Şimdi Ara

Samsung’un ilk çift kameralı telefonu Galaxy C10 olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung’un ilk çift kameralı telefonu Galaxy C10 olabilir 

    Gündeme gelen bazı haberlere ve iddialara göre Samsung’un yeni akıllı telefonu Galaxy C10, çift arka kameralı ilk Samsung telefonu olacak. Beklentilerimize göre Samsung, çift kameralı iPhone’un satışa sunulmasına bir cevap olarak çift kameralı Galaxy Note 8’i satışa sunacaktı fakat ilk olarak geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen haberler ve iddialar, Samsung’un ikinci arka kamerayı Galaxy Note 8’den önce başka bir akıllı telefona ekleyeceğini işaret ediyordu.
     

    Bugün Çinli kaynaklar tarafından paylaşılan haberler, Galaxy C10’un Samsung’un ilk çift arka kameralı akıllı telefonu olacağı iddiasını destekliyor. Bunun yanı sıra Samsung sızıntılarıyla bilinen ve Çinli kaynaklarla sık sık adı anılan @mmddj_china isimli Twitter kullanıcısı da Galaxy C10’un çift kameraya sahip olacağını doğruladı.

     

    Tweet’te yer alan diğer bilgilere göre akıllı telefon SM-C9150 model numarasına sahip ve 9 Mayıs tarihinde tanıtılması beklenen Snapdragon 660 işlemciden gücünü alacak. Ayrıca Galaxy C10’un Galaxy S8’de ve Galaxy S8+’ta olduğu gibi kendine özel Bixby tuşunun olması da bekleniyor. Yine @mmddj_china tarafından paylaşılan bir çizime göre akıllı telefonun arka kısmında parmak izi okuyucusu bulunmayacak. Bu da sensörün Home tuşunda veya ekranda bulunacağı anlamına geliyor. Parmak izi sensörünü ekrana yerleştirme konusunda bazı sorunların yaşandığı biliniyor, bu nedenle sensörü Home tuşunda göreceğimizi tahmin ediyorum. 








  • Böyle bir haber yapmıştınız doyamadınız mı? https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Cift-kamerali-ilk-Samsung-telefon-Galaxy-C-serisinden-olabilir.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 7 Mayıs 2017; 20:33:53 >
  • kac kere daha yazacaksiniz ayni haberi???

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba ilk çift kameralı Samsung telefon C5 mi C4 mü şeklinde detaylı bir makala yazarsanız aydınlatıcı olabilir...

  • dejavu

  • Yav bu haberden daha önce paylaşıldı hatta ben yorumda yapmıştım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.