Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iTunes kullanımı ve onunla ilgili sorular

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Apple iPod >> Cevap: iTunes kullanımı ve onunla ilgili sorular Sayfa: <<   < önceki  10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ADSIZ

4 Haziran 2008; 14:11:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar iTune ve ipod ile ilgili tek sorunum iTunes içerisindeki şarkılarımın çoğunun yanında iTunes un şarkıyı pc de bulamadığına dair bir ünlem işareti vermesi.bu ünlem işaretlerini kaldırmak için na yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler...

DÜŞÜNMÜYORUM ÖYLEYSE YÖKÜM
HAHHAHHAHAHHAA
G E B E R Y Ö K
Çağrı

Sisteme Gözat

4 Haziran 2008; 22:30:17 

quote:

Orjinalden alıntı: ADSIZ

Arkadaşlar iTune ve ipod ile ilgili tek sorunum iTunes içerisindeki şarkılarımın çoğunun yanında iTunes un şarkıyı pc de bulamadığına dair bir ünlem işareti vermesi.bu ünlem işaretlerini kaldırmak için na yapmalıyım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi günler...

Şarkıların örneğin "Müziğim" de iken iTunes a attiysan ve sonra yerlerini değiştirdiysen bu durumla karşılaşırsın. Oradan Locate diyip yeni yerlerini belirtebilir yada öyle bırakabilirsin. Müzik dinlemek için iTunes u kullanmıyorsan zaten durabilirler.

Zamanında bir arkadaş vermişti programın linkini ama şu anki durumum aramaya el vermiyor. Bilen varsa, iPod dan pc ye şarkı atmanın olayını söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağrı -- 4 Haziran 2008; 22:44:43 >

bce

5 Haziran 2008; 14:05:31 

arkadaslar merhaba,
benim sorunum itunes da bir parça çalarken parçaların sürekli takılması ve atlaması. ozellikle internet browser açıkken ve birden fazla sayfaya girmişken bu sorunla karşılaşıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

soulmate

7 Haziran 2008; 10:45:11 

Arkadaşar iPod'an Mac ya da PC'ye şarkı atmak için: Yamipod

@bce
Son sürüm iTunes kullan. Ya da bilgisayarın donanımı ya da içine yüklü bir yazılımla ilgili olabilir.

Apple MacBook Core2Duo 2.0
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle

mertkutluk.blogspot.com
emrcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Haziran 2008; 15:53:38 

iPhone ile itunes 7.5 versiyonunu kullanıyorum güncelliyeyimmi sizce?

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200 | Nikkor 50 mm 1.8 | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2
Flickr Fotoğraflarım

Psn : emrcan

iPhone Turkey | iPhone Türkiye Destek Ve Fan Sitesi
ghost100

9 Haziran 2008; 11:49:06 

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

iPhone ile itunes 7.5 versiyonunu kullanıyorum güncelliyeyimmi sizce?

aman diyim güncelleme itunes ı güncelliyince sapıtıo ben yaptım hala acamıom programı

bsevi

11 Haziran 2008; 12:03:03 

valla kullanımı çok zor beni ipod touchımdan bıktırttı. zune aldım programı da çok rahat.

FireForcexxx

12 Haziran 2008; 13:37:50 

ya arkdaşlar biey dicem bende ipod nano 3. nesil var ve o kadar podcast indirdim fakat dün HDD uctu benim ipoddaki podcastleri bilgisayara aktarabiliyormuyuz itunes e yani.

muratalagoz

12 Haziran 2008; 22:56:44 

arkadaşlar ipod softvare update diyor 165 mb lik yüklüyor şimdi ? bekliyorum yüklemesini ne işe yariyor bu ?

herşeyin iyisi
kutanay

12 Haziran 2008; 23:23:58 

arkadaşlar bende ipod alıcam sadece muzıklerı resımlerı felan sadece itunes ten mı atıyoruz yanı sadece sorun itunes mı ? aldıktan sora problem yaşamıyım arkadaşlar !!!!

yarasa.991

16 Haziran 2008; 14:54:34 

meraba. 80gblık classic aldım. bilgisyarın hafızası 30 gb ve bilgisayardan bişeyleri silince ipodtanda gidiyor ne yapabilirimki bilden silsemde ipodta kalsa yada ipodu nasıl doludurabilirm bilgisayrdan sildiğim halde?? ayrıca video atıyorum convert yapıyorum genede ipoduma eklenmiyor video sorun ne olabilir?

teşekkürler

kontroller

16 Haziran 2008; 18:49:48 

arkadaşlar yanlışlıkla itunes daki my top rated playlist ini sildim. new smart playlist den tekrar eklicem fakat ayarlarını tam hatırlayamıyorum. ayarlar hakkında yardımcı olursanız ya da playlisti geri getirmek için başka bir yol varsa paylaşırsanız çok sevinirim

Toshiba A100-912
pandistanbul

17 Haziran 2008; 4:50:13 

yarasa_991: ipodunu ana ekrandan manuele ayarla. (summary) böylece sadece senin sürükleyip bıraktıkların olur ipodunda.
videoları da convert ettikten sonra videos klasörüne sürükle bırak.

kontroller: Ctrl Alt N ya da file menüsünden new smart playlist diyorsun. Sonra kutucuklarda rating is greater than * * * şeklinde ayarlama yapıyorsun. Diğer yerlerde bir değişiklik yapmıyorsun. live updating ve match the following rules işaretli yani.

sıkıldım artık...
kontroller

17 Haziran 2008; 12:46:33 

@ pandistanbul

saol dostum

Toshiba A100-912
yarasa.991

17 Haziran 2008; 23:21:57 

ya convert ediyorum videoları atıyorum ipota bu seferde sesi çıkmıyorr ne yapmalıyım??

tamamdır arkadaşlar ben buldum sonunda. itunesdn convert ediyordum baktım olmadı bi converter programı indirdim tıkır tıkır çalışıyor şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarasa.991 -- 19 Haziran 2008; 9:41:58 >

kutanay

18 Haziran 2008; 14:07:08