Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: hmm

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: hmm Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
blue_wind
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Mart 2007; 13:32:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ŞAFAK 66

313 KD.

Kayseri Havacı
blue_wind
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Mart 2007; 13:36:24 

aralıkta bu forumu askerlik sohbetkeriyle bıktırmıştık, rekor kırmıştık
Darksun80

18 Mart 2007; 13:37:15 

O forum başlığıda biraz aşağıda devam etmekte =P 313. dönemleri bekleyenler tarafından hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksun80 -- 18 Mart 2007; 13:39:22 >

mehali78

18 Mart 2007; 14:37:12 

Ya bana bu dönem daha az gidecek olan var gibi gözüküyo. Askerlik subende bile randevu listesi sonu 69 du.

Amacım BİLGİ değil EYLEMDİR....
b_sevki

18 Mart 2007; 16:17:57 

statu belirlerken diğer seceneğini işaretlemeyecez değil mi,5 tane statuyu işaretliyoruz sadece okadar ,

yani diğer seceneği karsımıza statu belirlerken çıkıyor,

bunun teyidini verecek arkadas yok mu,315'den subeye giden veya 313'den bilen birisi
quote:

Orjinalden alıntı: peker1453

Arkadaşlar foça çıkan olursa beni bulsun şimdiden yaziyim MSN : peker1453@yahoo.com gerekli bilgileri veririm ve şırnak gülyazı vs olursa orada asteğmenim şuanda 313. dönemden şırnak ta her ilçede her köyde görev yapan arkadaşlarım var her türlü bilgiyi size iletiirm içinizi rahat tutun neresi çıkarsa çıksın yapacaksınız sizde şaşıracaksınız nasıl yaptığınıza ama insan vücudu inanılmaz göreceksiniz... ayrıca komando olayına geliyim ben komandoyum komando olmamak sizin elinizde değil ama yinede jandarma ve diğer i işaretlemeyin ayrıca size sınava gittiğinizde A yada S yazmalarının arızalı yada sağlamla alakası yok A alan komandoda vardı aramızda herşey şans işi umarım şanslısınızdırda bizim çektiklerimizi çekmezsiniz... Forumu pek takip edemiyorum isteyen msn den ulaşır bana hadi bol şans hepinize...
Jandarma Komando Asteğmen Oktay PEKER

eteksen

18 Mart 2007; 19:16:55 

Üzücü bir haber. Güneydoğuda hareketlilik var. Bölgede 3 ay ikinci bir emre kadar izinler kaldırılmış.

b_sevki

19 Mart 2007; 0:23:58 

arkadaslar cevap yok mu?

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

statu belirlerken diğer seceneğini işaretlemeyecez değil mi,5 tane statuyu işaretliyoruz sadece okadar ,

bunun teyidini verecek arkadas yok mu,315'den subeye giden veya 313'den bilen birisi
quote:

Arkadaşlar foça çıkan olursa beni bulsun şimdiden yaziyim MSN : peker1453@yahoo.com gerekli bilgileri veririm ve şırnak gülyazı vs olursa orada asteğmenim şuanda 313. dönemden şırnak ta her ilçede her köyde görev yapan arkadaşlarım var her türlü bilgiyi size iletiirm içinizi rahat tutun neresi çıkarsa çıksın yapacaksınız sizde şaşıracaksınız nasıl yaptığınıza ama insan vücudu inanılmaz göreceksiniz... ayrıca komando olayına geliyim ben komandoyum komando olmamak sizin elinizde değil ama yinede jandarma ve diğer i işaretlemeyin ayrıca size sınava gittiğinizde A yada S yazmalarının arızalı yada sağlamla alakası yok A alan komandoda vardı aramızda herşey şans işi umarım şanslısınızdırda bizim çektiklerimizi çekmezsiniz... Forumu pek takip edemiyorum isteyen msn den ulaşır bana hadi bol şans hepinize...

eteksen

19 Mart 2007; 0:38:55 

Beş tane yedek subay, 5 tane de er için seçiyorsun.
Diğerle pek işin olmuyor.

quote:

arkadaslar cevap yok mu?

quote:

quote:

b_sevki

19 Mart 2007; 0:48:39 

eee pekı bu diğer seceneği nerde karsımıza çıkıyor,iyani sakın işaretlemeyin diyenler nerede gormus olablir kı

kaeln

Sisteme Gözat

19 Mart 2007; 1:02:12 

Cuma gunu sonunda bende sarı zarfımı aldım. ankara/yenimalle yerlisi oldugum icin islemlerim hemncik bitti. er isaretledim. tercihlerede basta hava ve personel ordu donatım tankcı :) fln diye sıraladım. sanırım pek sallamıyolarmıs bizim sırayı :)
neyse 2 nisanda sabah 6-7 gibi etimesgutta sınava gircem. ne olur nolmaz 1 nisan sakası yapacakları fln tutar hemde pazar gunu sehir dısından gelen olursa diye pazartesi tercih edicem. ha bu arada bakaya ya kalmıstım is durumunda dolayı gidemedim. normalde 313 de gitmem lazimdi. insallah ozel muamele fln cekmezler. :) simdiye kadar her sey normal gitti.
Herkese hayırlı teskereler.
315. Dönem yedek subay adayı / Ankara /Yenimahalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 19 Mart 2007; 1:02:47 >

Q6600 / Abit IX-38 Quat GT / Zotac 8800GT Amp 3p / 1GB*2 Kingston HyperX 1066Mhz / 160GB seagate sata2 x2 RAID 0 / Cm stacker stc-101 / Philips 190x6fb-dvi / Asus 2014L1T dvd-rw / enermax liberty 500w / a4 x710 / a4 usb kb-8

Iphone 8gb 1.1.1

Liquid Cooling: Hand Make Cpu - Gpu Block / Aqua 360 Airplex Pro / Eheim Compact 1000 / 12mm hose / Hand Make Reservoir / 3xSilverStone Fm123

Liquid Cooling Project

Core2DuoTR
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Mart 2007; 2:28:10 

Arkdaşlar , nisan 1de sınava girecez , 12sinde birliğimize teslim olacaz , bu teslim olma sırasında yanımızda getirmemiz gerekenler asal'ın sitesinde varda , peki bunların yanında kaç tane kitap getirebiliriz?
yada acemi birlik eğitiminden sonra ((1ay sürüyormuş...)) İzin vereceklermi ? Yani o izinden sonra mı kitab vb . getirsek?
eteksen

19 Mart 2007; 8:45:05 

Duruma göre değişir bence. Zaten acemi birliğinde fazla halimizin kalacağını düşünmüyorum :)
Usta birliğinde ise bize verilen işe göre çok boş veya çok dolu olabiliriz. Bence usta birliğindeki duruma göre bak. Yakının gelirse getirmesini istersin ondan. Zaten birçok şey olacak çantada kitaplar ağırlık yapar.

quote:

Orjinalden alıntı: Core2DuoTR

Arkdaşlar , nisan 1de sınava girecez , 12sinde birliğimize teslim olacaz , bu teslim olma sırasında yanımızda getirmemiz gerekenler asal'ın sitesinde varda , peki bunların yanında kaç tane kitap getirebiliriz?
yada acemi birlik eğitiminden sonra ((1ay sürüyormuş...)) İzin vereceklermi ? Yani o izinden sonra mı kitab vb . getirsek?

teaman1977

19 Mart 2007; 11:35:19 

Gerçekten de bu dönem 313.döneme göre az giden olacak gibi. İnternette 315.dönem için daha az aktivite var.

Tabii unutmamak lazım ki Türk milleti olarak genelde işimizi sona bırakırız. Bence bizler biraz erkenden askerlik havasına girdik belki.

mehali78

19 Mart 2007; 11:40:21 

Merhaba millet;
Zaman git gide azalıyo. Heyecanla birlikte bir stres baş göstermeye başladı bende. Bana normal geliyo.
Şimidi biz sınava giderken yanımızda ne bulundurmammız gerekiyo. Sarı zarf ve kalemler tamam. EE başka.

Amacım BİLGİ değil EYLEMDİR....
eteksen

19 Mart 2007; 11:55:51 

Gelirken bir de sabır getirin dediler bana :)

quote:

Orjinalden alıntı: mehali78

Merhaba millet;
Zaman git gide azalıyo. Heyecanla birlikte bir stres baş göstermeye başladı bende. Bana normal geliyo.
Şimidi biz sınava giderken yanımızda ne bulundurmammız gerekiyo. Sarı zarf ve kalemler tamam. EE başka.

Darksun80

19 Mart 2007; 12:21:59 

Acemilikte genelde yorgunluk ve yoğunluktan uyuma dışında faaliyet pek yapamıyorsunuz, usta birliğinde bir ihtimal kitap vs ile vakit geçirbilirsiniz buda gittiğiniz yere bağlı olarak değişir.

b_sevki