Arkadaşlar iTune ve ipod ile ilgili tek sorunum iTunes içerisindeki şarkılarımın çoğunun yanında iTunes un şarkıyı pc de bulamadığına dair bir ünlem işareti vermesi.bu ünlem işaretlerini kaldırmak için na yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler...
Arkadaşlar iTune ve ipod ile ilgili tek sorunum iTunes içerisindeki şarkılarımın çoğunun yanında iTunes un şarkıyı pc de bulamadığına dair bir ünlem işareti vermesi.bu ünlem işaretlerini kaldırmak için na yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler...
Şarkıların örneğin "Müziğim" de iken iTunes a attiysan ve sonra yerlerini değiştirdiysen bu durumla karşılaşırsın. Oradan Locate diyip yeni yerlerini belirtebilir yada öyle bırakabilirsin. Müzik dinlemek için iTunes u kullanmıyorsan zaten durabilirler.
Zamanında bir arkadaş vermişti programın linkini ama şu anki durumum aramaya el vermiyor. Bilen varsa, iPod dan pc ye şarkı atmanın olayını söyleyebilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı -- 4 Haziran 2008; 22:44:43 >
arkadaslar merhaba, benim sorunum itunes da bir parça çalarken parçaların sürekli takılması ve atlaması. ozellikle internet browser açıkken ve birden fazla sayfaya girmişken bu sorunla karşılaşıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
ya arkdaşlar biey dicem bende ipod nano 3. nesil var ve o kadar podcast indirdim fakat dün HDD uctu benim ipoddaki podcastleri bilgisayara aktarabiliyormuyuz itunes e yani.
arkadaşlar bende ipod alıcam sadece muzıklerı resımlerı felan sadece itunes ten mı atıyoruz yanı sadece sorun itunes mı ? aldıktan sora problem yaşamıyım arkadaşlar !!!!
meraba. 80gblık classic aldım. bilgisyarın hafızası 30 gb ve bilgisayardan bişeyleri silince ipodtanda gidiyor ne yapabilirimki bilden silsemde ipodta kalsa yada ipodu nasıl doludurabilirm bilgisayrdan sildiğim halde?? ayrıca video atıyorum convert yapıyorum genede ipoduma eklenmiyor video sorun ne olabilir?
arkadaşlar yanlışlıkla itunes daki my top rated playlist ini sildim. new smart playlist den tekrar eklicem fakat ayarlarını tam hatırlayamıyorum. ayarlar hakkında yardımcı olursanız ya da playlisti geri getirmek için başka bir yol varsa paylaşırsanız çok sevinirim
yarasa_991: ipodunu ana ekrandan manuele ayarla. (summary) böylece sadece senin sürükleyip bıraktıkların olur ipodunda. videoları da convert ettikten sonra videos klasörüne sürükle bırak.
kontroller: Ctrl Alt N ya da file menüsünden new smart playlist diyorsun. Sonra kutucuklarda rating is greater than * * * şeklinde ayarlama yapıyorsun. Diğer yerlerde bir değişiklik yapmıyorsun. live updating ve match the following rules işaretli yani.