Şimdi Ara

Blade Runner 2049'un yeni fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Blade Runner 2049'un yeni fragmanı yayınlandı
    Sinema tarihinin en sevilen bilim-kurgu filmleri arasında yer alan Blade Runner, 26 yıl sonra devam filmine kavuşuyor. Bu yıl vizyona girecek yeni Blade Runner filmi için meraklı bekleyiş sürerken, filmin tanıtım çalışmaları da hız kazandı. Daha önce film için kısa bir fragman yayınlayan Warner Bros, bugün de filmden ilk uzun fragmanı yayınladı.
     
    1982 yılında vizyona giren ve yıllar içinde kült filmler arasına giren Blade Runner, Los Angeles'ın karanlık
    bir metropol haline geldiği yakın gelecekte geçiyor ve replicant olarak bilinen, insan görünümlü android'leri yakalamakla görevlendiren eski polis memuru Rick Deckard'ın macerasını anlatıyordu.
     
    İlk filmin 30 yıl sırasında geçecek Blade Runner 2049 ise yeni bir replicant avcısı olan LAPD polisi K'in hikayesini anlatacak. İnsanlığı kaosa sürükleyecek eski bir sırrı keşfeden K'in yolu Rick Deckard ile de kesişecek. Usta oyuncu Harrison Ford'un Deckard rolü ile geri döneceği Blade Runner 2049'ta K'yi yıldız oyuncu Ryan Gosling canlandıracak.
     Blade Runner 2049'un yeni fragmanı yayınlandı
    İlk filmin yönetmeni olan Ridley Scott'ın yapımcılığını üstlendiği filmi, Arrival ve Sicario gibi başarılı filmlerden tanıdığımız Dennis Villeneuve yönetecek. Barşollerinde Ryan Gosling ve Harrison Ford'a Robin Wright, Jared Leto, Barkhad Abdi, Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Lennie James ve Mackenzie Davis'in eşlik edeceği Blade Runner 2049, 6 Ekim'de vizyona girecek.
     







  • Ryan Gosling bu filim için olabilecek en iyi adaydı ve hakkını vermiş gibi görünüyor.

  • bu tarz filmlere ne deniyordu mesela ghost in the shell filmi de aynı türdü tron ve blade runner filmi de bu tarzdı. bu tarzın ya da bu dönemi anlatan zamanın bi adı vardı neydi ?

  • crashris kullanıcısına yanıt
    Tronu izlemedim ama bu tarz filmlere cyberpunk filmler deniyor bildiğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1'i izlemeden 2'yi izlemeyin.
  • Yakin zamandaki tekrar cekimlerde hep eski klasiklerin icerigini hafifletip, basit kopyalarini yaptilar. Hele ghost in the shell i tam pop corn yaptilar. Basit bir aksiyon filmi haline donustum Ama bu sefer farkli gibi duruyor. Fragmanda ilginc sorular var. Belli bir dusunsel felsefi derinlik var gibi duruyor. Eski hikayenin uzerime yeni seyler ekliyecek gibi duruyor. Izleyip gorecez. Eski blade runner klasikler arasina girdiyse bu tip sorular sordugu icindir, insan olmanin sinirini sorguladigi icindir.

  • Daha 2 gün önce ilk filmi izlemiştim ve açıkçası vizyona girdiği 1982 yılını düşününce de filmin konusu ve efektleri çok hoşuma gitmişti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: explayer

    Tronu izlemedim ama bu tarz filmlere cyberpunk filmler deniyor bildiğim

    tarzı cyberpunk da bunun modası var bu modanın farklı bi ismi var mesela retro gibi mesela post modern gibi. böyle deri kıyafetler çok ileri çağda gibi giyiniyorlar ışıklar falan bol miktarda kullanılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara ilkini izlemek lazım o zaman
  • soldaki adam biraz Mehmet abiye benziyor
  • Goslingin komedi filmlerini öneririm. Gülmekten kırılıyorum izlerken

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman ateş ediyor. Listeme ekledim.
  • del



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 18 Şubat 2021; 15:59:55 >
  • harrison ford'u göreceğimiz film. fragmanından etkilendim. başarı yakalayacağından şüphem yok. ilk filmdeki soundtracklerini çok beğenmiştim. ilk filmde besteler vangelis tarafından yapılmıştı. bu sefer scario, prisoners, the theory of everything, arrivals gibi filmlerin de bestekarlığını yapmış olan johann johannsson tarafından yapılacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.