Şimdi Ara

Arçelik’ten çığır açacak mağazacılık adımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arçelik’ten çığır açacak mağazacılık adımı


    Türkiye’nin en sevilen ve sektöründe lider markalarından Arçelik, perakende anlayışında standartları değiştirecek yeni nesil mağazacılık modelinin ilkini İzmir Asmaçatı’da faaliyete soktu.


     


    Perakende anlayışı değişiyor


     


    Dijital dünyanın sunduğu tüm imkanların, müşteri deneyiminin bir parçası haline getirildiği mağazada oluşturulan 5 yaşam alanı, benzersiz bir müşteri deneyimi vaat ediyor. Mağaza; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Arçelik üst yönetiminin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.


     


    Seçkin Ev Aletleri bayisinde müşterilerin hizmetine sunulan ve 1.050 metrekarelik alana kurulu olan mağazada müşterilerin ürünleri deneyimleyebileceği ve keyifli zaman geçireceği ‘Elektronik’, ‘İnovasyon’, ‘Küçük Ev Aletleri’, ‘Canlı Mutfak’ ve ‘Akıllı Ev’ olmak üzere 5 ada yer alıyor. Ürünlerle ilgili bilgilere hızla ulaşmayı sağlayan dijital ekranlarla donatılan mağazada, Arçelik ürünlerinin yanında, cep telefonu, tablet, dijital oyuncaklar gibi en trendi, en yenilikçi elektronik ürünler de bulunuyor.


     


    Ayrıca Bkz.iTunes yazılımı Windows Store’a geliyor

    Arçelik’in yeni nesil mağazasının tasarımında, müşterilerin alışveriş yolculuğunu planlarken “Hayal et, Deneyimle, Seç” (“Dream – Play – Choose”) mottosundan hareketle yaratılan yaşam alanlarından ilham alarak hayal kurması, deneyimleme alanlarında eğlenmesi, öğrenmesi, ürünle etkileşime geçerek doğru ürünü seçmesi ve Arçelik’in güçlü hizmet anlayışını hissetmesi amaçlandı.


     

    Arçelik’ten çığır açacak mağazacılık adımı 







  • çok iyi olmuş.binlerce lira verip alınan beyaz eşyaları mağazada deneyemiyor,evde denedikten sonra memnun kalmazsak(arıza yoksa) iade diye bir şey olamıyordu.umarım hızla yayılır bu tür mağazalar

  • hem alıcılar hem çalışanlar için güzel bir mekan olması da iyi düşünülmüş. çalışan çalıştığı ortamdan memnun olacak, alıcıda geldiği ortamda memnun kalacak bu tarz yeni düzen mağazacılık en iyi düşünülmüş doğru olanıdır.

  • Abartmaya gerek yok hepiniz Apple Store'dan öğrendiniz nasıl mağaza zinciri olması gerektiğini.

  • "..... İzmir’den başlatıyor. İlk mağaza Alaçatı’da hizmete girdi."

    "..... yeni nesil mağazacılık modelinin ilkini İzmir Asmaçatı’da faaliyete soktu."

    Asmaçatı bir avm olmakla birlikte İzmir/Balçova'da. Düzeltirsiniz hatayı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Escapetolife

    Abartmaya gerek yok hepiniz Apple Store'dan öğrendiniz nasıl mağaza zinciri olması gerektiğini.


    Abartmaya gerek var. Bu sıradan bir şey değil. Karşılaştırdığın firma Apple en değerli teknoloji markası. İyi bir şeyler yapanları alkışlayacağımıza bunu şunlardan gördü bunu şunlardan aldı. İş yapmayı sevmiyorsan iş yapanlara engel olma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankserum -- 12 Mayıs 2017; 16:45:42 >
  • İyi birşey yapınca küçümsüyor, kötü yapınca yerden yere vuruyoruz. Arçelik'in kalitesi, fiyatlaması tartışılır. Ama iyi birşey yapınca da takdir etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsellik, yenilik olarak çok iyi olabilir fakat deneyimleme konusu biraz fasa fiso geldi bana. Çünkü yeni alınan bir ürün kullanıldıkça anlaşılır. Ne kadar çok kullanırsan o akdar işe yarar/yaramaz özelliğini anlayabilirsin. Mağazada iki dolaşıp açıp kapayarak olacağını düşünmüyorum.

    Kötülemek gibi anlaşılmasın yorumum onu da ekleyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canguler917

    çok iyi olmuş.binlerce lira verip alınan beyaz eşyaları mağazada deneyemiyor,evde denedikten sonra memnun kalmazsak(arıza yoksa) iade diye bir şey olamıyordu.umarım hızla yayılır bu tür mağazalar

    simdi vatandas magazada b*klu donlarinimi yikayacak, deneme adinda?
  • siemens & bosch urunlerini bir sene sonra taklit eden firmadir arcelik. arge falan varsa, kagit uzerindedir.

  • mağazacılık anlayışını 6 aya kalmaz göreceğiz anıracaklar battık çıktık yandık diye yaptıklarında. Vestelin bir ara tonla mağazası vardı neredeyse tüm türkiye genelinde. Notebook aldınız arızalandı bilgileriniz var ve bu sürede kullanmanız lazım servis formu ile birlikte 2. bir evrak düzenlenerek ürün onarılıp ya da değişim yapılana kadar geçici yeni cihaz veriliyordu sonra yaşanan sorunlar nedeni ile cortladılar şimdi ise tek tük moduna düştüler baktığınız her yerde Vestel yok artık. bunlarında sonu aynı olacak.

    Diğer bütün büyük firmalar APTAL bir bunlar mı AKILLI sanıyor kendisini bunların daha adı bile yokken piyasaya iş yapan firmalar yıllarca yaşadıkları deneyim sonrasında iy davranmanın kazanç değil tamamen zarar getirdiğini anladığı için arızalı ise arızalı 30 gün bekleyeceksin diyorlar yoksa MSİ firmasının da bir çok iyi yanı var garanti konusunda bilinmeyen ama söylemiyorlar bilenlerde zaten ali cengiz oyunu ile gelen yeni cihazdaki tüm orijinal aksesuarları yalıyor. kaç kişi var acaba MSİ türkiyeye aksesuarsız dahi yollanılan birçok ürünün birebir aynısı yada bir üst modelinin tüm aksesuarları ile yollandığını acaba ?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: fullflavor1977


    quote:

    Orijinalden alıntı: canguler917

    çok iyi olmuş.binlerce lira verip alınan beyaz eşyaları mağazada deneyemiyor,evde denedikten sonra memnun kalmazsak(arıza yoksa) iade diye bir şey olamıyordu.umarım hızla yayılır bu tür mağazalar

    simdi vatandas magazada b*klu donlarinimi yikayacak, deneme adinda?


    evinde de yıkıyorsa orada da yıkasın.sonuçta o amaçla kullanacak ve performansını öğrenmek en doğal hakkı
  • Magazada beyaz esyalar denenmiyor arkadaşlar sadece elektronik urunler drone lar falan var onlar deneniyor dolaplar demo modunda çalışıyor çamaşır bulaşık aktif olarak çalışmıyor akilli saatler akilli telefonlar grundig elektronik ürünleri satılıyor arkadaşlar sadece ürün gamı diger magazalara gore çok geniş birçok ürünü magazalarda bulup deneyebileceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musteker -- 12 Mayıs 2017; 21:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ile lazım böyle mağazalar güzel olmuş.

  • iyi fikirmiş tebrikler.

  • en azından böyle daha iyi olmuş
  • Bu mağaza uzun zamandır yok muydu?

    Ben mi yanlış hatırlıyorum!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alaçatı ne alaka?

  • Bizim yerli firmaların bu kafa ile işi zor. Şunu yaptık. Bunu yaptık diye lansman larda böbürleniyorlar ancak yeni birşey yok aslında ortada. Yani bu mağaza işinden de çok birşey beklememek lazım. Deneyim mağazasında önce yapmaları gereken çok şey var.

  • güzel bir düşünce kutlarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.