Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> ***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!*** Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SinanBest

26 Şubat 2007; 22:35:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bir forumda bana bazı arkadaşlar stereo sesleri nasıl 5.1 dolby digital formatta kaydederiz diye sormuşlardı.bende bu konu ile ilgili topic açıcam demiştim o gün bu gündür
Aslında bu topiği yazılım bölümündense burda açmayı uygun gördüm çünkü yapacığımız işlem tamamen 5.1 ses sistemlerimizi ilgilendiriyor o sebebten ses donanımları bölümü çok daha uygun

Bu topicte stereo ses kaynaklarındaki sesleri ayıklayıp 6 ayrı kanala ayırarak sanal bir 5+1 ses yaratmayı göstericem.sanal diyorum çünkü stereo ses içindeki sesleri ayıklıyoruz.yani dolby prologic'e benzer bir işlem yapacaz.biliyorsunuz dolby prologic,matrix encode adı verilen bir teknoloji ile iki kanallı sesleri ayıklayıp 6 kanala ayırarak sanal bir 5+1 yaratabliyor .realistic bir 5.1i stereo kaynaktan elde etmek mümkün değildir.ama sanal bir 5.1 akustik ortam yaratabilirsiniz(buda stereo dinlemekten çok daha güzel bişey)
Şimdi bizde buna yakın bir işlem yapacaz
Bunu yapmak için gerekli olan programlar:

1)SONY ACID PRO 6

Trial versiyonunu indirmek için(lisansını almak isterseniz fiyatı 375$):
http://www.sonymediasoftware.com/download/step2.asp?DID=661 BOYUTU 105MB(ZİPLİ)

2)ADOBE AUDITION 2

Trial versiyonunu indirmek için(lisansını almak isterseniz fiyatı 350$):
http://download.adobe.com/pub/adobe/audition/win/2.x/Adobe_Audition_2_0_Tryout.exe boyutu 480MB(zipsiz)

şimdi geçelim nasıl yaptığımıza adım adım anlatıcam bu yüzden kafanız karışmicak
sırasıyla ve doğru yaparsanız sorun yaşamazsınız.
adobe adutionda sesleri ayıklayıp özel LOOP lar yapıp sony acid proda 5.1 yapacaz

1)Öncelikle adobe auditon'u açıyoruz

2)Açıldıktan sonra hemen soldaki files sekmesinde gördüğünüz simgeyi tıklayıp 5+1 yapmak istediğimiz stereo müziği seçiyoruz.

3)Müziğimizi ekledikten sonra eklediğimiz müziği çift tıklıyoruz ve müziğimizi sağdaki düzenleme ekranına eklemiş oluyoruz

4)Gördüğünüz gibi müziğimiz eklendi mavi ses dalgaları bizim ses dosyamız
resimdeki gibi orta çizgi kısmı tıklayıp tüm ses dalgalarını seçin

5)Seçtikten sonra soldaki effect sekmesinden center channel extractor filtresini seçin

6)Açılan pencerede üstte acapella'yı seçin başka hiç bir ayarla oynamayın

seçtikten sonra ok deyip çıkın ses işlenmeye başlayacak ve bize centerdan gelen sesi sağlayacak
böylece center uydu sesimizi elde etmiş olduk.

7)Acid proda kullanacağımız ilk LOOPumuzu elde ettik.şimdi file menüsünden save as'i seçin

save as'i tıkladıktan sonra açılan pencerde hazırladığımız LOOP'a CENTER ismini verin ve wav yada mp3(128kbps'den düşük olmaması gerek)kaydedin.

8)centeri kaydettikten sonra edit menüsünden undoyu seçin

9)tekrar center channel extractoru seçin.açılan pencerede bu kez karaokeyi seçin ve ok'e basın.karaoke işlemi centerdaki sesleri yok edecek bu işlem bize ön sağ ve sol uydu Looplarımızı hazırlicak

bunuda kaydedin ve isim olarak sol sağ ön ismini verin.

10)işlem bittikten sonra yine edit menüsünden undo yapın.sonra tekrar center channel extractoru seçin.
açılan pencerede bu kez vocal removeyi seçin.bu işlem bize surround uyduda duyacağımız sesleri sağlicak.

bunuda kaydedin ve isim olarak sol sağ arka ismini verin.

11)Ve böylece ACID PROda kullanacağımız 3 adet(center,sol sağ ön,sol sağ arka)loop elde ettik.diyeceksinizki eeeee subwoofer nerde?işte onuda sony acid proda yapacaz.
şimdi işin en zevkli kısmı başlıyor

SONY ACID PRO'yu açıyoruz.

12)açtıktan sonra aşağıda gördüğünüz simgeyi tıklayın.

13)Tıkladıktan sonra karşınıza çıkan sound project penceresine aşağıdaki değerleri aynen girin ve ok basın.

14)sonra explorer penceresinde kaydettiğiniz 3 adet loopu bulun ve bunları tek tek çif tıklayıp projenize ekleyin.karşınıza beetmapped wizard çıkacak bunu iptal edip geçin.

15)şimdi kalem seçili iken en baştan başlayıp mouse'ı bırakmadan baştan sona kadar tüm loopları ekleyin.
aşağıdaki gibi görünmeli ve aynı hizada olmalılar

16)daha sonra aşağıda gördüğünüz center LOOPumuzda surround panner penceresini tıklayın.

17)tıkladıktan sonra detaylı penceresi açlıacaktır.burdan center hariç tüm hoparlörleri tıklayıp kapatıyoruz.

18)aynı şekilde diğer looplarada aynı işlemi uygulayıp aşağıdaki gibi isimlerine ve hangi hoparlörleri kapattığnızı kontrol edin aynı aşağıdaki resimdeki gibi olmalıdır.

19)artık uydulara sesleri yerleştirdik.şimdi subwooferımızı yapalım
explorer penceresinden tekrar sol sağ ön loopu ekleyin ve ekledikten sonra surround panner pencerisnde sağ tıklayıp LFE ONLY'i seçin

20)şimdi aşağıdaki resme bakın aynen herşey aşağıdaki gibi ise hiç bir problem yoktur

21)Artık 5.1 ses projemizi DOLBY DIGITAL formatta kaydetmeye geldi sıra
file menüsünden render as'i seçin.

22)Açılan pencerede kayda şarkınızın ismini verin kayıt türü olarak dolbyi seçin ve templatte 5.1 surround dvd'yi seçin.

23)Render işlemi başlar ve yaklaşık 5 dakkia sürer.

Hayırlı olsun artık stereodan sanal olarak yaptığımız 5.1 dolby digital müziğimiz var
Dolby digital formatta olduğu için WINDVD yada POWER DVD gibi ac3 çalabilen oynatıcılar kullanın dinlerken

yaptığımız dolby digital sesi indirmek için:
http:/****.com/files/18425670/infernal-self_control.ac3.html

**** olan yere r a p i d s h a r e yazın.

dikkat edin her uydudan ayrı ses geliyor
hepinize iyi eğlenceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanbest -- 27 Şubat 2007; 10:30:29 >

Dark Angel...

@rdicx

26 Şubat 2007; 22:49:20 

Tam aradığım şey dostum. Çok saol. Teşekkürler paylaşım için.
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Şubat 2007; 0:17:34 

dostum çok süper ya hemde en sevdiğim şarkıyı yapmışın bravooooooooooooooooooooooooooooo
@rdicx

27 Şubat 2007; 2:09:41 

Parça bomba olmuş. Harika. Ve bu versiyonunuda dinlememiştim hiç. Süper parça seçmişsin dostum. Çok açıklayıcı ve güzel anlatmışsın. Yaşasın 5.1 bu lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rdicx -- 27 Şubat 2007; 2:10:38 >
sezar1000
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Şubat 2007; 14:04:36 

bravo dostum hep merak etmişimdir bu mixleme olayını.parçada harika olmuş gerçekten
Lothlorien

27 Şubat 2007; 17:10:18 

çok saol hocam ilginden dolayı bizzat mesaj atmışsın.işte şimdi oldu.bende 1 aydır kastırıp durdum nasıl yapçam die.allahtan kaldırmadım acid pro yu bi hışımla.ellerin dert görmeye

piramid

27 Şubat 2007; 17:41:39 

sinanbest büyüksün
süper paylasım ses inanılmaz güzel oluyor tam aradıgım seyi buldum
tesekkürler...

«::: P :::» «::: Y :::» «::: R :::» «::: A :::» «::: M :::» «::: I :::» «::: D :::» «::: E :::»
.........................................................BJK........................................................................
aKaSa

Sisteme Gözat

27 Şubat 2007; 20:35:16 

Harikasın

terapati

Sisteme Gözat

27 Şubat 2007; 22:13:16 

yaklaşım ve de anlatım çok başarılı sinan .. bi sorum olacak bununla ilgili.. şimdi bu olay vokalli parçalar için çok başarılı ama enstrümental parçalar için nasıl bir yol izlemeliyiz? yani vokal olmadığı için, acapella yok, vocal remover'ın bi manası yok gibi.. tekrardan teşekkürler, çok faydalı bir çalışma..

Diş Hastalıkları ve Tedavisi - Estetik Diş Hekimliği Bilim Uzmanı

PSN: TurkBlood
Kullandığım cihazlar için sistem panelinini tıklayınız...
Cromartie

28 Şubat 2007; 0:55:24 

bence üst konu olacak şekilde bir çalışma tam arşivilk.emeğinize sağlık

Canon EOS 400D + Panasonic LUMIX FX7, iriver T60 + SENNHEISER MX360

Türk insanı para gibidir, ışığı içine tut Atatürk yoksa sahtedir.
Anne ve babaya üf bile deme.
Lothlorien

28 Şubat 2007; 0:59:20 

Ah ah ah.hocam herşey tamam.son adıma geldim.ne dese beğenirsin.ac3 encoder lazım dio al dio.araştırdım netten indircek bi yer varmı diye ama bitürlü bulamadım.sen nasıl hallettin o sorunu dostum.yardımcı olabilirsen sevinirim

eXcaLiBuR*TriGu3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Şubat 2007; 2:25:22 

çok kaliteli bir paylaşım arkadaşı tebrik ediyorum
Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

28 Şubat 2007; 2:42:49 

beklediğim program kullanımı işte ohh be Boş bi vaktimde uğraşacağım hemen yer imlerime ekliyorum

Recovery diskinizi mutlaka bilgisayarı alır almaz yapın.
HP PAVILION DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası |
Code X
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Şubat 2007; 3:48:26 

Güzel.
SinanBest

28 Şubat 2007; 5:29:49 

encoder indirmeniz gerekmiyor.o zaten var sony acid pronun içinde.sadece dolby digital için ayrı serial numarası girmeniz gerekli
quote:

Orjinalden alıntı: Lothlorien

Ah ah ah.hocam herşey tamam.son adıma geldim.ne dese beğenirsin.ac3 encoder lazım dio al dio.araştırdım netten indircek bi yer varmı diye ama bitürlü bulamadım.sen nasıl hallettin o sorunu dostum.yardımcı olabilirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanbest -- 28 Şubat 2007; 6:12:00 >

Dark Angel...

SinanBest

28 Şubat 2007; 6:16:40 

quote:

Orjinalden alıntı: terapati

yaklaşım ve de anlatım çok başarılı sinan .. bi sorum olacak bununla ilgili.. şimdi bu olay vokalli parçalar için çok başarılı ama enstrümental parçalar için nasıl bir yol izlemeliyiz? yani vokal olmadığı için, acapella yok, vocal remover'ın bi manası yok gibi.. tekrardan teşekkürler, çok faydalı bir çalışma..

aslında hemen hemen aynı şeyi tekrar ediyoruz enstrumantal seslerdede mesela enstrumantal bi örnek aşağıda size tamamen aynı yöntemle.
http:/****.com/files/18649652/NFS_underground2_soundtrack.ac3.html
**** r a p i d s h a r e

ben konuyu açarken kolaylık olsun diye adobe içindeki değerlerle oynamadan hazır presetlerle gösterdim.
eğer iyi bir kulağınız varsa bu değerlerle oynayıp çok çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz

Dark Angel...

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

28 Şubat 2007; 13:30:29 

ya bende bu adabe nin programı açlışmıyo. Emuleden indirdim iso şeklinde herşeyi var ilacı mılacı kurdum masaüstünden simgeye tıklıyorum. işlemciyi %100 kullanarak bişiler yapıyo sonra pat die bellek read olamadı falan filan hatası veriyor nalmadım gitti.

Benim pc mi yemedi yoksa

Recovery diskinizi mutlaka bilgisayarı alır almaz yapın.
HP PAVILION DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı | 5/1 Kart okuyucu | Parmak izi okuyucu | HP Web Kamerası | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 15,6" 16:9 Ekran | Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R | 6 Hücreli Lityum İyon pil | HP mobil uzaktan kumandası |
Rizeli

Sisteme Gözat

28 Şubat 2007; 15:05:05 

NE 350$ mı torrnetin gözünü seveyim

AMD+ATİ+MOZİLLA
Lothlorien

28 Şubat 2007; 17:54:23 

quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

encoder indirmeniz gerekmiyor.o zaten var sony acid pronun içinde.sadece dolby digital için ayrı serial numarası girmeniz gerekli
quote:

Orjinalden alıntı: Lothlorien

ya bu dolby için ayrı serial girme işlemini nerde yapıorus bi bulamadım.sıyırmak üzereyim

JACKALNZR7

28 Şubat 2007; 18:37:00 

konuyu açan arkadaşa birkaç soru. stereo ses derken kastedilen şey tam olarak ne? benim anladığım dilde eğer mp3 ise bu zaten kayıp olarak elde edilmiş bi format ses kalitesi ortalama 128 kbps biz bunu programla ac3 e yüksek bit olarak codeclediğmizde bit değeri orjinalinin küçük olmasından dolayı bununda çok iyi bişe olmasa gerek dedirtecek cinsten bişe çıkar diye tahmin ediyorum lütfen biraz daha anlatın

edit: Çamur atmak için değil bilgi için sordum bu arada anlatım üslup ve tarz hakkaten mükemmel paylaşım

[DH] TOYOTA TAKIMI
1991 COROLLA LIFTBACK
CWaRRioR

Sisteme Gözat

28 Şubat 2007; 18:45:52 

quote:

Orjinalden alıntı: JACKALNZR7

konuyu açan arkadaşa birkaç soru. stereo ses derken kastedilen şey tam olarak ne? benim anladığım dilde eğer mp3 ise bu zaten kayıp olarak elde edilmiş bi format ses kalitesi ortalama 128 kbps biz bunu programla ac3 e yüksek bit olarak codeclediğmizde bit değeri orjinalinin küçük olmasından dolayı bununda çok iyi bişe olmasa gerek dedirtecek cinsten bişe çıkar diye tahmin ediyorum lütfen biraz daha anlatın

edit: Çamur atmak için değil bilgi için sordum bu arada anlatım üslup ve tarz hakkaten mükemmel paylaşım

mp3ün kalitesi neyse ac3te de aynısı olcaktır. amaç zaten kalite arttırmak değil sanal 5.1 yaratmak...
bu arada çok güzel paylaşım sinanbest

SinanBest

28 Şubat 2007; 19:43:28 

yok arkadaşlar kalite artmaz tabiki.kaliteyi asla arttıramazsınız.ses frekanslarındaki kalite sadece ilk kayıt anında mümkün olur.
sadece sesteki equalizer kalitesi arttırılabilir.onun dışında ses frekans kalitesinde bi artış elbette olmaz.
bu sadece sesleri ayıklama ve uydulara koyma işlemi tıpkı dolby prologicII'nin yaptığının bir benzeri
ama işin güzel yanı bu işlemi yaparken ses üzerinde istediğimiz gibi oynayabilmek mesela wofferın sesini arttırabiliriz vs. gibi...

zaten 5.1 demek yüksek ses kalitesi demek değildir,5.1 demek 6 kanal ses kaydı demektir
1)Center
2)LFE
3)Left Front
4)Right Front
5)Left Surround
6)Right Surround

Stereoda ise sadece Left front ve right front vardır

Ayrıca çok teşekkür ederim dostlar beğenmenize sevindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanbest -- 28 Şubat 2007; 19:52:23 >

Dark Angel...

piramid

28 Şubat 2007; 19:49:18 

tam sonuna kadar geldim ama dolby digital olarak kaydedemiyorum ikon cıkmıyor nasıl halledecegiz bu sorunu nerde hata yaptım

«::: P :::» «::: Y :::» «::: R :::» «::: A :::» «::: M :::» «::: I :::» «::: D :::» «::: E :::»
.........................................................BJK........................................................................
SinanBest

28 Şubat 2007; 20:44:03 

Arkadaşlar dolby digital serial numarasını satın alıpta giremeyenler için anlatıyorum

1)müziğinizi hazırlayıp dolby digital kayıt işlemine gelin

2)kayıt tuşuna bastığınız anda dolby lisansınız olmadığı için size lisans satın almanızı gerektiren lisans ekranı çıkacak burdan buy now tıklayın

3)karşınıza çıkan ekranda purchase via the web'i seçin

ÖNEMLİ DÜZELTME:
artık yeni versiyonlarda purchase wia phonei seçin

4)karşınıza çıkan ekranda satın aldığınız activation kodunu girin

5)kodu girdikten sonra bize satın aldığımız için teşekkür eden bi yazı çıkıcak
bişey değil diyip tamamı tıklayın

6)ilginçtir Acid Pro 6.0d'de bir kurulum hatası sorunu yaşıyoruz.bunu düzeltmemiz gerek aksi takdirde ikinci açışınızda dolby digital encode çalışmıyor.Bunu düzeltmek için önce acid proyu kapatın.
Sonra BAŞLAT>ÇALIŞTIR

7)Çalıştır satırına REGEDIT yazın

8)Daha sonra açılan pencerede en solda gördğünüz sony içindeki ac3 encoder içindeki license klasörü açıyoruz ve "key1" değerinin üzerinde sağ tıklayıp bunu siliyoruz.

ARTIK DOLBY DIGITAL Encoderi satın aldınız lisans numarasını girdiniz ve ömür boyu kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanBest -- 17 Temmuz 2008; 21:24:25 >

Dark Angel...

SinanBest

28 Şubat 2007; 20:58:36 

full version kurmanız gerek
quote:

Orjinalden alıntı: piramid

tam sonuna kadar geldim ama dolby digital olarak kaydedemiyorum ikon cıkmıyor nasıl halledecegiz bu sorunu nerde hata yaptım

Dark Angel...

SinanBest

1 Mart 2007; 13:17:53 

ah be abicim emulden indirilirmi orjinal linkinden indirseydin
quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

ya bende bu adabe nin programı açlışmıyo. Emuleden indirdim iso şeklinde herşeyi var ilacı mılacı kurdum masaüstünden simgeye tıklıyorum. işlemciyi %100 kullanarak bişiler yapıyo sonra pat die bellek read olamadı falan filan hatası veriyor nalmadım gitti.

Benim pc mi yemedi yoksa

Dark Angel...

sezar1000
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mart 2007; 20:27:22 

ya ben bu adobe auditionun tryout versiyonunu bir türlü active edemedim help menüsünde active kısmı silik çıkıyo
aKaSa

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 22:33:54 

sony acid pro 6.0 trial versiyonunu indirdim kurdum fakat çalıştıramadım
böyle acaip yazılar çıkıyor ne yapmam laızm

kadir_74

3 Mart 2007; 23:23:28 

acaba x fi de ki 5+1 dönüştürme olayı nasıl hiç denemedim ama 60 70 mb kadar yükseltio bi mp3 haberinzi olsun çok fark oluyomu ki

CREATİVE X-Fİ XTEREME MUSIC + CREATİVE GİGAWORKS G500

SAMSUNG 960 BG 4MS 19" LCD

PLAY STATION 3 250 GB NTSC U
SinanBest

4 Mart 2007; 6:53:03 

dostum ciddi söylüyorum şaka değil japonca versiyonunu indirmişsin
indirme sayfasında bir english birde japanise versiyon var
quote:

Orjinalden alıntı: by_zyxel

Dark Angel...

SinanBest

4 Mart 2007; 18:43:42 

quote:

Orjinalden alıntı: sezar1000

ya ben bu adobe auditionun tryout versiyonunu bir türlü active edemedim help menüsünde active kısmı silik çıkıyo

TRYOUT versiyonunu aktive edemezsiniz bildiğim kadarıyla.yani satın almanız gerek

Dark Angel...

aKaSa

Sisteme Gözat

4 Mart 2007; 23:52:43 

quote:

Orjinalden alıntı: sinanbest

dostum ciddi söylüyorum şaka değil japonca versiyonunu indirmişsin
indirme sayfasında bir english birde japanise versiyon var
quote:

Orjinalden alıntı: by_zyxel

gitti bir sürü kota

benim kafasızlığım
bende diyorum bu japonca yazılar neden çıkar

RevengeR

7 Mart 2007; 23:12:28 

beyler helal olsun size elinize kolunuza artık bunları bulurken nerelerinizle uğraştıysanız hepsine sağlık yani
çok güzel bi döküman olmuş tebrikler
paylaşımın tavan yaptığı anlardan birini yaşattınız bize tekrar bu forumda

Voodoo People Hack Team
DeVil_BoZZo

7 Mart 2007; 23:24:04 

Arkadaşlar bunu görmem iyi oldu şahsen...

1 Saatlik kısa bir film çekeceğim Sony eski kasetli camera ile fakat sesi çevresel olarak nasıl yapabilirim bunla mümkünmüdür?

Eyerki öyle ise gerçekten süper olacak

BU HAYATTA KAZANMAKTA VARDIR KAYBETMEKTE!!! | |
Frostwhisper realm Devilbozzo PALADIN.
SinanBest

8 Mart 2007; 6:53:14 

yaparsın ama ses kaydının mutlaka stereo olması gerekir
quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Arkadaşlar bunu görmem iyi oldu şahsen...

1 Saatlik kısa bir film çekeceğim Sony eski kasetli camera ile fakat sesi çevresel olarak nasıl yapabilirim bunla mümkünmüdür?

Eyerki öyle ise gerçekten süper olacak

Dark Angel...

DeVil_BoZZo

8 Mart 2007; 10:49:44 

Tamam arkadaşım programı indirdim zaten bi ara baştan sona incelerim bu arada hazırladığın çalışma için ellerine sağlık

BU HAYATTA KAZANMAKTA VARDIR KAYBETMEKTE!!! | |
Frostwhisper realm Devilbozzo PALADIN.
SinanBest

10 Mart 2007; 23:11:22 

Bu linkteki full versiyon zaten.sadece eğer lisans kodunu girmezseniz trial kalıyo yani deneme sürümü.deneme sürümündede dolby encoder çıkmaz.lisansını satın almanız gerek.forumun devamında bu konuya açıklık getirmiştim ordan yardım alabilirsiniz
quote:

sinanbest kardeşim mademki full versiyonu lazım niye başka link veriyorsun bende sona geldim ama dolby digital olarak kaydedemiyorum ikon cıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanbest -- 10 Mart 2007; 23:23:10 >

Dark Angel...

SinanBest

10 Mart 2007; 23:32:04 

Donanım haberde keygen serial paylaşımı yasaktır
quote:

Orjinalden alıntı: oxata

sinanbest neyani bide paramı verecez buna başka çaresi yokmu bunun serial keyge vs full yapmak için ?

Dark Angel...

oxata

10 Mart 2007; 23:34:45 

özelden at ozaman boşunamı ındirdik kodayı kastık okadar ?

q9300-abit IX38 QuadGT-gigabyte HD4850-OCZ 4GB-seagate 250GB-highpower 620W
SinanBest

12 Mart 2007; 11:55:11 

Korsana Hayır..!
quote:

Orjinalden alıntı: oxata

özelden at ozaman boşunamı ındirdik kodayı kastık okadar ?

Dark Angel...

Sayfa:   [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> ***STEREO SESLERİ 5.1 DOLBY DIGITAL'E ÇEVİRME REHBERİ!!!*** Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MadWorld
Havada kan kokusu var.
Dark mini type-c
Yeri olmayana, medya bilgisayarı arayana, Dark'dan mini ITX çözüm!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız