Şimdi Ara

Square Enix ile IO Interactive Yollarını Ayırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Japon video oyun dağıtıcısı ve geliştiricisi Square Enix, Hitman'in geliştiricisi IO Interactive ile yollarını ayırdığını duyurdu. Square Enix, IO Interactive'in hayatta kalabilmesi için potansiyel yatırımcılar ile görüşmelere başladığını da belirtti.

Square Enix, 

"Oyuncu memnuniyetini ve ileriye dönük pazar potansiyeli en üst düzeye çıkarmak için kaynaklarımızı ve enerjimizi ana bayilikler ile stüdyolara odaklıyoruz. Sonuç olarak, [Square Enix], 31 Mart 2017 tarihiyle birlikte Danimarkalı şirket IO Interactive ile olan iş ilişkisini
    sonlandırmış bulunuyor."

Bu olaydan sonra Hitman serisinin ve IO Interactive stüdyosunun geleceği belirsiz.

IO Interactive; Hitman, Freedom Fighters, Mini Ninjas ve Kane & Lynch oyunlarını geliştirdi.

• Bu ne buaralar sürekli ayrılık haberleri geliyor . Paparazzi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Freedom Fighters remake yap , tekrar yap..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Artık yavas yavas hikaye anlatımlı oyunlar bitiyor. Satışlarda yeterli olmayınca mecbur kepenk kapatıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman geçen sene çıkan en iyi oyunlardan bir tanesiydi ama sırf bölüm bölüm geldi diye denmeyen kalmadı.Oynanış bakımından serinin en kaliteli oyunuydu son Hitman oyunu ama gereksiz ve saçma sapan eleştiriler yağmuruna tutuldu ve unutulup gitti.Square Enix son dönemlerde önemli anlaşmalar yaptı,onlara odaklanmak için Hitman ve Deus Ex gibi önemli ama satmayan oyunları arka plana attı,Eidos'u gözden çıkaramazlar ama anlaşılan IO çıkarttılar,şirketin elinde sağlam bir Hitman serisi ve potansiyele sahip Freedom Fighters oyunu var,umarım çalışmalarını kısıtlamayacak ve para göz olmayan bir firma ile anlaşırlar.
  • Hitman Absolution hikayesiyle çok güzel bir oyundu. Yenisinde de kaldığı yerden devam ettirirler diye düşünmüştüm ama öncekiyle hiç ilgisi olmayan, bölüm bölüm çıkan ve her biri birbirinden kopuk olan bir oyun çıkardılar. Böyle olunca da insan daha neler olacak diye merak etmiyor, sıkılıyor. Blood Money daha güzeldi deyip Absolution'ı sevmeyen kitleye hitaben çıkarmışlar oyunu galiba ama asıl Absolution efsaneydi bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vikestas -- 11 Mayıs 2017; 17:29:21 >
  • Son oyunu gayet iyi bence ama şu anki sürümü. Epey sıkıntılı çıkmıştı oyun onca yamadan sonra toparlandı.

Hitman devam etmeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony ile anlaşsalar çok güzel olur be
  • Son oyunun berbat düzeni beni hitmanden soğuttu.

• Şu deus ex son oyunu iyice serinin içine edildi Human revolution bin basar son oyuna güzelim seriyi mahvettiniz.Adam gibi deus ex istiyoruz.

• Sony ya da Microsoft birinci parti stüdyosu diye satın alır mı ki acep? Özellikle Microsoft satın alsa fena olmaz. 1.parti stüdyo konusunda zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 11 Mayıs 2017; 21:3:18 >
  • Hitmanın marka hakları Square enix inelinde Io geliştiricisi sadece. Konami silent hill kojima durumu gibi. Yani Yeni bir hitman oyunu gelecekse square enix elinden farklı bir yapımcı ile gelir diye biliyorum ben.
    quote:

Orjinalden alıntı: CheKD

Hitman geçen sene çıkan en iyi oyunlardan bir tanesiydi ama sırf bölüm bölüm geldi diye denmeyen kalmadı.Oynanış bakımından serinin en kaliteli oyunuydu son Hitman oyunu ama gereksiz ve saçma sapan eleştiriler yağmuruna tutuldu ve unutulup gitti.Square Enix son dönemlerde önemli anlaşmalar yaptı,onlara odaklanmak için Hitman ve Deus Ex gibi önemli ama satmayan oyunları arka plana attı,Eidos'u gözden çıkaramazlar ama anlaşılan IO çıkarttılar,şirketin elinde sağlam bir Hitman serisi ve potansiyele sahip Freedom Fighters oyunu var,umarım çalışmalarını kısıtlamayacak ve para göz olmayan bir firma ile anlaşırlar.

• Hitman sezon 2 yi unutalim o zaman zaten kirk sene oldu ne haber var ne bisey.Square sen git final fantasyinle uğraş başka bisey bilmezsiniz zaten şu konsol çikali 4 yıl oldu bak hala kingdom hearts 3 ten haber yok ulan madem ole niye 4 sene önceden çıkicak diyosunuz
  • Oyunun ilk bölümü çıkmadan biliyordum satışların bu şekilde olacağını.

Kimsenin umurunda olmuyor bölüm bölüm çıkan oyunlar.

Bu arada oyunun complete edition'ınını satın aldım ve 1 bölümü ortalama 25-30 dakikada bitirdim.

Bir bölüme verilecek parayı da hatırlıyorum. Maalesef eleştirilerin çok büyük bir bölümü haklıydı.

Gidip aynı bölümü tekrar tekrar oynamak gibi bir saçmalıkta olamaz (ki oyunu bunun üzerine kurmuşlar).

Hikayesi ile atmosferi ile çok daha sağlam bir oyunu hak ediyordu Hitman ismi.

• yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Hitmanın marka hakları Square enix inelinde Io geliştiricisi sadece. Konami silent hill kojima durumu gibi. Yani Yeni bir hitman oyunu gelecekse square enix elinden farklı bir yapımcı ile gelir diye biliyorum ben.
    quote:

Orjinalden alıntı: CheKD

Hitman geçen sene çıkan en iyi oyunlardan bir tanesiydi ama sırf bölüm bölüm geldi diye denmeyen kalmadı.Oynanış bakımından serinin en kaliteli oyunuydu son Hitman oyunu ama gereksiz ve saçma sapan eleştiriler yağmuruna tutuldu ve unutulup gitti.Square Enix son dönemlerde önemli anlaşmalar yaptı,onlara odaklanmak için Hitman ve Deus Ex gibi önemli ama satmayan oyunları arka plana attı,Eidos'u gözden çıkaramazlar ama anlaşılan IO çıkarttılar,şirketin elinde sağlam bir Hitman serisi ve potansiyele sahip Freedom Fighters oyunu var,umarım çalışmalarını kısıtlamayacak ve para göz olmayan bir firma ile anlaşırlar.

Hitman'nin hakları IO Interactive'de kaldı ve 2.sezonun olacağını açıkladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 13 Mayıs 2017; 17:15:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.