Arkadaşlar bu kadar zaman soru yanıtladık şimdi benim bir sorum var... Ben windowstan mace gectim muziklerimi mac a aktardım sonra itunes ile macde ipodu guncelledim veri olarak hiçbir kaybım yok,yanlız tek problem biçimin hala windows olarak gozukmesi?
bicim ilk windowsta yapildigi icin oyle kaliyor. duzelmesi icin mac e baglayip yeniden bicimlendirmek gerekiyor. bence mac te bicimlendir yeniden zaten muziklerinide aktarmissin silip yuklemesini beklersin sadece
1-Şarkılar silinmez 2-iTunesda iPodu bağladığında çıkan ekrandan enable disk use yap.Bigisayarım da gozukur ipodun.içine at dosyaları.(Orda klasorler gorebilirsin,onların içine atma... 3-iPoda reset at.elma logosunu gordugunde orta tus ve play tusuna bas.Disk mode a gececektir alet.Bu sekilde bilgisayarım içinde gorursun.Ama bu konuda garanti veremem windows tanımayabilir iPodu itunes yoksa... 4-Neden cd ye cekmiyorsun???...
11 Nisan 2007; 17:20:21
quote:
Orjinalden alıntı: irfanyus
arkadaşlar tez yazıyorum ve yazdığım word dosyalarını fotokopicilere götürmem gerekiyor.
1) ipod nano ile word yada pdf dosyalarını taşımak istesem şarkılar silinir mi?
2) bunun için itunes den hangi ayarları yapıcam ve nasıl yüklicem
3) karşı bilgisayarda ipod ubilgisayara bağladıktan sonra dosyaları nasıl alıcam. orada itunes yoktur sonuçta fotokopici
şimdiden teşekkürler
ipodun içinde notes diye bir dosya olur onu aç.o klosörün içine bir word dosyası oluştur.Word dosyasını aç <title>buraya ipodda gözükecek şekilde dosyanın başlığını yaz<title> sora alt satırlara yaz istediğini böyle yaparsan word dosyasını iPodda opkuyabilirsin ama istersen istediğin gibi bir word dosyası oluşturupo iPodun içine atabilirsin ama İpodda okuyamazsın
iPod pc ye takılı olmadığı için bi yerde bazı şeyleri söylemeyi unutmuş olabilirm ama böyle olması lazım
Arkadaşlar İtünes store daki free single ve şarkıları hesabımız olmadan nasıl indiririz. Birde kredi kartımız olmadan itunes store dan hesap açabiliyormuyuz?
ipod da resimlerimiz hangi klasör adı altında saklanıyor?ben de enable disk yaptıgımda notes, calendars, contacts klasorleri gozukuyor..bazı sorunlar yasamıstım .sanırım sync yaparken yanlıslıkla usb den cıkardım, isletim sistemi bozuldu..ben de restore ettim..duzeldi ama bir turlu ipoda resim atamıyorum...notes un icine text dosyaları atıyorum..muzik transfer ok..ama resimler olmuyor..lutfen yardım..disk olarak kullanıldıgında sizde Photos klasoru cıkıyor mu?oraya mı gidiyor?nedir olay?sıyırcam simdi
Benim soruma cevap verebilecek bi arkadaş yokmu yoksa sölediğim şeyler imkansız olduğu içinmi kimse sallamıyor
Evet aynen oyle...Hesabın olması lazım.Turkiyeden hiçbir kredi kartı ile hesap açamazsın.Free singlelarıda maalef sadece hesabı olanlar kullanabiliyor.Keske bizimde yasal muzik için bir imkanımız olsa.Powerclup demeyin lutfen.Onda hiçbir sey bulamıyorum açıkçası.Şu an iTunesu sadece merak ettiğim grupların sarkılarına goz atmak için kullanıyorum.Biliyorsunuz her sarkıyı orda 30 saniye dinleyebiliyoruz.Birde podcastler için tabi...
saol soulmate arkadaşım cevab için teşekkürler bu arada hazır seni yakalamışken bu ipodun radyolu kulaklığı dışında başka ve "UCUZ" kablolu kumandası varmı?