Şimdi Ara

Inhumans dizisi basın görseli karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Inhumans dizisi basın görseli karşınızda


    Marvel’in en çok merak edilen filmlerinden birisi olan Inhumans için planlar bir müddet ertelenmiş durumda ve hayranları şimdilik dizisi ile yetinmek zorunda. Sonbaharda başlayacak Inhumans dizisi için ilk basın görseli ve kısa fragman yayınlandı.


     


    Özel gösterim


     


    Film öncesinde heyecanı biraz daha arttırmak isteyen Marvel, geçen yıl sonlarında hikayeyi diziye çevirmeye karar vermişti. ABC kanalında yayınlanacak olan dizi için ayrıca IMAX salonlarında da bir ön gösterim yapılacak.


     


    Televizyon dizisi Royal ailesi etrafında şekilleniyor. Teknolojik olarak çok üstün bir hale gelen Attila şehrinde işler yolunda gitmemektedir. Her şeyin risk altında olduğu şehirde Royal ailesi kritik bir ayrımın eşiğindedir. Sesi sayesinde süper güçlere sahip olan Black Bolt ve eşi Medusa önemli bir karar vermek zorundadır.


     


    Inhumans ilk kez 1965 yılında Fantastik Dörtlü serisinde göründü. Attila şehrine ise 1941 yılındaki Kaptan Amerika serilerinde vurgu yapılmıştı. Inhumans, insanlık tarihinin henüz çok ilkel olduğu dönemlerde evrimsel olarak çok gelişmiş bir ırkı konu ediniyor.


     


    Ayrıca Bkz.Google Docs tabanlı yeni bir yemleme yöntemi dalga dalga yayılıyor

    Agents of S.H.I.E.L.D dizisinde de zaman zaman Inhumans evrenine değinilmişti. Önümüzdeki dönemde artık iki dizinin birbirine geçtiği bölümler göreceğiz. Inhumans dizisinin ilk iki bölümü 1 Eylül itibariyle IMAX sinemalarında gösterilecek ve gösterim iki hafta sürecek. Sonrasında 8 bölümlük bir dizi halinde ABC kanalında yayımlanmaya başlayacak.


     


    Dizide Eme Ikwuakor (Gorgon), Ken Leung (Karnak), Anson Mount (Black Bolt), Serinda Swan (Medusa), Isabelle Cornish (Crystal) ve Iwan Rheon (Maximus) rol alacak.


     


     



     







  • Çok da iyi görünmüyor açıkçası. Keşke şu Inhumans'ı da Netflix'e yaptırsalardı. ABC gibi bir Network kanalının bütçesiyle çekilebilecek bir şey değil Inhumans.

  • en sağdaki bizim GOT daki sayko sanırım. onun için izleyebilirim.
  • boş bir dizi geliyor

  • önce diğer dizilerin yeni sezonları çekilsin her diziyede bir ara sokuyorlar bekleki yeni bölüm gelsin
    altı üstüde 40 dakika sürüyor bir sigara iki çekirdek dizi bitmiş oluyor
  • Kraliyet ailesi değil maskeli balo davetlileri sanki. Sen saçlarınla adam döv, araba kaldır, ondan sonra ne idiği belirsiz adamlar sana bu tipi ve kostümü layık görsünler. Sesi dağları deviren, heybeti gezegenleri titreten blackbolt'a hiç değinmek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.