Şimdi Ara

Moon Studios CEO: Bloodborne 2 %99 E3'te Gösterilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       From Software bu E3'te Bloodborne 2'yi duyurur mu bilemeyiz ancak Moon Studios CEO'su ve oyun yönetmeni duyurulacağına oldukça emin. 

Dün NeoGaf üzerinde "Bloodborne 2'yi E3'te göreceğimizi düşünüyor musunuz?" şeklinde bir başlık açıldı ve Ori and the Blind Forest geliştiricisi Moon Studios CEO'su / oyun yönetmeni Thomas Mahler başlığa "%99 eminim göreceğiz :)" şeklinde bir yorum attı.

From Software geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada 3 oyun üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Bunlardan birincisi karanlık atmosferi bulunan bir aksiyon rol yapma oyunu, ikincisi bir reboot (Armored Core oyunu olduğu resmi olarak doğrulandı), ve üçüncüsü ise kendilerinin de daha önce yapmadıkları tuhaf, ilginç bir oyun. 

Sony Computer Entertainment ve FromSoftware ortaklığıyla sunulan aksiyon rol yapma oyunu Bloodborne 24 Mart 2015'te çıkış yaptı ve şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

• nioh u yeni bitirdim acayip bağımlılık yapıyo nioh u da kaçırmayın souls severler.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sırf şu oyun için ps4 alıcam. dark souls manyağıyım zaten
  • Ne acelesi var arkadaş :D biraz bekleyin da

• Bu nesilde oynadığım en iyi oyun.Saçma online mantığını düzeltsinler yeter.
  • Yalnız Hidetaka Miyazaki devam oyunu üzerinde çalışmıyorum demişti.Dark Souls 2'deki gibi başka bir takım yapıyor sanırım.

• Bloodborne 2, The Last of Us 2, God of war 4 xbox'ı çıtır çıtır yer. Müthiş kozlar..

https://m.youtube.com/watch?v=Dq65t7GH9QM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne yalan söyliyim Armored Core reboot oyununu daha çok merak ediyorum ve duyulduğu üzere işin içinde Miyazaki var. Souls serilerinde ki mücadele keyfini uçan kaçan robotlara yansıtabilirlerse güzel olur. Durum böyleyken kendisinin Bloodborne 2 içinde ne denli aktif olarak çalıştığını bilmiyoruz ancak güzel oyun olucaktır.

• Orayi yikarlar :)

• Adamlar konu açıyor oyun firmasının ceosu cevap veriyor, biz konu açsak en fazla Mesut Çevik cevap verir.

Hayat işte...
  • Soul serisi yapmıcağız demişlerdi bir süre ara versinler bence.

• yüksek ihtimal e3 te gösterilip mart 18 de çıkacaktır yani ilk oyundan tam 3 sene sonra vallahi harika olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz oyunları sevenler için ps4 bulunmaz nimet zaten. Hem Bloodborne hem Nioh coşturuyor, yanında bir de Dark Souls 3 sabahlar olmasın.
  • Scorpionun helvasını afiyetle yiyecez belli oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • il oyunda mekanlar ortam , bosslar herşey ne kadar efsane olsada silah eksikliği ciddi derecede göze batıyordu rahatsız ediciydi , yani böyle harika dövüş mekaniği olan oyunda silahlarımız çeşitli bol geliştirilebilir olmalıydı oldu bittiye getirmişlerdi

• acele etmeyin diyen arkadaşlar nesi acele bunun? Zaman kavramınızı yitirdiniz? oyun mart 2015'te çıktı E3'te duyurularsa büyük ihtimal 2017 sonu 2018 başı gibi çıkar. 3 senenin nesi acele.
  • ben yazın ps4 almak istiyorum. en uygun ne zaman olur ps4 fiyatları? indirim falan oluyo mu özel günlerde
  • From dan ne gelirse gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

ben yazın ps4 almak istiyorum. en uygun ne zaman olur ps4 fiyatları? indirim falan oluyo mu özel günlerde

Doların ve Euro'nun her gün arttığı bir ülkede almadığın her gün en iyi fiyatı kaçırıyorsun aslında.

• 2 el ps4 al kardrşim ben öyle yaptım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.