Şimdi Ara

Tekken 7'nin Yapımı Tamamlandı, PS4 için Bundle Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Tekken Marka ve Topluluk Danışmanı Mark Julio Tekken 7'nin gold statüsüne ulaştığını duyurdu. Bu da demek oluyor ki oyunun yapımı tamamlandı ve oyun erteleme almadan çıkış tarihi ile buluşmaya hazır.

Ayrıca PlayStation Fransa, Avrupa bölgesi için PlayStation 4 Pro ve PlayStation 4 Slim Tekken 7 paketini duyurdu. Resmi fiyat bilgisi verilmedi ancak Birleşik Krallık üzerinde yer alan bir perakendeci GAME, PlayStation 4 Slim 500GB Tekken 7 Deluxe Edition paketini £249.99 olarak listeledi.

Tekken 7, 2 Haziran 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

• En uzun sure oynadigim dovus oyunu Tekken dir. En sevdigim de oyle. Lakin neden bilmiyorum artik heyecanlandirmiyor beni. Tekken 6 da online o kadar kotuydu ki bezdirmisti bunun etkisi de buyuk. Belki bir sans daha veririm bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman olmuştu

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çok güzel olmasını ümit ediyorum.. bakalım..

• PS2'den devşirme grafiklere sahip oyunu PS4 Pro ile bundle yapmışlar :D

• 15 yıl önce heycanla oynuyorduk da artık yeter

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PSN'de yüzlerce indirim var. MGS5 29 TL, Doom 49 TL, Deus Ex 49 TL, Xcom 2 74 TL

https://psprices.com/region-tr/index?platform=PS4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psn de 20-30 liralara düşünce bende bi düşünecem bakalım. Aslında steamden almayı düşünüyordum ama aral ayarı sonrası keyfim kaçtı ve zaten soğumuş olduğum seriden lanet ettirecek hale getirdiler. Kendilerine buradan lanetlerimi iletiyorum. Eksik karakterleride dlc ile satmayı düşünüyorlardır bunlar ilerde ya hayırlısı bakalım. ps4 değilde, indirimli dlc bundle sattırabilir. lei wulong'suz tekken mi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: BRNSpawn

PS2'den devşirme grafiklere sahip oyunu PS4 Pro ile bundle yapmışlar :D

La sizin nesliniz tükenmedimi hala

• "Yeni ayakkabı aldım" adlı fotoğraf çalışması.

• Tekken 5 i zamanında ne oynardık arkadaşlarla.O oyunda ne dolu içerik vardı.Tekken 7 'ı merakla bekliyorum dövüş oyunlarına çok ilgim yok ama Tekken ve Mk'nin gönlümdeki yerleri ayrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.