Şimdi Ara

Apple giyilebilir cihaz pazarının lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple giyilebilir cihaz pazarının lideri


    Önceki yıllardaki büyük yükseliş rakamlarını mumla arayan giyilebilir cihaz pazarı yavaş yavaş durgunluğa doğru gidiyor. Pazarın büyük isimleri arasında rekabet devam ederken yılın ilk çeyreğinde lider belli oldu.


     


    Pazar daralıyor


     


    Strategy Analytics tarafından yapılan analize göre yılın ilk çeyreğinde Apple giyilebilir cihaz pazarının lideri oldu. Yıllık yüzde 59 artış yakalayan Apple Watch, 2.2 milyondan 3.5 milyon cihaz satışına yükseldi ve yüzde 15.9 pazar payına erişti.


     


    Geçen yılın lideri Fitbit büyük bir düşüş yaşadı ve 4.5 milyon satıştan 2.9 milyon satış rakamına geriledi. Yüzde 13.2 pazar payı ile üçüncü sırada kendisine yer buldu. Xiaomi ise 3.8 milyondan 3.4 milyona geriledi ve ikincilikteki yerini korudu.


     


    Ayrıca Bkz.Citymapper İstanbul artık ücreti de hesaplıyor

    Giyilebilir cihaz pazarında toplamda 22 milyon satışın yapıldığını görüyoruz. Geçen yıl yüzde 70 civarında seyreden büyüme rakamları bu yıl yüzde 20 civarına gerilemiş durumda. Artık üreticiler eskisi gibi sık ürün piyasaya sürmüyor. Örneğin Samsung yılda bir veya iki ürün ile karşımıza çıkıyor. Sony bir süredir sessiz. Motorola da aynı şekilde. Bu da pazarda ürün çeşitliliğinin azalmasına sebep oluyor. 


     







  • Samsung?

  • Fiyatlar böyle olduğu sürece tabi alan olmaz.

  • marka değeri başka bir şey değil.

  • Xiaomi ye helal olsun 2.ler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.