@İzmir sevdalısı Arkadasım add files degilde surukleme yontemini denedin mi?Hem daha pratik en kotu ihtimal www.apple.com/itunes dan tekrar yuklersin itunes u
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir_sevdalısı -- 14 Mart 2007; 23:21:55 >
HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
ya soulmate sende olmasan işimiz yaş vallahi. bir sorum daha var
şimdi arşivi düzenledim kapak ekledim. güzel de oldu ama mesela birkaç albümü çıkartiyim dedim. şarkıları sildim daha sonra yenilerini ekledim library/music kısmına. ondan sonra ipod umu taktığımda eşleşince çıkan albümleri silip yenilerini yükler dedim ama sanki bütün hepsini silip baştan yükledi gibi geldi.
eskileri silmeden birkaç parça eklemek yada çıkartmak istediğimde nelere dikkat etmeliyim. çünkü bu yolla albümler içinden dinledikçe parça ekleyip çıkartıcam ve kendime özgü bir playlist oluşturmuş olucam.
arkadasim sen sarkilari yonetme işini neden itunes a birakip kendi kendine silinen yada yüklenen sarkilarla ugrasiyorsunki? otomatik senkronizasyonu kaldir kafana gore sarki albüm silip ekle sürükle birak şeklinde
yamipod u şimdi yükledim süper bir program.Bu kadar basit ve kullanışlı bir program bu işleri nasıl yapıyor şaştım kaldım
My son… the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name… “Arthas”. My child, I watched with pride as you grew into a weapon of righteousness. Remember - our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint when exercising your great power… But the truest victory, my son – is stirring the hearts of your people. I tell you this, for when my days have come to an end – you, shall be King.
yamipod u şimdi yükledim süper bir program.Bu kadar basit ve kullanışlı bir program bu işleri nasıl yapıyor şaştım kaldım
Arkadaslar yamipodu kullanın ama itunes u elden bırakmayın.Sonucta o da update kontrolu yapıyor Mac kullanıcısı arkadaslar varsa itunes turkce daha kolay anlasılır.
My son… the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name… “Arthas”. My child, I watched with pride as you grew into a weapon of righteousness. Remember - our line has always ruled with wisdom and strength. And I know you will show restraint when exercising your great power… But the truest victory, my son – is stirring the hearts of your people. I tell you this, for when my days have come to an end – you, shall be King.
selam arkadaşlar dün en sonunda ipod video 30 gb aldım eve geldim gece cd yi kurdum ama cd kurulduktan sonra library okuyamıyr trzında 1 hata verdi bir kaç denemenin sonunda sinirlendim ve apple ın kendi sitesinden kurdum itunes u sonra şarkıları itunes a attım ordan da ipod a ama sorunum şu; ben mp3 leri sanatçıların adıyla atmama rağmen ipodda albümler sıralı oldu halbuki benim istediğim şu şekilde ve benm pc de de ayni bu şeklde dizili mp3 ler
örnek;
şarkıcı adı (bulutsuzluk özlemi) ----- albüm adı (yol) ----------- şarkı adı (harran ovası) acele yardım .... teşekkürler...
Arkadasım ipodun muzikler sanatcilardan gir muziklerinin içine.itunes da ise library sanatcılara gore sıralansın istiyorsan artiste tıkla yukarıdaki...
Orjinalden alıntı: peaceandpeace
öle yapıyrm sanatçılardan gryrm ama bir çok albüm sanatçı klasrnden frlayıp sanatçı gbi duruyr aynisi itunes ta da öle...