valla her yastan adam gelioo benim burda 12 tane kısa donem var en yaslısı 77 li... acemilikte 38 yasında olan bile vardı:) bilmiorum ama bana zor geliosa onlara epey bi zor gelicekk.... şafak 68:)
meraba arkadaslar bende 315.donem yedek subaya aday adayıyım yada kısa ne cıkarsa artık herkese sımdıden hayırlı olsun.gıdıcez yapıp gelıcezde allahın ıznıyle vatan gorevı kutsaldır onuda layıkıyla yapmak bıze nasıp olucak ınsallah
mrb arkadaşlar 315 . döneme selamlar... bende istda girecem.genelde şöyle bir kanı var baban nerde yaptıysa sende yaptığı yere veya yakınına düşüyomuşsun öyle diyenler var,313 ler cevap verirse iyi olur yada bu konuda fikri olanlar.bide şunu sorcam 313 lere sınav günü zarfları bizmi açıyoruz? veya zarfı açan oldumu şu ana kadar ?
313. kisa dönem piyade cavus anil özler sivas. acemilik kayseri 1. komando tugayı ordanda kayseri askerlik dairesine gönderdiler bi çoğumuzu sonra şubelere dağıttılar ben nigde camardi askerlik subesindeyim simdi ilk başta cok zorlandım kaynaşmakta ama simdi alıştım zaten topu topu 8 askeriz tek kisa dönem benim adamlardan kaç ay sonra geldim hepsinden önce cikiyorum haliyle kabullenmeleri zor...
gelin gelinnnnnnnn beklioruz hepiniziiiiii siz gelinki bitsin bu çile !!! çarşı iznindeyim yazıorm size. . . delirecem gecmior zaman. . şafak 67 off ooffff bitsinde kurtulim ya :(
ha bu arada bi tavsiye : sakın gittiğinizde ben sunu biliorum demeyin benim gibi olursunuz günde max 4saayt uyku. . .
313. kısa dönem İL JANDARMA KOMUTANLIĞI DÜZCE
Hayırdın erhaxx kardeş ne dedin de ne oldun. günde 4 saat uyku uyuyorsun.Ne dediğini bize de deki bari biz 4 saat uyumayalım. Gerçi ben sivilde alışığım uykusuzluğa ama askerde de çekilmez şimdi.