Şimdi Ara

Apple: Akıllı hoparlörler ekran ile desteklenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple: Akıllı hoparlörler ekran ile desteklenebilir


    Apple’ın Siri sanal asistanını temel alacak bir akıllı hoparlör üzerinde çalıştığı iddiaları bir süredir gündemi meşgul ederken, yetkili ağızlardan bu iddiaları daha da ateşleyecek bir açıklama geldi.


     


    Apple kıdemli başkan yardımcısı Phil Schiller, bir akıllı hoparlöre ihtiyaç duyduğumuz zamanlar olduğunu ancak bunun bir ekran istemediğimiz anlamına gelmediğini, pek çok durumda kullanıcıların bir ekrana ihtiyaç duyabileceğini belirtti. Yapılan bu açıklama sonrasında Apple’ın akıllı hoparlörünün de bir dijital ekrana sahip olacağı ihtimali ortaya çıkmış oldu.


     


    Son dönemde popüler


     


    Ses tabanlı dijital asistan barındıran Google Home ve Amazon Echo gibi ürünler giderek daha fazla ilgi görmeye başladı. Kullanıcı herhangi bir bilgisayar veya telefonun başına geçmeden hoparlöre sesli olarak komut veriyor ve asistan gerekli aramayı yaparak sonuçları yine sesli olarak kullanıcısına okuyor. Böylece kullanıcıya merak ettiği konular için hızlı bir şekilde bilgi arama imkanı verilmiş oluyor.


     


    Son olarak Cortana destekli Harman Kardon Invoke modelinin yarışa katıldığını görmüştük. Apple da bu trende uzak kalmak istemiyor. Uzun soluklu olacağı tahmin edilen bu trendde yer almak gelir açısından da önem taşıyor.


     


    Apple’ın Siri tabanlı akıllı hoparlörünün Apple A8 veya A9 yonga seti, 2GB RAM gibi iOS cihazlarıyla benzer bir donanım taşıyacağı iddia ediliyor. Ayrıca iOS işletim sisteminin modifiye edilmiş bir versiyonunu kullanacak.


     


    Ayrıca Bkz.Amazon Echo dijital ekrana kavuşuyor

    Silindir şeklindeki hoparlör bir woofer ve 7 adet tweeter barındıracak. Akustik performansını en iyi seviyeye çıkaracak olan hoparlörde Beats teknolojilerinin kullanılacağı ifade ediliyor. Ayrıca ürün AirPlay desteği de sunacak.


     


    Apple bağımsız bir dijital asistan olmasının yanında akıllı ev sistemlerini kontrol edecek bir merkez üs olmasını da istiyor. Yani Apple ekosisteminin tam ortasına yerleşen bir ürün olma özelliğini taşıyacak.


     


    Üst seviyeye hitap ettiği için 200$ seviyesine yaklaşacağı tahmin edilen akıllı hoparlörün WWDC 2017 konferansında tanıtılması bekleniyor. Bazı kaynaklar sonbahardaki iPhone 8 etkinliğinde de ürünün boy gösterebileceğini ifade ediyor. 


     







  • Apple yeni ürünlerini merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işi çok havalı bi şekilde yapan bi ürün var zaten bakalım ötesine geçebilecekler mi?...












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosster -- 9 Mayıs 2017; 19:10:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonda varya işte ne gerek var ayrı bi aparata.
  • Buralarda Amazon Echo hayli tutuldu. Öyle ki tvlerde bile sürekli reklamları dönüyor. İnanıyorum ki Apple bahsedilen gibi bir akıllı hoparlör yaparsa piyasayı silip süpürür.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cosster

    Bu işi çok havalı bi şekilde yapan bi ürün var zaten bakalım ötesine geçebilecekler mi?...











    Sonynin derdi bu. Adamlar yapiyor, urunleri bir tek sagir sultan duyuyor. Kanli canli goren yok. Ama apple kurdan bile yapsa hemen her gazetede,tvde,webde reklamlari donuyr. Daha dizilerde vsde subliminal reklamlari saymiyorum...



    Sony su pazarlama departmanini komple kovsa,yerine enerjik ve is bilen adamlar alsa dunya cok daha guzel bir yer olacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanların özel hayatlarını birde buradan dinlersiniz artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.