arkadaşlar ben download ederken önceden 107 kbs de download yapabiliyodum şimdi son 1 aydır 48 lere düşüyo download hızım speed test yaptırıyorum adsl teknik servisi aradım bir sorun olmadığını söylüyolar ancak var****.com u kullanıyorum hep bu hız düşüklüğü problemi ni nasıl halledebilirim lütfen yardım edin kafayı yiyecem sizde nasıl rapidden download ederken hız kaç bburaya yazarsanız sevinirim sorun bendenmi genelmi diye bu arada sınırsız 1024 adsl kullanıcısıyım
sunu dene ıstersen eger Internet Explorer kullanıyorsan
Internet Explorer programını başlat Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri öğesini tıklat Bağlantılar sekmesinde LAN Ayarları öğesini tıklat "Ayarları otomatik olarak algıla" onay kutusunu temizle Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklat
Ardından Messenger proxy ayarlarını temizle Messenger programını başlat Araçlar menüsünü seç ve sonra Seçenekler'i tıklat Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklat SOCKS altındaki girdileri sil Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklat
hala çözüme kavuşmadıysa
internet explorer > araçlar > internet seçenekleri >gelişmiş > sıfırla (internet explorer ayarlarını sıfırla)
bu işLemleri yaparken msn programın kapalı olsun sağa tıklayıp çıkış yap sonra reset at
hala olmadıysa
Internet Explorer güvenlik ayarlarınızı denetle Internet Explorer programını başlat Araçlar menüsünde Internet Seçenekleri öğesini tıklat Gelişmiş sekmesinde, Güvenlik bölümünde, Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle onay kutusunun seçili olmadığından ve SSL 2.0 Kullan ve SSL 3.0 Kullan onay kutularının seçili olduğundan emin ol Ayarları kaydetmek için Tamam'ı tıklat
1.5 senedir aynı evden 1024 kullanmakta idim. Download upload hızlarım 105 / 25 civarlarında idi. Geçen hafta internetten kopmalar oldu, teknik destek bunu giderdi. Hız testi yaptığımda bu sefer hızlarımın 50-80 download arasında değiştiğini gördüm, yine 2 gün süren teknik destek macerası sonunda hızım artık 90-95 arasında değişiyor. Görevli santrale uzak olduğum için normal olduğunu 90-95 değerine şükretmemiz gerektiğini söyledi, peki ne oldu da 1.5 senedir problemsiz olan internetim bu hale gelmişti, ben evimi taşımadım, DEMEK Kİ ONLAR SANTRALİ daha uzağa taşımışlar . Neyse biz buna paranla rezil olmak diyoruz, umutla 300 metre yakınıma gelen Quicknetin bağlanmasını bekliyorum gerekirse 100 ytl veririm ama 5mbit/5mbit hızım olur. TTnet i sadece ve sadece kınıyorum, sanki hayrına hizmet veriyorlar