Şimdi Ara

Amazon, gençler tarafından en çok kullanılan uygulamalar arasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon, gençler tarafından en çok kullanılan uygulamalar arasında

    Amazon, neredeyse her gencin birden fazla sosyal paylaşım hesabına sahip olduğu bu dönemde elde edilmesi zor bir başarıya imza attı. ABD’de 2345 gencin katılımıyla yapılan bir ankete göre Amazon’un mobil uygulaması, gençler arasında en popüler olan 2. uygulama. Listenin ilk sırasında ise gençlerin en sevdiği uygulama olan Snapchat bulunuyor.
     

    Yapılan ankette katılımcılardan birkaç ay önce kullanmadıkları ancak şimdi sıklıkla kullandıkları uygulamaları saymaları da istendi. Bu kriter çerçevesinde verilen cevaplar doğrultusunda liste, Snapchat başta olmak üzere sırasıyla Amazon, Instagram, Twitter ve Pinterest  şeklinde devam ediyor. Ankette katkısı bulunan isimlerden birisi olan Conde Nast, CNBC’ye yaptığı açıklamada kullanıcıların mobil uygulamalarda hız, verimlilik, kullanım kolaylığı gibi özellikler aradığını ve Amazon’un uygulamasının tüm bunlara sahip olduğunu dile getirdi.

     

    Amazon ile benzer içeriğe sahip olan uygulamalar da sıralamada yer aldı. Listenin 7. sırasında Poshmark, 12. sırasında Wish, 14. sırasında Mercari ve 20. sırasında Ibotta bulunuyor. 








  • Biz de kullanıyorduk, sonra 80$ olan vergisiz alışveriş sınırı artırılacak derken aldığımız nefesten vergi almanın peşindeki devletimiz yarıya düşürdü vergisiz alışveriş limitini...
    Geçenlerde bi dergi sakın Türkiye'den iphone almayın, dünyanın en fahiş vergisi orda diye haber yapmıştı... ABD'de saat başına asgari olarak yaklaşık 8 dolar kazanırken Türkiye'de bu gelir 1.80 dolar (yani 6.5 TL) civarında kalıyor. Bi de bizi kıskanmazlar mı...

  • Snapchat nedir arkadaş ya? Boş beleş bir program.


    Amazon iyidir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.