Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NİSAN DÖNEMİ 315. Dönem Yedek Subay Adayları BURAYA....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: NİSAN DÖNEMİ 315. Dönem Yedek Subay Adayları BURAYA.... Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Blur

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mart 2007; 1:15:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Durun durun ben de warım :)

Ya kısa cıksa bari...

Gaziemirde giricem sınava galiba...

.·°·..·°·..·°·. кѕк ℓσνє 35½..·°·..·°·..·°·.
remcan

5 Mart 2007; 2:33:59 

şubeye gidip zarfını alan varmı?bide tekrar sağlık muayenesi oluyomuyuz.

zargana

5 Mart 2007; 10:32:28 

cok şükür, bende işlerimi halletim. nisanda askeriz cok şükür..
@remcan ben zarfı adım. tekrar muayne olmuyoruz..(tabi rahattsızlığın olupta talepte bulunursan o başka)

beyler bu arada bu yaz yüzyılın en sıcak yazı olacakmış. hadi hayırlısı...
selametle.. bağlantıyı koparmayalım

Karlı dağların başında salkım salkım olan bulut
sacin cözüp benim için yaşin yaşin ağlarmısın....

gaziantep il jandarma komutanlığı..
xX2HoT4uXx

5 Mart 2007; 11:40:46 

quote:

Orjinalden alıntı: zargana

cok şükür, bende işlerimi halletim. nisanda askeriz cok şükür..
@remcan ben zarfı adım. tekrar muayne olmuyoruz..(tabi rahattsızlığın olupta talepte bulunursan o başka)

beyler bu arada bu yaz yüzyılın en sıcak yazı olacakmış. hadi hayırlısı...
selametle.. bağlantıyı koparmayalım

bu yaz herzamankinden farklı,daha sıcak bi yaz bekliyor bizi beyler...bakalım nasıl geçicek..inşallah herkes istediği gibi gider..zaman daraldıkça panik olmuyo değilim..yahu 25 gün kalmış..

dostlar bide bişey sorucam; ben muayene olduktan sonra hastaneden "komando olmasında bir sakınca yoktur" tarzı bi damga vurdular...

hepimizee o damgadan vuruluyor mu? yoksa bu işte bi iş mi var???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 5 Mart 2007; 11:45:23 >

][_,([])][_, "ŞAFAK Güneşin Fermanı....Geçer ACI TATLI Sayılı Zamanın Sancısı..."
mehali78

5 Mart 2007; 11:50:25 

Bende yok zaten gözlükten ötürü arızalıyız...

yaww arkadaşlar bu dönem gidecek yd. subay adayları bir önceki döneme göre daha az oldugundan uzun dönem çıkma ihtimalinin daha yüksek oldugu yönünde rivayetler var. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda.
Kısa mı yapmak istersiniz yoksa uzun dönem subay olarakmı?. Walla benim için hiç fark etmez ne olursa olsun. Zamanda kısalıyo şunun şurasında 25 gün kaldı. Allah ne verirse hayırlısını versin...

Zonguldak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 5 Mart 2007; 11:51:57 >

Amacım BİLGİ değil EYLEMDİR....
asean20

5 Mart 2007; 12:50:40 

selam alt devreler
siz gelinde biz de gidelim
313kd piyade çavuş
ardahan göle
mesajların bazılarını okudum
umarım iyi bir yere düşersiniz buraya düşenlere de allah sabır versin
beyler ne yazarsanız yazın tutmuyo
ben piyade yazmadım piyade çıktı geldi
neyin ne olacağı belli değil anladığınız
ben izmir gaziemirde girdim sınava sabah 9da girdim akşam 6da çıktım yani hazırlıklı olun
sınavda da abuk sabuk mantık soruları çıkıyor doğru yapsanda yapmasanda kafalarına göre atıyorlar
o yüzden fazla kasmayın derim
30unda askersiniz muhtemelen 10 12 gün kafadan askerlikten yiyeceksiniz
birliğinize teslim olduktan sonra 155 veya 156 sayacaksınız
şimdiden hayırlı teskereler

saygılar

"Sene bin dokuz yüz çift sıfır. Deden bilmez ama baban belki bilir. Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya harbe yürüyoruz. Çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri. Çektim kılıcımı iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hasteneye son sürat arabayla gidiyoruz. arabada damla benzin yok. Neyse eve geçtik o zamanlar elektrik yok. Mum ışığında televizyon seyrediyoruz."
mehali78

5 Mart 2007; 13:48:48 

Az önce böyle bir bilgi okudum.

TSK'ya asteğmen isteklerini yıl sonunda ASAL'a bildiriyorlarmış. Dolayısıyla yıl sonunda bildirilen ihtiyaç, 1. ve 2. tertipler (bu durumda 315 ve 317) tarafından rahat rahat karşılanıyor. 3. tertipe de genelde kısa dönem düşüyor, çünkü zaten yeterince asteğmen istihdam edilmiş oluyor...

Doğruluğunu bilmiyorum ama zaman daraldıkça böyle efsaneler çoğalacağa benziyor.

Amacım BİLGİ değil EYLEMDİR....
b_sevki

5 Mart 2007; 14:49:31 

yaa benım durumumda olan yok mu,ben teee 2003'de muayene tarzı bir sey olmuştum,oda yalandan doktor bir seyin var mı demişti,bende yok demiştim nasıl olsa yuksek lısans için uzattıracaktım,
netekım uzattırdımda şimdi 2007 mezun oldum,bir daha sormayacaklarmı bana
a tipi olamayacakmıyım

bende bu hafta içi gidiyorum subeye,daha mezuniyet belgemi almadım ,yuksek lısans yani,gerek var mı kı,okula gitmeye eriniyorum

b_sevki

5 Mart 2007; 14:52:44 

asean gole 'de durdugun yerin tam adı nedir,kim bilir belki oraya dusebiliriz,

evet ust donem arkadaslar topiğe katılımınızı,deneyimlerinizi bekliyoruz ,
bu arada efsane topik aralık 313 yalan olmuş,hatunların muhabbet yerine donmuş,birileri sunlara msn diye bir seyin oldugunu ogretseydi keske

quote:

Orjinalden alıntı: asean20

selam alt devreler
siz gelinde biz de gidelim
313kd piyade çavuş
ardahan göle
mesajların bazılarını okudum
umarım iyi bir yere düşersiniz buraya düşenlere de allah sabır versin
beyler ne yazarsanız yazın tutmuyo
ben piyade yazmadım piyade çıktı geldi
neyin ne olacağı belli değil anladığınız
ben izmir gaziemirde girdim sınava sabah 9da girdim akşam 6da çıktım yani hazırlıklı olun
sınavda da abuk sabuk mantık soruları çıkıyor doğru yapsanda yapmasanda kafalarına göre atıyorlar
o yüzden fazla kasmayın derim
30unda askersiniz muhtemelen 10 12 gün kafadan askerlikten yiyeceksiniz
birliğinize teslim olduktan sonra 155 veya 156 sayacaksınız
şimdiden hayırlı teskereler

saygılar

zeskin

5 Mart 2007; 23:43:56 

Artık gitme vakti geldi askere. Yeter artık 1 yıllık tecil ve hakkımda bakaya kalmaktan dolayı açılan dava. Sınav yerim 315. DÖNEM İZMİR/GAZİEMİR. Anlatılanlara bakılırsa; 1 gün orada sınava gireceğime 1 ay askerlik yapmayı yeğlerim.

-Sizler kısa dönem mi istiyorsunuz uzun dönem mi? Niçin?
- Şubeden sevk evraklarını aldınız mı? Alanlar şubede ne gibi işlemler yapıldığını herkesle paylaşırsa seviniriz? Hangi belgeleri götürmemiz gerekir? Sağlık sorunu olanları, başvurduğumuz şube mi yoksa sınava girdiğimiz yerdeki şube mi askeri hastaneye sevk ediyor?
- Diploma falan istiyorlar mı? ya da mesleğinle ilgili evrakları?
-Hem bir sorumda sınava girmiş olan üstadlara; Fiziki olarak sağlık problemleri olanlar uzun dönem olarak sevk ediliyorlar mı?
Çok mu soru sordum nee eeeeeeee ne yapalım insan çömez olmaya görsün
ANTALYADAN SEVGİLER. ÇOŞSUN BU 315LİLER.VER ÇOŞKUYU VER ÇOŞKUYU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeskin -- 5 Mart 2007; 23:45:22 >

gabinde kişi sezgin'dir
b_sevki

5 Mart 2007; 23:49:31 

ya ben cok yanar doner pozisyonundayım,bir kısa istiyorum bir uzun sanki uzun yaparsam nispeten daha rahay yapabileceğimi dusunuyorum,kısa yaparsamda hemen geşleceğimi dusunuyorum

zeskin

5 Mart 2007; 23:52:44 

Uzun istiyorum ben. Tek nedeni de eğer kısa yaparsam askeri hakimlik sınavına giremiyorum.Bunun için uzun yapmam lazım.
Gerçi sağlık problemim var uzun alırlarmı bilmem. İnşallah alırlar ama fazla eziyet etmezler. Biliyorum çok şey istiyorum ama ne yapalım menfaat dünyası...

gabinde kişi sezgin'dir
thetouristguide

6 Mart 2007; 3:22:25 

beyler ben su an 313 kısa donem askerligini yapmakta olan biri olarak sorularınızı cvplayabilrim.... torunlar baglayın artık su botları yolunuzu gozluoz valla:))

Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to
thetouristguide

6 Mart 2007; 3:29:30 

A= ARIZALI S= SAĞLAM .. DA bu sizin kısa veya uzun olmanıza etki etmior.. uzun isteyenler sınavı adam gibi yapsınlar derim.. sınav muallak kimine gore faso fiso kimine gore diil ama.. benim ilk tercihim havacı kısa donem di.. sınavı da adam gibi yaptımm.. havacı oldum kutahya da ... askeri subede. nne istioalrdı hmmm. diplomanın fotokopisi 3-4 tane cektirinn lazım olur kimlik fotokopisi. sağlık raporu askeri hastaneden alınmıs olan.. kpds yuksek lisans diploması varsa onlarıda mutalka goturun.. sınav gunu tam bi iskence saat 6.30 dan sonra giderseniz 7-8 saate cıkamazsınız ben izmirliyim gaziemirde girdimm.. buyuk sehirlerin hepsinde sıkıntı oluoo... sınavdan sonrakii gunle acıklanıncaya kadar.. buyuk bi heyecan icinde gecicekkk sölemesi benden.. fazla takmayın desem de insan merak edioo....

Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to