turismo 15 yolda
  • Zaten ultra gereksiz bir oyun, duyurulmamasi isabet olmus. Darisi diger E3'lere...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onbirincisi cikacak olan God of War ve onbesincisi cikacak GT icin gün sayiyorlar ama Halo birden gereksiz oluyorBu yüzden Hipokrasi büyük bir hastaliktir ve derhal tedavi edilmesi lazim yoksa sonuclari aynen bu oluyor.
  • Anlamak istemeyenler için...

• Anliyoruz da gercekleri kabul etmeyenler icin gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Chirrut Imwe

Anliyoruz da gercekleri kabul etmeyenler icin gelsin

Sen daha neyi anlayıp, anlamadığının farkında değilsin. Multiplatform oyunlar haliyle gelecek, mesele single player exc. oyunlar.

Neyse sana video oyunlarının Netflix makinesiyle iyi eğlenceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

quote:

Sen daha neyi anlayıp, anlamadığının farkında değilsin. Multiplatform oyunlar haliyle gelecek, mesele single player exc. oyunlar.

Ok,"sadece" Netflix calistirip,3.parti oyunlarin en iyi versiyonlarini oynatacak cihaz benim icin cok daha ilgi cekici

• 11. god of war ney la atıyorsunuz bari düzgün atın konsolda sadece 6 adet GOW oyunu var, duyurulan ve çıkacak olan 7. oyun olacak.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E3 te duyurulması beklenen bir tarafta Bloodborne 2, yeni resistance oyunu, sucker punch ın yeni oyunu bekleniyor, diğer tarafta scorpio çöpüne sea of thieves , forza 7 trailerı hemde doğal 4k wowowowo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ok,"sadece" Netflix calistirip,3.parti oyunlarin en iyi versiyonlarini oynatacak cihaz benim icin cok daha ilgi cekici

Ya çok cahilsin ya da ne anlattığımızın farkında değilsin. Video oyunlarının Netflix'ini yaratma tabirini kullanan veya icat etmiş olan ben değilim. Bunu bizzat Phil Spencer söylüyor, bununla ilgili röportajında ifade ettiği fikirlerinden dolayı her ne kadar bizim buralarda pek konuşulmamış olsa da, dışarıda ortalık yıkıldı. Böylesine oyuncu karşıtı bir sistemi kurmaya çalışan kişilere her aklı başında insanın karşı çıkmasının gerektiği, millet karşı çıktı, ateş püskürdü. Geriye bir tek senin gibi körkütük Xbox fanatiği olanlar kaldı.

Milleti suçladığın itaat loblarının en alasına kendin sahipsin, şimdi git ağla...

• Halo 5 multiyi oynuyorum çok zevkli ve saçma sapan sorunları olmayan bir oyun.Millet laf olsun diye yazı yazıyor.343 de gayet iyi iş çıkartıyor.
  • Yıllarca duydum durdum, duydum durdum, övgüler, fanlarının sevgi aşk dolu mesajlarını okudum vs. ve hatta öyle bir ortam vardi ki, yemin ediyorum oyunun sadece ön kapağından başka şey görmemiş ben bile oyunu seviyordum! Reklam ve kalabalığın gücü işte... Ama en sonunda kısmet oldu izledim oyunu ve öyle kaldım!!! Ulan bu muydu bütün hengame, onca iltifatlar aşkkk çığlıkları, kendini yerlere atıp da Haloo Haloooo diye geçirdiğiniz kriz nöbetlerinin sebebi? Bazen topluca (ben de dahilim) hepimizin haline çok üzülüyorum. Zira bir kısmımız için de bulunduğu aşırı yalnızlıktan... Kimimiz içindeki kendi dev boşluğundan (ego) vs. olmayan şeyleri olmuş sanıyoruz hep. Halo alooo, iyi de bundan çok vaaaar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya çok cahilsin ya da ne anlattığımızın farkında değilsin. Video oyunlarının Netflix'ini yaratma tabirini kullanan veya icat etmiş olan ben değilim. Bunu bizzat Phil Spencer söylüyor, bununla ilgili röportajında ifade ettiği fikirlerinden dolayı her ne kadar bizim buralarda pek konuşulmamış olsa da, dışarıda ortalık yıkıldı. Böylesine oyuncu karşıtı bir sistemi kurmaya çalışan kişilere her aklı başında insanın karşı çıkmasının gerektiği, millet karşı çıktı, ateş püskürdü. Geriye bir tek senin gibi körkütük Xbox fanatiği olanlar kaldı.

Milleti suçladığın itaat loblarının en alasına kendin sahipsin, şimdi git ağla...

Yahu Gamepass sisteminin neresi kötü? Niye tehlikeliymis? Ayrintili aciklarsan hepimiz aydinlaniriz. Yurt disinda millet bu habere zil takip oynadi,kimsede aglamadi. Hatta bin kere "eger bu olursa gözüm kapali Scorpio alirim" diyen yorumlar gördüm.

Adam Xbox'a Single oyunlar cikarmiyacagiz demedi,MP agirlikli oyunlara nazaran satis rakamlari daha kötü dediki daha önce elli adet link attim ispatlari ve belgeleri ile bi daha ugrasmam. Lob kisminda hala hakliyim. Cidden artik anlam veremedigim sekilde itaat ediyorsunuz. Neden aglamam gerekiyormus? Bunada bi ayrinti lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halo 6 2018 E3'de gösterirler,ama asıl Microsoft'un Halo'yu nasıl rezil hale getİrdiğini gözler önünde görüyoruz.Bungie,epic Games gibi birinci parti firmalarını elden çıkardı.Bu sattan sonra Halo 6 bile ilgi çekici olmaz.(Halo 5 örneği var.)Ve Microsoft şuan oyuncu dostu gibi görünüyor,çünkü one lonsolu çöp oldu,ve doru düzgün satmıyor,O yüzden oyuncu dostu gibi görünüyor.Neyse exculesive oyunlara karşı phil Spencer,hatta single exculesive oyunlara bile karşı olduğu için,belki çok zor ihtimal ama Ms E3'de 2 tane öylesine single ağırlıklı ama kalitesiz oyunları duyurur.Ve Remedy artık Microsoft2un elinden de kurtuldu,artık onun yeni oyunları ps4'e gelecek.Belki quantum Brek,Alan Wake bile ileride ps4'e remastered olarak gelebilir.Xbox Scorpio kendi Microsoft fanboyları hariç,nu konsolu kimse almayacak.Scorpio en fazla 30 milyon satacak.Çünkü exculesive oyun yok,bir şey yok,sadece native 4K ile pazarlama politikası ile gidecekler,belki 2 tane oyun duyururlar,onlarda kaliteli olamaz.Ve Microsoft'un duyuracağı oyunlar Sony'nin yeni duyuracağı exculesive oyunların yanında çerez kalacak.Microsoft artık ne yaparsa yapsın,Sony'e yetişemez.Ve Sony oyun firmaları destekleyip,veya satın alıyor,birinci parti yeni firmalar kuruyor,elbet bir kaç tanesini kapattı oda normal çünkü şirket başarısız olan birinci parti firması veya çok küçük oyun stüdyosunu kapatıyor.Ama adamlar yeni oyun stüdyoları açıyorlar,Microsoft ise hem birinci parti en önemli firmalarını elden çıkarıyor,hemde oyun geliştiricileri desteklemiyor. Bungie,epic Games geçmişte çıkardı.Ve Lionhead Studios'ı elden çıkarttı.Geriye 3,4 tane kaldı.Bu firmalardan bir tanesi yeni IP yapsa bile başarılı olma ihtimali biraz az çünkü,Microsoft kendi oyun firmalarına bile baskı yapıyor,oyun geliştiricilerin işine karışıyor.Microsoft artık xbox çöp markasına ne yapsa fayda etmez,ve bir kaç sene içerinde Microsoft Xbox markasını satacağını tahmin ediyorum. Scorpio başarısız olursa,bunun da olma ihtimali yüksek,ve olduğu zaman Microsoft konsol işinden zarar edeceği için xbox markasını da elden çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 14 Mayıs 2017; 0:35:19 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Dünya'nın en iyi FPS oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.